Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
Macias kurna noga, który to byłeś Ty? A trening był w porządku, sala za mała i już!
PS.Ludzie może będą, może nie-e ...jak nie to więcej będzie tlenu
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Randy Couture cwiczy razem z Mattem Thorntonem w Straight Blast Gym.
Z koncepcji JKD korzystaja wszyscy. Crosstraning, mixtrening czy jak to by tam zwal w pewnym sensie sa podejsciem JKD. Nie mozna mowic o zawodnikach JKD bo taki ktos nie istnieje. To tak jakby zapytac Tito jaki styl trenuje. Odpowie Ci ze skuteczny
Reasumujac, koncepcje JKD z PFS ma troche inny cel niz NHB. Mozna to nazwac Street NHB
Podstawowa roznica:
Zawodnicy NHB sa najlepiej rozwinietymi atletami w sztukach walki - nikt nie ma watpliwosci co do tego chyba...tyle ze wiedza z kim beda walczyc, wiedza kiedy i przygotowuja sie do tego osiagajac najlepsza mozliwie forme, opracowuja strategie walki pod przeciwnika itd.
Walka do jakiej przygotowuje koncepcja JKD jest troche inna: nie wiesz kiedy bedziesz walczyc, nie wiesz gdzie (jakie otoczenie, nawierzchnia itd), nie wiesz z kim. Nie musisz byc akurat w najlepszej swojej formie w tym danym momencie.
Poza tym - nie wiesz czy cwaniak ktory Cie zaczepil nie ma kolegow - wiec nie mozesz sie z nim kulac za dlugo, moze zostac wyciagniete narzedzie ostre i wtedy robi sie zupelnie inna zabawa...
Nie wiem czy wyjasnilem ale staralem sie... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz moze jakies pomysly, na miejsce powiedzmy dwa razy takie jak tu gdzie wczoraj sie gnietlismy tyle ze z mata lub materacami?
Napisano Ponad rok temu
Hmm! Wszyscy narzekają na brak miejsca i powietrza do oddychania i brak materaców! 8)
Zatem latem i jak jest ciepło można organizować treningi na plaży
...i można trenować dół i górę, chociaż mogą być lekkie problemy z poruszaniem i przy technikach nożnych
:wink:
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Hmm! Widzę, że pojawiły się zdjęcia z pierwszego treningu JKD 8) w dziale GALERIA! :roll:
...mam nadzieję, że będą się one po kliknięciu powiększały, przynajmniej taki był plan! :wink:
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
A jak tam zaawansowanie cwiczacych?
Napisano Ponad rok temu
Powiększać się będą jutro z tego, co wiem! Dojdą również inne zdjęcia nie z treningu! 8)
Zaawansowanie...
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
jak to ktory? taki kolo w bialych spodniach i czarnej koszulce.Witam uprzejmie
Macias kurna noga, który to byłeś Ty? A trening był w porządku, sala za mała i już!
PS.Ludzie może będą, może nie-e ...jak nie to więcej będzie tlenu
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
co do zaawansowania-coz,widze,ze bede musial duuuuuzo nadrobic.ale po to sie cwiczy-right?
do jutera!!! Macias
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te co sa na stronie to wszystko co sie udalo wyciagnac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj bylo wiecej powietrza...
Mam juz 5 pewnych ktorzy zlozyli papiery. Jak bylo dzisiaj widac na sali jest dobrze jak bedzie do 14 osob. Zrobimy tak we wtorek kompletuje 14 osob - kto sie nie zalapie musi czekac na lepsze czasy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie te brzuszki się NIE podobały potwornie bolal mnie kregoslup przy klęczeniu :? Poza tym drobiazgiem trening udany =)
Mjentki jestes Mjentki leszczu 8)
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu