Gerbere Paraframe. 99zl.a jak sie nazywal ten model z dziurka jak w pajaczkach ? chyba kolo 86zl kosztowal wiec nie tak strasznie i przydatne bydle jako nie-tactical nozyk :wink:
Nóż "BUDO - Magia Stali"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
juz ktos go pokazywal na forum, z linerlockiem itp.
w ktoryms polskim sklepie internetowym wiem ze go upatrzylem za 86zl (tyle, ze mi sie ciagle kolacze jakas nazwa m-1 badz m-2 :wink: )
Napisano Ponad rok temu
1. W warunkach miejsich piłkę używałem tylko raz - żeby pokazać kumplowi że tnie - swoją drogą tnie drewno bardzo dobrze!
2. Liner lock jest na główne ostrze i drugi na duży płaski śrubokręt po przeciwnej stronie - o ile nie jest to jakiś super-hiper-mono-framelock, to w nożu tej klasy spełnia swoją funkcję i według mnie blokuje bezpiecznie ostrze w stopniu ponad zadowalającym.
3. Macałem wersję z dziurą w ostrzu i tak sobie mi przypadła do gustu. Niby można otworzyć jedną ręką, ale tak w sklepie, na szybko, to ta dziura niezbyt wygodna była do otwierania.
Moim zdaniem może być, choć w wersji bez dziury i bez piłki bardziej by mi leżał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko że gówno będzie z tego - upadnie jak wszystkie pomysły.
niech ktoś skrobnie mejla do nich ile taki scyzor za sztuke i jakies logo i każdy sobie sam po jednej sztuce zamówi bo inaczej to wielki chuj z tego wyjdzie.
temat sie przewija juz tyle że cho cho cho - i nic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie ja tez wezme co bedzie, nomad jest gitara
Napisano Ponad rok temu
Moderzy - dzialajcie!
Albo na zlocie sie o tym pogada albo cos. Men, nie dajcie pomyslowi umrzec!
Napisano Ponad rok temu
w sumie ja tez wezme co bedzie, nomad jest gitara
ok, nomad gitara, ty jak bierzesz co popadnie to perkusja, ja wokal, basisty trzeba!
Napisano Ponad rok temu
spokojnie nie umrze, zlot vortalu już w tą niedzielę będzie okazja porozmawiać, tych co nie będzie mam nadzieję zobaczyć na zlocie magia stali jeszcze w tym roku.Fiodorowi trzeba linka zarzucic do tego tematu na PW albo cos...
Moderzy - dzialajcie!
Albo na zlocie sie o tym pogada albo cos. Men, nie dajcie pomyslowi umrzec!
Napisano Ponad rok temu
Dzwoniłem dzisiaj do jednej z firm podwarszawskich (nie podam nazwy bo Fiod znowu wykasuje posta).
Czerwone Spartany mają na pewno. Jutro odpowiedzą mi czy mają też Nomady. Koszt nadruku (całość) to 90 pln plus matryca 60 pln. Czyli płacimy tylko za scyzoryk (ok 35-40 pln) + np. 3 pln za nadruk (jeśli bedzie 50 sztuk). Na zlot wyrobią się bez problemu.
Wstępnie rozmawiałem ze Światem Noży i jeśli wszystko pójdzie gładko to może będzie partycypował w zakupie i rozprowadzaniu.
Pozostaja dwie kwestie:
1. Jakie logo? (VB? Magia Stali?) Może inne?
2. Ilu znajdzie się chętnych na gadżet.
Napisano Ponad rok temu
logo to by mogla byc taka rekawice bokserska ze stali i wylazace z niej ostrza :wink: VB nad nia, MS pod nia
niestety nie narysuje tego bo beztalencie jestem kompletne (wiem logo ma byc proste, ale to tez da sie symbolicznie narysowac :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie, no jaj sobie nie róbcie... Może plastikowy nóż do papieru z logo BUDO?
A może taka drewniana łopatka do masełka, jak była do Ramy dodawana...
Napisano Ponad rok temu
Pływa po wodzie
Nie wymaga ostrzenia
100% naturalnego materiału
Napisano Ponad rok temu
BUDO ZESTAW
Pływa po wodzie
Nie wymaga ostrzenia
100% naturalnego materiału
ale cena stary, cena nas interesuje
Napisano Ponad rok temu
Pomysł z Victorinoxem jako jedyny ma okazję wypalić - wszystkie inne padły. Macie jakieś lepsze pomysły to proszę bardzo - czekam na propozycje.
Krytyka krytyką, byle by konstruktywna była kurwa panowie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
last-ditch selfdefense
- Ponad rok temu
-
Benchmade model 46 - short review...
- Ponad rok temu
-
Nóż BUDO... ???
- Ponad rok temu
-
wybor noza
- Ponad rok temu
-
Microholics Knife
- Ponad rok temu
-
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych.
- Ponad rok temu
-
Jakie opinie o nożach MOD?
- Ponad rok temu
-
Problem z wyborem noza
- Ponad rok temu
-
CS SRK czy Fallkniven A1?
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
-
Rękojeść ze skóry...