Porywaja w bialy dzien (GW)
Napisano Ponad rok temu
Nikt na przystanku nie zareagowal.
A jak "okaleczenie" oznacza to co mysle, to dla tych bandytow proponuje wbicie na pal.
Napisano Ponad rok temu
ja poczekam na dzisiejsze wiadomosci i moze powiedza cos dokladniej
Napisano Ponad rok temu
noi znow temat polskiej polityki i polskiej policii
ja poczekam na dzisiejsze wiadomosci i moze powiedza cos dokladniej
A co ma do tego polityka i policja?
Raczej temat tego ze na przystanku byli ludzie i nie zareagowali. Nie mowie, ze mieli sie bic. Ale jest numer 112, 997, numery samochodu mozna spamietac, opisac jak wygladal, jak napastnicy wygladali...
Napisano Ponad rok temu
postawa ludzi-karygodna,ale nie ma sensu walkowac tematu "znieczulica" bo to bylo juz nie raz
Napisano Ponad rok temu
tak jasnetakich gosci nalzey dorwac,wpierdolic,odpoczac sobie,znow wpierdolic i potem niezpiesznie kopami prowadzic na policje.
myslisz pewno ze oni nie mieli broni palnej,nozy,pałek i sam bys ich wszystkich rozwalil
dlaczego sam ?
bo NIKT ALE TO NIKT z tlumu by nie pomogl
kazdy bierze dupe w troki i spie***** gdzie pieprz rosnie
kazdy mysli ze ktos inny spisze numer ze ktos inny zadzwoni na policje i mysli "mnie to nie interesje ja mam zone dziecko itp itd" wkoncu co sie dziwic
tlyko na filmach np seagal rozwala wszystkich bandytow w bialy dzien albo van dam walczy z mafiami na ulicy
bez przesad wiemy jakie jest polskie spoleczenstwo i nic nie poradzimy
a ma i to duzoA co ma do tego polityka i policja?
Napisano Ponad rok temu
kolesi bylo 2,tak?jeden wciagal,drugi kierowal?no to z 3 chlopa i koles wciagajacy,staje sie wyciagnietym.kierowca pewnie by spieprzyl,ale by go dorwali majac jego kumpla.tyle teorii.nic nie pisalem o tym,ze bym ich rozwalil,tylko ze powinno sie robic samosady na takich gnojach.a ze MOZE mieli palki,noze itd. MOZE mieli.i co z tego.MOZE ktos na przystanku tez mial?tak jasnetakich gosci nalzey dorwac,wpierdolic,odpoczac sobie,znow wpierdolic i potem niezpiesznie kopami prowadzic na policje.
myslisz pewno ze oni nie mieli broni palnej,nozy,pałek i sam bys ich wszystkich rozwalil
dlaczego sam ?
bo NIKT ALE TO NIKT z tlumu by nie pomogl
kazdy bierze dupe w troki i spie***** gdzie pieprz rosnie
kazdy mysli ze ktos inny spisze numer ze ktos inny zadzwoni na policje i mysli "mnie to nie interesje ja mam zone dziecko itp itd" wkoncu co sie dziwic
tlyko na filmach np seagal rozwala wszystkich bandytow w bialy dzien albo van dam walczy z mafiami na ulicy
bez przesad wiemy jakie jest polskie spoleczenstwo i nic nie poradzimyA co ma do tego polityka i policja?
Napisano Ponad rok temu
ja,czy sorata?bo bo istnieje jeszcze wariant,ze obojePierdolisz
Napisano Ponad rok temu
Wychowali/spatologizowali sie na tym wlasnie, ze wyskakuja z samochodu, porywaja dziewczyne, a nikt nie reaguje.
Po chuj nosic jakikolwiek sprzet, jak i tak czuja sie bezkarni?
I nie wytne bluzgow, bo mi cisnienie skacze.
Napisano Ponad rok temu
A co ma do tego polityka i policja?
Raczej temat tego ze na przystanku byli ludzie i nie zareagowali. Nie mowie, ze mieli sie bic. Ale jest numer 112, 997, numery samochodu mozna spamietac, opisac jak wygladal, jak napastnicy wygladali...
Właśnie. Rozumiem, że można się bać konfrontacji z porywaczami, jeżeli na przystanku, z którego ją porwali stał jakiś dziadek, kobiety, itp. Ale komórę to już dzisiaj chyba każdy ma. Co im szkodziło zadzwonić podać nr rejestracyjny. Taka bierność zabija i to dosłownie! A kurwa do kościółka każdy zapieprza w niedzielę i wszyscy w tym kraju są totalnie katoliccy. Tylko jak trzeba pomóc człowiekowi to jakoś o tym zapominają. Jak tych skurwieli zwiną, to im chłopaki w więzieniu pokażą co to jest gwałt ze szczególnym okrucieństwem...
Napisano Ponad rok temu
Słusznie! Niektórzy to by chcieli, żeby tajniacy byli na każdym przystanku, w co drugim samochodzie na ulicy i jeszcze w każdej puszce piwa i w każdej paczce fajek sprzedawanych w sklepie. Gdyby ludzie współpracowali z policja wszystko było by OK. Przykład? Proszę bardzo: Kryminalne Gry dzisiaj o 22:35 (chba) na TVN. Obejżyjcie i zastanówcie się co by było, gdyby ten koleś nie zadzwonił i nie poinformował glin? Poszedł by po auto i dostał wpierdol lub zostałby zabity, albo by nie miał auta. Nie wiadomo ile jeszcze gablot magli by skroic te skurwysyny.Tu macie link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .Pierdolisz
P.S jak bedziecie oglądali to zgłośnijcie tv w momencie jak gonią typa (kierowce) w lesie. Po chwili dowodzący akcją (chyba) dopada gościa i między słowami "TO TY CHCIAŁES KURWA MOJEGO POLICJANTA PRZEJECHAĆ?" słychać charakterystyczny tępy odgłos :twisted: (a buciory mieli całkiem cięzkie).
Napisano Ponad rok temu
wytlumacz dlaczegoPierdolisz
dobra to ja zadam takie pytanie : co byscie Wy zrobili jak byscie byli kolo tego bialego busa ?
Napisano Ponad rok temu
szczerze?nie wiem.jesli akcja byla blyskawiczna,to moze nic,bo bym zdebial.jesli trwala by dluzej,to n.p podbieglbym,pizdnal ktoremus z szarpiacych z lokcia w twarz,tudziez patent paluch w oko,szarpnalbym dziewczyne w tyl i uciekl.ale to jest takie gdybanie na chlodno.natomiast od razu zadzwonilbym na gliny i postaralbym sie zapamietac maxymalna ilosc rzeczy-rejestracje,facjaty tych kolesi itd.wytlumacz dlaczegoPierdolisz
dobra to ja zadam takie pytanie : co byscie Wy zrobili jak byscie byli kolo tego bialego busa ?
Napisano Ponad rok temu
1) Pomogli, przynajmniej jednego napastnika złapać - skopać, chociaż wyrwać im tą dziewczynę z rąk... Albo wyjąć sprzęt i ...
Nie sądzę by chcieli walki - zwłaszcza mając na koncie inne numery...
a jeśli nie to:
2) Zapisali numer, błyskawicznie na 112, opisanie napastników, kierunku etc. Trudno złapać?
Napisano Ponad rok temu
dlaczego przechodnie tego nie zrobili ...2) Zapisali numer, błyskawicznie na 112, opisanie napastników, kierunku etc. Trudno złapać?
to robia nieliczni i przewaznie jak sa tacy co by to zrobili (np Ty) to nigdy ich nie ma na miejscu taki swiat1) Pomogli, przynajmniej jednego napastnika złapać - skopać, chociaż wyrwać im tą dziewczynę z rąk... Albo wyjąć sprzęt i ...
przewaznie sa tacy co uciekaja jak najdalej
Napisano Ponad rok temu
ale strasznie mnie to dziwi ze oni nie boja sie o rejestracjeszczerze?nie wiem.jesli akcja byla blyskawiczna,to moze nic,bo bym zdebial.jesli trwala by dluzej,to n.p podbieglbym,pizdnal ktoremus z szarpiacych z lokcia w twarz,tudziez patent paluch w oko,szarpnalbym dziewczyne w tyl i uciekl.ale to jest takie gdybanie na chlodno.natomiast od razu zadzwonilbym na gliny i postaralbym sie zapamietac maxymalna ilosc rzeczy-rejestracje,facjaty tych kolesi itd.wytlumacz dlaczegoPierdolisz
w takich sytuacjach przydaje sie noz
podbiec do goscia dzgnac wyrwac babke i uciekac i modlic sie zeby nie mial sploowy ...
Napisano Ponad rok temu
Więc chyba jednak zadbali to te blachy, albo dziewczyna coś namieszła.Dziewczyna zapamiętała natomiast numer rejestracyjny z naklejki na przedniej szybie. Prowadzący śledztwo ustalili jednak, że auta o takim bądź zbliżonym numerze nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co ja napisalem?to samoCo byście zrobili??
1) Pomogli, przynajmniej jednego napastnika złapać - skopać, chociaż wyrwać im tą dziewczynę z rąk... Albo wyjąć sprzęt i ...
Nie sądzę by chcieli walki - zwłaszcza mając na koncie inne numery...
a jeśli nie to:
2) Zapisali numer, błyskawicznie na 112, opisanie napastników, kierunku etc. Trudno złapać?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"TECHNIKI" ULICZNE
- Ponad rok temu
-
wymuszenie...
- Ponad rok temu
-
Nieudana zasadzka =)
- Ponad rok temu