Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz jeszcze ze dwa tygodnie,zeby sie nauczyc ale ja tez fachowiec nie jestemBłagam niech ktoś napisze, że nie umie skakać na skakance tak jak ja!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmujcie sie skakanka. Nauczymy sie...
Bez rekawic bedzie ciezko, bo mozesz komus krzywde zrobic. Treningi od samego poczatku beda takie ze rekawice sa niezbedne. Ja mam dwie pary, moze ktos jeszcze bedzie mial. Cos sie wymysli. Rekawice (nie ze skory ale przyzwoite) mozna dostac za 100 zl na 10 Lutego u Szymca. Ludziki ktorzy cwicza ze mna juz od roku maja takie i jeszcze sa ok...
Napisano Ponad rok temu
Mniamuśnie! Cieszymy się ochoczo! Skakanka jak wszystko jest do wyuczenia! :wink:
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
widzisz Kenjiro,to jest pewien problem.postaram sie kombinowac,ale 100 zl to nie przelewki...czy jako rekawice uchodza tez takie "ochraniacze z poduszkami"?Sala lustrzana to ta mala sala z lustrami . Sa dwie w YMCA bodajze: jedna ta duza i druga ta mala wlasnie lustrzana.
Nie przejmujcie sie skakanka. Nauczymy sie...
Bez rekawic bedzie ciezko, bo mozesz komus krzywde zrobic. Treningi od samego poczatku beda takie ze rekawice sa niezbedne. Ja mam dwie pary, moze ktos jeszcze bedzie mial. Cos sie wymysli. Rekawice (nie ze skory ale przyzwoite) mozna dostac za 100 zl na 10 Lutego u Szymca. Ludziki ktorzy cwicza ze mna juz od roku maja takie i jeszcze sa ok...
inna kwestia jest ustnik-rozumiem ze tez niezbedny? jesli tak,to jaki bylby lepszy ( bo w tej materii to slabe mam doswiadczenie)
w jakich ciuchach przyjsc?ma byc dres?czy lepiej judoge/aikidoge zalozyc?tyle w kwestii pytan do sekretarza KC :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ochraniacz na zabki tyz by sie przydal. Taki na gorna szczeke wystarczy. No i jak ktos dba o jajka to tez bym ochraniacz zalecal
Napisano Ponad rok temu
koszty mnie przerazaja..... ech,bede kombinowal...stroj? W jakim Ci wygodniej. Koszulka, spodenki, krotkie czy dlugie - zadna roznica. Bez zadnych judog...
Ochraniacz na zabki tyz by sie przydal. Taki na gorna szczeke wystarczy. No i jak ktos dba o jajka to tez bym ochraniacz zalecal
Napisano Ponad rok temu
przestraszony Napisz, że to był żart...proszę...No i jak ktos dba o jajka to tez bym ochraniacz zalecal
Napisano Ponad rok temu
przestraszony Napisz, że to był żart...proszę...No i jak ktos dba o jajka to tez bym ochraniacz zalecal
Witam uprzejmie
Hmm! To nie był żart! Trenuję długo bez ochraniaczy, jedynie na szczękę i żyje - jem i żyje! :wink:
PS.Macias koszty nie przekroczą 200 PLN - to nie jest tak wiele - jednorazowy zakup! 8)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli bedziemy cwiczyc na macie to wtedy albo na boso albo w zapasniczych butach.
Napisano Ponad rok temu
Jedno pytanie- ćwiczymy na boso czy w butach??? Mnie bardziej by pasowała ta pierwsza opcja :roll:
Witam uprzejmie
Ja osobiście trenuję w butach zapaśniczych KWON - specjalne buty na matę! Twoja wola! :-)
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
pytanie do kenjrio-czy zamiast rekawic moga byc "ochraniacze"?
Napisano Ponad rok temu
Rękawice - 90 PLN
Szczęka - 5 PLN
Skakanka - 35 PLN
Wszystkie powyższe produkty możecie kupić u Szymca na 10 lutego! :wink:
Ochraniacze na piszczele, klejnoty - nie używam, żeby nie przyzwyczajać organizmu do tego, że nie boli! :roll:
Buty zapaśnicze KWON były drogie, lecz możecie przecież mieć zwykłe adidasy, a na matę boso!
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedno-czy sekcja w ymce tylko wynajmuje sale,czy nalezy do klubu ymca?bo jesli to drugie,rozumiem,ze wtedy wstep na silke i na inne sekcje jest darmowy ? ( takie byly jeszcze niedawno zasady wszystkich-poza combatem sekcji SW)
do vameta-gdzie jest szczena za 5?mi wszedzie rzucali ceanmi 15-25?
Napisano Ponad rok temu
Kenjiro,pytam ktorys raz,ale co tam czy ochraniacze lapia sie pod rekawice?bo mi znajomy powiedzial,ze moze mi ochranicze taniej zalatwi.
i jeszcze jedno-czy sekcja w ymce tylko wynajmuje sale,czy nalezy do klubu ymca?bo jesli to drugie,rozumiem,ze wtedy wstep na silke i na inne sekcje jest darmowy ? ( takie byly jeszcze niedawno zasady wszystkich-poza combatem sekcji SW)
do vameta-gdzie jest szczena za 5?mi wszedzie rzucali ceanmi 15-25?
Witam uprzejmie
U Szymca na 10 lutego powinny jeszcze być - przejdź się albo przejedź.
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Progressive Fighting Systems Polska nie nalezy do YMCA nie wiem jak bedzie ze wstepem na inne sekcje oraz na silownie.
Jesli chodzi o ochraniacz na zeby - sprawdz u Szymca na 10 Lutego, ostatnio byly po 9 zl.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu