Nowy Bieżanów: nocny napad dresiarzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
degeneraty ,jak pobijesz to i tak nie zmadrzeje, dla takich ludzi sa tylko wiezienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie jak szedlem z kolega jakis czas temu tez zaatakowalo ponad 10 osob. Dostalem w leb czyms, ale krew zauwazylem dopiero jak wszystko sie skonczylo, ale jednedo poprostu polamalem - nos, zebra i chyba reka, drugiemu poszly zebra bo dostal 3 buty pod rzad. Ziomka widzialem katem oka jak stukal glowa jegnego bohatera o maske samochodu.
Wpier... dostalo 5-6 typkow i reszta zluzowala. A po walce zauwazylem ze mam glowe rozcieta, ale na szczescie nie bardzo.
Tym pedalom zycze zeby dostali taki wp.... zeby sie zbierali miesiace, a potem pare lat rechabilitacja.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_sally napisał
"poznać inny punkt widzeniadokladnie mati wawa, to co nimi kieruje to krancowa bezmyslnosc, bo sprawe znaja tylko z jednej strony-od strony silniejszego tzn grupy. Dorwac kilku samotnie i porzadny wp.., mysle ze pomogloby im to lepiej zrozumiec sytuacje - poznac inny punkt widzenia

Napisano Ponad rok temu
budo_Niedziel napisał
no no 2 na 10????????? to jak w filmach ale niemam powodu ci niewieżyć, a możesz być pewny ze ten którego tak potórbowałeś napewno ma wiele do przemyślenia teraz........ moze po takiej lekcji jaką od ciebie zebrał wyciągnie jakieś słuszne wnioski.... a jakby niewyciągnął a spotkasz go w podobnej sytuacji drugi raz to powtórz "wykład"Mnie jak szedlem z kolega jakis czas temu tez zaatakowalo ponad 10 osob. Dostalem w leb czyms, ale krew zauwazylem dopiero jak wszystko sie skonczylo, ale jednedo poprostu polamalem - nos, zebra i chyba reka, drugiemu poszly zebra bo dostal 3 buty pod rzad. Ziomka widzialem katem oka jak stukal glowa jegnego bohatera o maske samochodu.
Wpier... dostalo 5-6 typkow i reszta zluzowala.
Tym pedalom zycze zeby dostali taki wp.... zeby sie zbierali miesiace, a potem pare lat rechabilitacja.

Napisano Ponad rok temu
Na takich lebkow co sie w grupie czuja silni to klade ch... bo kozakiem 100:1 to jest kazdy a 1:1 to juz nie.
Co do tych typkow z Bierzanowa to czy to przypadkiem niebylo w dzien meczu???
Szacuneczek.
Napisano Ponad rok temu
hehe wiem ze nikt sie nie zgodzi minely juz czasy Jezusa
nie no dobra trzeba, najlepiej go troche podusic zeby poodplywal i sie przestraszyl ze tunele widzi
Napisano Ponad rok temu
Marze o tym ze tak kiedys bedzie.
Napisano Ponad rok temu
tak przestrzelić kolana połamać żebra wykłuć oczy wypalić 4 paski na czole żeby każdy widział....
a potem trafić do pierdla za przekroczenie granic obrony osobistej :roll: to jest dla mnie poronione...

Napisano Ponad rok temu
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
budo_Vovchanchyn napisał
twarda zasada ale............. słuszna.Dla tych kutasów nie powinno być żadnej litości,nie powinno sie im zdawac zadnych pytań,od razu strzelać w łeb i zostawiac na widok publiczny zeby inne tego typu śmiecie zobaczyły co ich czeka jesli sie nei uspokoją.
Marze o tym ze tak kiedys bedzie.
Napisano Ponad rok temu
budo_Niedziel napisał
Najlepiej zeby nastepnym razem jak beda chcieli sie nap.... trafili w 8- 10 'ciu na czterech tez uzbrojonych w klamki/siekiery i wtedy z poprzestrzelanymi kolanami, pocieci beda jako kalecy sie zastanawiac czy napewno bylo warto.
moze tak ale raczej pojda i kupia sobie takie same klamki i bedzie coraz gorzej
wiesz jak to idzie piącha, but , kij ,noż, klamka, półatomat automat itd
i pozniej spotykasz takiego cwaniaczka i nie bardzo wiesz co robic bo akurat jest nacpany i chce se mietek postrzelac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

takich to trzeba jak zwierzeta qrde trzymac w klatkach chociaz nie obrazajmy zwierzat :? oni ze zwierzakami rownac sie nie moga :? banda psycholi powinii trafic w kaftanie do bialej sali bez klamek i okien :?
Napisano Ponad rok temu
" Wysoki sadzie w mowie koncowej chcialbym zaznaczyc, ze ta zagubiona mlodziez to w tv widziala, poza tym oni maja wiele zainteresowan o dam przyklad:
- Henio jedna reka skrety kreci w czasie wrecz expresowym
- Kazio ostatnio wprawia sie w rzucaniu nozem z 9 pietra w swoim bloku
- Lolus ze Stasiem ostatnio turystow oprowadzili po miescie, biorac za to tylko ich kamery i portfele.
- A Kazik, prosze wysokiego sadu, on ostatnio babci torebke chcial wypastowac, bo ze skory byla wiec ja wzial do rak. Ona go chyba nie zrozumiala, bo zaczela krzyczec wiec sploszyl sie i uciekl, zapominajac ze ma w rekach torebke. Jaka z niego gapa, dobry chlopiec. No a potem to juz nie mogl oddac, bo jak podszedl do tej staruszki i zapytal sie czy go zna ta biedaczka zawalu dostala, a ten oddany spolecznik po pogotowie zadzwonil, chlopak ma zlote serce.
A wiec wysoki sadzie reasumujac to sa tylko zagubione dzieci, ktorym rodzice nie poswiecaja uwagi, ktorzy nie skonczyli niczego oprucz podstawowki =, no bo na nich po prostu sie owzieli ci wstretni nauczyciele, bo Kazek przeciez dla zartu powiedzial do pani od matematyki ze pierwiastek z 9 jest 2, a potem jak dostal jedynke, to ze " Najebie cie suko ", ona go szykanowala, wiec postanowil po prostu pis z kolegami piwko na lawce. Wysoki sadzie zaznaczam, ze narkotyki dosypal im do wodki jakis prowokator- z pewnoscia z policji, to takie brutalne swinie. I ostatnim zdaniem prosze o kare w zawieszeniu z powodu mlodego wieku oskarzonych. Dziekuje za owage "
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Nie ma litości
- Ponad rok temu
-
Co da mi szybciej nauczy mnie podstaw samoobrony?
- Ponad rok temu
-
Nóź na ulicy jako efekt psychologiczny
- Ponad rok temu
-
pobicie...
- Ponad rok temu
-
Lodz - zabojstwo pod czujnym okiem niesprawnej kamery
- Ponad rok temu
-
Porywaja w bialy dzien (GW)