jakim postem i czemu zalamany?Ano - calkiem ciekawa - choc graficznie nie przypadla mi do gustu. Przylaczam sie do powyzszych uwaga i zachecam do lektury.
Wciaz zalamany postem o nauce walki nozem..
..mmaciek
Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ja tam dostepu nie mam (na ta czesc forum of koz).niestety czas i pieniadze uniemozliwaja mi te treningi.moze kiedys.....juz samo jkd tanie nie jest.http://budo.net.pl/forum/viewtopic.php?p=164372&start=0
Napisano Ponad rok temu
Tak sie zastanawiam, czy nie chodzic tylko na noz.. no zobaczymy. Pierwsze treningi juz za pare dni. Czekam na dokladna relacje.. moze jakies fotki? :-)
Napisano Ponad rok temu
Ano nie jest niestety.. Kenjiro slyszysz? :wink:
Tak sie zastanawiam, czy nie chodzic tylko na noz.. no zobaczymy. Pierwsze treningi juz za pare dni. Czekam na dokladna relacje.. moze jakies fotki? :-)
Witam uprzejmie
"Czekam na dokladna relacje (...)" - to znaczy, że Ciebie nie będzie na treningu?
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIe bedzie poprostu Kali od pierwszych miesiecy tylko odlozone troche w czasie ze wzgledu na ugruntowanie sie ludzi w grupie. Nie chce zaczynac uczyc noza kogos kto po miesiacu odpadnie...
Do zobaczenia we wtorek...
PS Maciek, "niewierny Tomaszu" :wink: beda zdjecia na stronie od razu we srode i krotka relacja z treningu...
Napisano Ponad rok temu
podoba mi sie takie podejscie.poza tym nie wszyscy beda na ykle zaawansowani,zeby rzezbic od razu noz (n.p ja)Jak narazie to grupa noza jest pod wielkim znakiem zapytania. Maciek nie nastawialbym sie w ten sposob. Dla mnie priorytetem jest grupa JKD a noza przy okazji. Jeszcze jedno. Jesli uwazacie ze chodzac do grupy JKD nie bedziecie cwiczyc noza to sie grubo mylicie 8)
NIe bedzie poprostu Kali od pierwszych miesiecy tylko odlozone troche w czasie ze wzgledu na ugruntowanie sie ludzi w grupie. Nie chce zaczynac uczyc noza kogos kto po miesiacu odpadnie...
Do zobaczenia we wtorek...
PS Maciek, "niewierny Tomaszu" :wink: beda zdjecia na stronie od razu we srode i krotka relacja z treningu...
Napisano Ponad rok temu
We wtorek bede napewno, pewnie z kumplem, to bedzie moj drugi, tr. o 16 mam boks wiec pewnie bede troche zmeczony :wink:
Wziasc aparat na zajecia aby jakas pamiatkowa fotke walnac?
interesuja mnie tr. jkd ale chcialem tez na boks pare misecy pochodzic...wiec pewnie bym za jakis czas dolaczyl, tylko aby miejsce bylo :?
Napisano Ponad rok temu
Jesli bedzie wiecej chetnych niz pomiesci sala to bedzie druga grupa.
Najprawdopodobniej na Flocie, tyle ze moze byc od pazdziernika bo wxzesniej tam sie wkrecic nie da...
Gdzie chodzisz na boks? Masz moze jakis kontakt z trenerem Soczewinskim?
Napisano Ponad rok temu
Nie znam osobiscie trenera Soczewinskiego, wiem ze prowadzi boks w srody na bema (startu).
Nie wiesz moze w jakie dni i o jakich godzinach ewentualnie odbywaly by sie zajecia drugiej grupy?
Napisano Ponad rok temu
Tylko ze to bedzie tak: jesli ktos juz bedzie zdecydowany cwiczyc i takich bedzie tylu zeby stworzyc grupe - to dochodzenie innych osob do tej grupy moze byc niemozliwe - ze wzgledu na malo miejsca na sali.
Tak samo bedzie z druga grupa, jesli powstanie, bo zajecia beda sie odbywaly na malej sali na Flocie - wiec tez okolo 12-16 osob.
Jestem bardzo daleki od tego aby rotacja ludzi byla duza, jednak zobaczymy jak to wyjdzie w realu...
Jest jeszcze jedna mozliwosc...Moze, ale to powtarzam MOZE uda mi sie miec wlasne pomieszczenie a wtedy grup moze byc kilka... 8)
Ze wzgledu na jakosc zajec nie chce tworzyc grup wiekszych niz 16 osob.
Napisano Ponad rok temu
Kenjiro,ale z tego co wiem,na flocie nie ma malej sali.poza tym,czy nie lepiej druga grupe ewentualnie umiejscowic na sali przy stadionie baltyk? w bylej szkole podst.nr 19 tez jest mata (na pllycie redlowskiej),wiec moze tam tez nalezaloby sprobowac?zreszta,zobaczymy jak to bedzeNa razie to nie wiem czy taka powstanie. Zobaczymy ile ludzi przyjdzie we wtorek i potem na nastepny trening :wink:
Tylko ze to bedzie tak: jesli ktos juz bedzie zdecydowany cwiczyc i takich bedzie tylu zeby stworzyc grupe - to dochodzenie innych osob do tej grupy moze byc niemozliwe - ze wzgledu na malo miejsca na sali.
Tak samo bedzie z druga grupa, jesli powstanie, bo zajecia beda sie odbywaly na malej sali na Flocie - wiec tez okolo 12-16 osob.
Jestem bardzo daleki od tego aby rotacja ludzi byla duza, jednak zobaczymy jak to wyjdzie w realu...
Jest jeszcze jedna mozliwosc...Moze, ale to powtarzam MOZE uda mi sie miec wlasne pomieszczenie a wtedy grup moze byc kilka... 8)
Ze wzgledu na jakosc zajec nie chce tworzyc grup wiekszych niz 16 osob.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm! Zanim wyruszę w delegację do Wawy 8O ...coś napiszę! :-)
Mam pociąg z Wawy około 15, po 15 - muszę się dowiedzieć, ech!
Na treningu być muszę, ym! :-) Jeszcze tylko 14 godzin i 29 minet!
...and let the combat begins! It's showtime! 8)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Bylo okolo 20 osob - niestety tak jak sie obawialem sala nie zdala egzaminu. Jest za mala.
Napiszcie czy Wam przypadl trening do gustu czy nie 8)
Czy tego sie spodziewaliscie czy tez nie...
Troche zamotalem na poczatku ale musicie wybaczyc - 20 osob na treningu to dla mnie nowosc i troche tremy bylo :?
Jutro na stronie beda juz zdjecia z treningu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trening był dosyć urozmaicony i pdobał mi się. Przyznam się bez bicia, że po raz pierwszy przerabiałem klincz w taki a nie inny sposób, więc poszerzyłem troszeczke swoje horyzonty. Loodzi żeczywiście dużo, ale mogę się założyć, że część odpadnie (niewykluczone że i ja :? ). Zrobię wszystko co się da żeby być w czwartek, ale nie wiem czy to wystarczy...
Napisano Ponad rok temu
Gdzie mozna dostac ten namordnik hokejowy i ile to stoi
W czwartek bede z pewnoscia....a czy zostane na dluzej, pewnie tak ale nie wiem czy tera, ciagle mi boks po glowie chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu