VAMET powtorze :-D
Witam uprzejmie
...ależ proszę bardzo!
PS.Niech chociaż przyjdzie na pierwszy trening i posmakuje, zanim się zniechęci, porozmawiaj.
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
VAMET powtorze :-D
Napisano Ponad rok temu
MAciek,czy ty przypadkiem nie cwiczyles w sekcji shidokna gdynia???I na koniec dodam, ze jestem Lama i prosze sie po mnie niczego specjalnego nie spodziewac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak juz,to historii bylem u was na jednym treningu-bylo b.fajnie,ale niestety moj plan tak sie ulozyl,ze mi w ogole treningi shidokanu nie pasowaly.a szkoda,bo mi sie spodobalo.teraz to i tak po sprawie.w kazdym razie do zobaczenia w ymceMacias - a i owszem, krociutki, raptem pare treningow, choc bardzo przyjemny epizod w moim zyciu :-)
Ty moze jestes moze tym studentem ekonomii, ktorego mialem przyjemnosc poznac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra,dzis sprobuje!!!!Witam uprzejmie
...również z wielką niecierpliwością oczekuję jej startu, ym!
Mam dobry i skuteczny przepis na wszelkie dolegliwości - okład z młodych piersi! :roll:
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze Mateusz mnie ubiegl... :-)
Zapraszam Was do ogladniecia nowej strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Moze jeszcze ladowac sie dluzej bo to testy. Nie wszystko jeszcze jest ale uzupelniam.
Milego czytania...
Napisano Ponad rok temu
Do klubu YMCA nie, ale do Bushido tak, więc wjazd na inne sekcje MA (poza kung fu) jest darmowy a siłka chyba raz w tygodniu gratis. :-)i jeszcze jedno-czy sekcja w ymce tylko wynajmuje sale,czy nalezy do klubu ymca?bo jesli to drugie,rozumiem,ze wtedy wstep na silke i na inne sekcje jest darmowy ? ( takie byly jeszcze niedawno zasady wszystkich-poza combatem sekcji SW)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stronka bardzo estetyczna choc zarazem nie lubie w pelni flashowych produkcji. Osobiscie uwazam ze powinno byc wiecej informacji mniej flasha.
Napisano Ponad rok temu
jest niezle.jako,ze to dpiero poczatki,to mozna powiedziec,ze nawet bardzo niezle mam nadzieje,ze aktualizacje beda pojawiac ie dosc czestoCos nie piszecie nic na temat strony...
Nie podoba sie? :?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu