Skocz do zawartości

Zdjęcie

Progressive Fighting Systems

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
185 odpowiedzi w tym temacie

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Progressive Fighting Systems

Ano - calkiem ciekawa - choc graficznie nie przypadla mi do gustu. Przylaczam sie do powyzszych uwaga i zachecam do lektury.

Wciaz zalamany postem o nauce walki nozem..

..mmaciek

jakim postem i czemu zalamany?
  • 0

budo_maciek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 875 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

http://budo.net.pl/forum/viewtopic.php?p=164372&start=0

no ja tam dostepu nie mam (na ta czesc forum of koz).niestety czas i pieniadze uniemozliwaja mi te treningi.moze kiedys.....juz samo jkd tanie nie jest.
  • 0

budo_maciek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 875 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ano nie jest niestety.. Kenjiro slyszysz? :wink:

Tak sie zastanawiam, czy nie chodzic tylko na noz.. no zobaczymy. Pierwsze treningi juz za pare dni. Czekam na dokladna relacje.. moze jakies fotki? :-)
  • 0

budo_vamet
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 54 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ano nie jest niestety.. Kenjiro slyszysz? :wink:

Tak sie zastanawiam, czy nie chodzic tylko na noz.. no zobaczymy. Pierwsze treningi juz za pare dni. Czekam na dokladna relacje.. moze jakies fotki? :-)

Witam uprzejmie

"Czekam na dokladna relacje (...)" - to znaczy, że Ciebie nie będzie na treningu?

Z poważaniem

Mateusz Kiczela
  • 0

budo_maciek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 875 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

VAMET - naturalnie bede chodzic - od pazdziernika. Aktualnie jestem w Vojazach :)
  • 0

budo_kenjiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1799 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak narazie to grupa noza jest pod wielkim znakiem zapytania. Maciek nie nastawialbym sie w ten sposob. Dla mnie priorytetem jest grupa JKD a noza przy okazji. Jeszcze jedno. Jesli uwazacie ze chodzac do grupy JKD nie bedziecie cwiczyc noza to sie grubo mylicie 8)
NIe bedzie poprostu Kali od pierwszych miesiecy tylko odlozone troche w czasie ze wzgledu na ugruntowanie sie ludzi w grupie. Nie chce zaczynac uczyc noza kogos kto po miesiacu odpadnie...
Do zobaczenia we wtorek...
PS Maciek, "niewierny Tomaszu" :wink: beda zdjecia na stronie od razu we srode i krotka relacja z treningu...
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak narazie to grupa noza jest pod wielkim znakiem zapytania. Maciek nie nastawialbym sie w ten sposob. Dla mnie priorytetem jest grupa JKD a noza przy okazji. Jeszcze jedno. Jesli uwazacie ze chodzac do grupy JKD nie bedziecie cwiczyc noza to sie grubo mylicie 8)
NIe bedzie poprostu Kali od pierwszych miesiecy tylko odlozone troche w czasie ze wzgledu na ugruntowanie sie ludzi w grupie. Nie chce zaczynac uczyc noza kogos kto po miesiacu odpadnie...
Do zobaczenia we wtorek...
PS Maciek, "niewierny Tomaszu" :wink: beda zdjecia na stronie od razu we srode i krotka relacja z treningu...

podoba mi sie takie podejscie.poza tym nie wszyscy beda na ykle zaawansowani,zeby rzezbic od razu noz (n.p ja)
  • 0

budo_kazama
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 473 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jesli bedzie mala sala a wiecej niz 16 to ci "pierwsi" a ci co z czasem by chcieli dojsc nie beda mogli cwiczyc?:(

We wtorek bede napewno, pewnie z kumplem, to bedzie moj drugi, tr. o 16 mam boks wiec pewnie bede troche zmeczony :wink:

Wziasc aparat na zajecia aby jakas pamiatkowa fotke walnac?

interesuja mnie tr. jkd ale chcialem tez na boks pare misecy pochodzic...wiec pewnie bym za jakis czas dolaczyl, tylko aby miejsce bylo :?
  • 0

budo_kenjiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1799 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Aparat bedzie razem z fotografem :)
Jesli bedzie wiecej chetnych niz pomiesci sala to bedzie druga grupa.
Najprawdopodobniej na Flocie, tyle ze moze byc od pazdziernika bo wxzesniej tam sie wkrecic nie da...
Gdzie chodzisz na boks? Masz moze jakis kontakt z trenerem Soczewinskim?
  • 0

budo_kazama
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 473 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od niedawna chodze...Stoczniowiec.

Nie znam osobiscie trenera Soczewinskiego, wiem ze prowadzi boks w srody na bema (startu).

Nie wiesz moze w jakie dni i o jakich godzinach ewentualnie odbywaly by sie zajecia drugiej grupy?
  • 0

budo_kenjiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1799 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na razie to nie wiem czy taka powstanie. Zobaczymy ile ludzi przyjdzie we wtorek i potem na nastepny trening :wink:
Tylko ze to bedzie tak: jesli ktos juz bedzie zdecydowany cwiczyc i takich bedzie tylu zeby stworzyc grupe - to dochodzenie innych osob do tej grupy moze byc niemozliwe - ze wzgledu na malo miejsca na sali.
Tak samo bedzie z druga grupa, jesli powstanie, bo zajecia beda sie odbywaly na malej sali na Flocie - wiec tez okolo 12-16 osob.
Jestem bardzo daleki od tego aby rotacja ludzi byla duza, jednak zobaczymy jak to wyjdzie w realu...
Jest jeszcze jedna mozliwosc...Moze, ale to powtarzam MOZE uda mi sie miec wlasne pomieszczenie a wtedy grup moze byc kilka... 8)
Ze wzgledu na jakosc zajec nie chce tworzyc grup wiekszych niz 16 osob.
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na razie to nie wiem czy taka powstanie. Zobaczymy ile ludzi przyjdzie we wtorek i potem na nastepny trening :wink:
Tylko ze to bedzie tak: jesli ktos juz bedzie zdecydowany cwiczyc i takich bedzie tylu zeby stworzyc grupe - to dochodzenie innych osob do tej grupy moze byc niemozliwe - ze wzgledu na malo miejsca na sali.
Tak samo bedzie z druga grupa, jesli powstanie, bo zajecia beda sie odbywaly na malej sali na Flocie - wiec tez okolo 12-16 osob.
Jestem bardzo daleki od tego aby rotacja ludzi byla duza, jednak zobaczymy jak to wyjdzie w realu...
Jest jeszcze jedna mozliwosc...Moze, ale to powtarzam MOZE uda mi sie miec wlasne pomieszczenie a wtedy grup moze byc kilka... 8)
Ze wzgledu na jakosc zajec nie chce tworzyc grup wiekszych niz 16 osob.

Kenjiro,ale z tego co wiem,na flocie nie ma malej sali.poza tym,czy nie lepiej druga grupe ewentualnie umiejscowic na sali przy stadionie baltyk? w bylej szkole podst.nr 19 tez jest mata (na pllycie redlowskiej),wiec moze tam tez nalezaloby sprobowac?zreszta,zobaczymy jak to bedze :)
  • 0

budo_kenjiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1799 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na Flocie jest mala sala przygotowana specjalnie do treningu walki wrecz. No ale w 19 tez sprobowac mozna... 8)
  • 0

budo_vamet
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 54 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam uprzejmie

Hmm! Zanim wyruszę w delegację do Wawy 8O ...coś napiszę! :-)
Mam pociąg z Wawy około 15, po 15 - muszę się dowiedzieć, ech!
Na treningu być muszę, ym! :-) Jeszcze tylko 14 godzin i 29 minet! :D

...and let the combat begins! :P It's showtime! 8)

Z poważaniem

Mateusz Kiczela
  • 0

budo_kenjiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1799 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to po pierwszych bojach treningowych :)
Bylo okolo 20 osob - niestety tak jak sie obawialem sala nie zdala egzaminu. Jest za mala.
Napiszcie czy Wam przypadl trening do gustu czy nie 8)
Czy tego sie spodziewaliscie czy tez nie...
Troche zamotalem na poczatku ale musicie wybaczyc - 20 osob na treningu to dla mnie nowosc i troche tremy bylo :?
Jutro na stronie beda juz zdjecia z treningu...
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bylo naprawde w pyte.podobalo mi sie i w czwartek jestem na pewno [ chyba ze powstrzyma mnie zawsze mily i zajebiscie poinformowany ( choc o dziwo dzisiaj wiedzial gdzie sa treningi-bylem w szoku...) dziadek z recepcji :? :wink: ]. moje odczucia jak najbardziej pozytywne
  • 0

budo_lbartekl
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 637 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Fcuk! A myślałem, że będę pierwszy. :wink:
Trening był dosyć urozmaicony i pdobał mi się. Przyznam się bez bicia, że po raz pierwszy przerabiałem klincz w taki a nie inny sposób, więc poszerzyłem troszeczke swoje horyzonty. Loodzi żeczywiście dużo, ale mogę się założyć, że część odpadnie (niewykluczone że i ja :? :evil: :( ). Zrobię wszystko co się da żeby być w czwartek, ale nie wiem czy to wystarczy...
  • 0

budo_kazama
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 473 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Trening fajny, nie mam wieeszkych zastrezen, tylko co do wielkosci sali. No i intensywnosci tr. (fajno by bylo jakby byly 3-5 w tyg.)

Gdzie mozna dostac ten namordnik hokejowy i ile to stoi :)

W czwartek bede z pewnoscia....a czy zostane na dluzej, pewnie tak ale nie wiem czy tera, ciagle mi boks po glowie chodzi :wink:
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

te 2 razy to rzeczywiscie malo,ale szczerze mowiac nie sadze,ze jakby bylo wiecej,to bym sie wyrabial.szkola,nauka,obowiazki itd. skutecznie mi hamuja droge do zostania kolejnym ricksonem :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025