Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
zagdka-kto na forum,jest kim na sali?
Napisano Ponad rok temu
budo_Macias napisał
zagdka-kto na forum,jest kim na sali?
Witam uprzejmie
Trening był w porządku zarówno pierwszy jak i drugi, na pierwszym mniej tlenu :roll:
Ja jestem ten w białych spodniach Krugans i czarnej bluzce Huntera z koszulką czarną PFS
...na pierwszym treningu byłem z dziewczyną, której niestety dzisiaj zabrakło, buuu... Ech!
...miło Was poznać! ...ale chyba tylko jednego z SFD póki cio jarzę 8)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Jesli beda jeszcze jakies osoby chetne do podjecia treningow JKD, to zmuszony jestem stworzyc liste rezerwowa. Jesli ktos z podstawowej grupy sie wykruszy to bedzie mozna wskoczyc na jego miejsce. Istnieje takze druga mozliwosc: jesli chetnych bedzie dodatkowo 10-12 osob to stworzymy druga grupe. Zajecia beda odbywac sie oczywiscie w inne dni i w innym miejscu. Zainteresowanych prosze o kontakt w dni trenigowe tzn. wtorek i czwartek 20.00-22.00 w YMCA Gdynia lub przez maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to naprawdę się sprawdza w praktyce?
Do tej pory widziałem to tylko na szkoleniówce Vunaka, ale na szkoleniówkach różne dziwne rzeczy już widziałem...
Czy nie ma ryzyka, że człowiek nadzieje się przy tym np. na ciosy proste?
Bo przecież ochrona głowy jest przy tym znikoma.
Wiem, że "nikt nie jest w stanie nas skrzywdzić biegnąc w tył", ale jeśli się nie trafi idealnie z rozpoczęciem tej techniki to chyba może być cienko.
Czy nie lepiej zamiast straightblasta użyć po prostu ciosów bokserskich?
Jak ze swojej praktyki oceniasz użycie tej techniki na sparringach, a może i nie tylko tam?
Napisano Ponad rok temu
Czy skuteczne? Wykonane w odpowiednim momencie tak. Tyle ze nalezy pamietac iz straightblast nie jest do zakonczenia walki, chociaz moze byc. Jest tylko srodkiem do skrocenia dystansu, wejscia w zwarcie gdzie przychodzi kolej na glowe, kolana i lokcie. Oczywiscie nie jest to technika idealna ale cwiczona na "zywo" z przeciwnikiem oporujacym (zywym), ktory np bedzie probowal sprowadzic na ziemie czy stopowac w jakis inn sposob - jest niezla.
Podobna rzecz do straightblasta zrobil Belfort w walce z Silva, tyle ze on uzywal ciosow bokserskich. Jednak zrobil straight blasta w odpowiednim momencie i Silva nie mial nic do powiedzenia... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko orientujcie sie chlopaki bo to zajmuje 500 MB i nie wiem jak dlugo tam polezy...
Napisano Ponad rok temu
Jak sciagniecie to wystarczy zmienic rozszerzenie na mpg bo musialem nadac rozszerzenie zip aby otwieralo sie okno do sciagania.
Taka prowizorka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Straight Blast nie bedzie dzialal bez przygotowania tej akcji!!!
To tak jakbys chcial zaczynac kombo od lowkicka...
Napisano Ponad rok temu
budo_Kenjiro napisał
Walka Randy Couture vs Tito Ortiz do sciagniecia na stronie!!!
Tylko orientujcie sie chlopaki bo to zajmuje 500 MB i nie wiem jak dlugo tam polezy...
hej, może ja mało rozgarnięty jestem ale gdzie to jest
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu