budo_Krvavy napisał
Z nieba mi spadłeś :-) Rodzicom powiem, że będę na autobus czekał przy komisariacie policjiEj spokojnie, będę wracał furą na Witomino

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Krvavy napisał
Z nieba mi spadłeś :-) Rodzicom powiem, że będę na autobus czekał przy komisariacie policjiEj spokojnie, będę wracał furą na Witomino
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kenjiro napisał
8OBartek, nie ma problemu ja tez mieszkam na Chwarznie, wiec moge Cie zabierac i wyrzucac po drodze. Musisz tylko chciec...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_VAMET napisał
Mojej Dziewczyny, jak mniemam pierwszej chętnej kobiety.
Napisano Ponad rok temu
budo_Krvavy napisał
Mojej Dziewczyny, jak mniemam pierwszej chętnej kobiety.
Nie, no już wczesniej musiały być jakieś chętne kobiety, bo inaczej nie byłoby nas na świecie![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze ja!doliczcie jeszcze Maciasa!!!!!wlasnie na cos takiego czekalem i w koncu drims kam tru!
![]()
to co?moze zrobimy jakas liste obecnosci,czyli takich przedwpisow?
Napisano Ponad rok temu
kurna,i tak to jest,jak sie nieuwaznie poprzednie posty czyta.....dlatego tez takie glupoty wyzej powypisywalem....w kazdym razie wchodze w to!oczywiscie zakladajac,ze sie miejsca znajda jeszcze.i tu pytanie do Kenjiro-sadze,ze jeszcze kilku chetnych znajde,ale jesli ma byc limit miejsc,to czy jest w ogole sens innym ludziom o tym mowic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vamet - Czy Twoja pani bedzie chodzic na 100%? Jezeli tak to mam obok siebie taka jedna niezdecydowana :wink: , ktora moze zaczelaby z nami chodzic od pazdziernika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
super!!!! na to czekalem!!!jest tylko jeden problem.skakanka to pol biedy.,ale gorzej z reakwicami bedzie.co jesli ktos nie bedzie mial ?a i w najblizszej przyszlosci krucho z kasa na taka zabawe?hey!
no to ruszamy! Od 9 wrzesnia, wtorki, czwartki godz. 20.00. YMCA w Gdyni, sala lustrzana.
Jesli cos sie zmieni to poinformuje.
Zaopatrzcie sie w rekawice bokserskie i skakanki.
Do zobaczenia na treningu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu