Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zeby mnie znow ktos nie op... za zasmiecanie forum
a przejmujesz się takimi drobnostrkami :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cialko spragnione treningu poprowadzilo mnie na skalki, gdzie trwaly rozgrywki druzynowe, chwile patrzylam na zmagania zielonogorzan, niestety o 18 koniec byl ale ta kochana ekipa wyczula mojego dola i juz po chwili trwala walka ->ja kontra scianka :-)
Nadszedl czas pozegnania :-( ale dostalam zaproszenie do Wawy na wspolny trening
(ale ta kravka daje mozliwosci ;-)
a w sobote umowilam sie z kolega na biegi (oczywiscie plan byl taki, ze ja sobie robie trening a on biega :-) dawno nie biegalam, wiec nie mialam zamiaru pokazywac, ze jestem w tym cienka ale od Morelki zaczelismy bieg na wzgorza piastowskie i te okolice, pozniej ochla, znowu jakies laski i nagle patrze a tu Swidnica, tak zrobilismy przystanek zeby uzupelnic plyny i ruszylismy juz wolno w dalsza droge -nigdy tak daleko nie probowalam nawet biegac, bo wole rowerkiem ale widze poprawe kondycji od czasow poczatku Kravki :-) najwazniejsze, zeby sie nie poddawac a najciekawsze jest to, ze najbardziej mnie szczeka boli , dawno juz tyle nie gadalam :-) musze troche to potrenowac.
Teraz czuje, ze nogi zaczynaja protestowac, bo zamiast pospac o 6 rano mnie do lasku na 4-h spacer wyciagneli, a mini zlot kraverow dzis u Rahmana bedzie sie dzialo ;-)
Napisano Ponad rok temu
Po to, żeby się scorpiob dziwował 8)Po co opisywac wdziale Combat wrazenia z egzaminu ??
Napisano Ponad rok temu
p.s :naucz sie przepisywac - skorpiob
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. jak mojego Trenera bedziecie chcieli do siebie wziac to zrobie jednoosobowa blokade drogi w poznaniu ;-) a dzisiaj wlasnie bylam m.in w poznaniu,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie byla naprawde dlugo zmieniana, ta jest oficjalna ale stara -www.kravmaga.zgora.pl jest swieza na ktorej sie fajnie szybko fotki laduja ale od jakiegos czasu bywam goscinnie na innych kompkach i nie mam tu adresu ale wydaje mi sie,ze wczesniej ten adres zamiescilam na forum.
Jak chcesz wiedziec jak jest u nas to Ci powiem -POPROSTU CUDOWNIE :-) a najlepiej to samemu sprawdzic ;-) zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do zobaczenia ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych