na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sa takie w rubryce ochraniacze.- rozchodzi sie o podobne do tych skorzanych kwonNie wiem czy ochraniacze moga byc zamiast rekawic, poniewaz nie widzialem ich. Jak kogos trafisz w buzke to moze byc bieda...
Progressive Fighting Systems Polska nie nalezy do YMCA nie wiem jak bedzie ze wstepem na inne sekcje oraz na silownie.
Jesli chodzi o ochraniacz na zeby - sprawdz u Szymca na 10 Lutego, ostatnio byly po 9 zl.
Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli lepiej nie.ok.dzieki za infoJa mogłem mieć takie za 20zł od pary, ale uwierz mi- dostać tym nie jest przyjemnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wychodze z zalozenia ze lepiej kupic od razu dobra niz jakas byle jaka i potem sie wkurzac i za 3 miesiace kupowac nastepna...
No ale jak chcesz...
Napisano Ponad rok temu
Nie trzeba kupować drogich. Kupiłem tanią i służy mi już 4 miechy. Jak się rozwali (nie zapowiada się na razie) kupie znów tanią. Co do długości to możesz kupić taką z rekulacją , tzn. możesz przeciągnąć sznur i skrócić jej długość.
W sprawie sekcji:
Zazdroszcze. Mam nadzieję że Ci wyjdzie Kenjiro. Zastanawiam się tylko czy nie okaże się że dużo ludzi ma słomiany zapał.
Napisano Ponad rok temu
W sprawie skakanek:
możesz kupić taką z rekulacją ,
znaczy z regulacją.
Dlaczego nie ma na tym forum opcji edycji postów? Może gdzieś jest a nie widzę?
Napisano Ponad rok temu
Nie ma i nie będzie. (Przynajmniej w większości działów.)Dlaczego nie ma na tym forum opcji edycji postów? Może gdzieś jest a nie widzę?
Napisano Ponad rok temu
Do pierwszego treningu zostało 12 dni, 2 godziny i 55 minut!
Hmm! Nie mogę się już doczekać! :?
Jestem ciekaw, ilu z Was się pojawi, hmm...
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. Ja wpadam na 100% i przyprowadzam kumpla.
Rozumiem, że trenować a nie w roli gapia... Krvavy?
...w ogóle czy jest możliwość "wzięcia udziału w treningu jako widz"? Kenjiro?
Sala nie jest tak ogromna, by widzowie mieliby zajmować miejsce i tlen trenującym! 8O
Proszę o odpowiedź...
PS.Krvavy masz już jakieś doświadczenie w sztukach walk? 8)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
ad. 2) Tak mam.
Napisano Ponad rok temu
ad. 1) Zdecydowanie trenować, już mnie roznosi. Salka jest rzeczywiście niewielka, więc widzowie są raczej niepożądani.
ad. 2) Tak mam.
Witam uprzejmie
Poproszę o szczegóły do adnotacji numer 2, z góry dziękuję... :-)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Na mnie w zasadzie mozna od pazdziernika liczyc.
Napisano Ponad rok temu
Te rekawice wystraszyly moja kolezanke, wiec bedzie - 1 ;(
Na mnie w zasadzie mozna od pazdziernika liczyc.
Witam uprzejmie
Płochliwa jest Twoja koleżanka :wink: Za włosy o ścianę i na trening :twisted: :wink: Pozdrów!
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Roy Harris
Phase One - A general conditioning and general awareness phase. 70% of the training is Jun Fan Kick boxing (Bruce' kick boxing methods). The other 30% is divided up between close quarter fighting, trapping, standing grappling, ground grappling, single stick training, single knife training, basic self-defense, mass attack training (2 on 1, 3 on 1) and environmental training. The goal during this phase of training is to develop each of the student's overall awareness of street fighting, with a major focus on Bruce's kick boxing methods. There is a lot of sparring in this phase. Students spar every class for 30 minutes. This phase of training should last 12 to 18 months
Chcialem dodac, ze jestem super zadowolny z faktu, iz na sali znajdowac sie bede lustra. W podobnym miejscu wlasnie cwicze i bardzo pomaga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz rozumiem skad te sparringi :
Roy Harris
Phase One - A general conditioning and general awareness phase. 70% of the training is Jun Fan Kick boxing (Bruce' kick boxing methods). The other 30% is divided up between close quarter fighting, trapping, standing grappling, ground grappling, single stick training, single knife training, basic self-defense, mass attack training (2 on 1, 3 on 1) and environmental training. The goal during this phase of training is to develop each of the student's overall awareness of street fighting, with a major focus on Bruce's kick boxing methods. There is a lot of sparring in this phase. Students spar every class for 30 minutes. This phase of training should last 12 to 18 months
Chcialem dodac, ze jestem super zadowolny z faktu, iz na sali znajdowac sie bede lustra. W podobnym miejscu wlasnie cwicze i bardzo pomaga.
Witam uprzejmie
Mnie osobiście sparingi wiele dają - uważam, że powinny być na zajęciach.
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu