Z nieba mi spadłeś :-) Rodzicom powiem, że będę na autobus czekał przy komisariacie policji Może to podziała. Mimo wszystko wolałbym gdyby było o 19...Ej spokojnie, będę wracał furą na Witomino
Progressive Fighting Systems
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O Z góry wieeelkie dzięki. Ale ja mam farta. =)Bartek, nie ma problemu ja tez mieszkam na Chwarznie, wiec moge Cie zabierac i wyrzucac po drodze. Musisz tylko chciec...
Napisano Ponad rok temu
Kenjiro - wlasnie komponuje PM do Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
aha - od lewego prostego poprosze :-)
Napisano Ponad rok temu
2 tyg temu spotkałem ludzi od tego, co robisz, z Austrii. nie miałem okazji spróbować, bo ćwiczylismy akurat co innego, ale sporo opowiadali o Twoim szefie z Monachium (o ile się nie mylę).. dwaj, jeden z Wiednia, drugi obecnie Insbruck, może też poznałeś.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz najszczersze i zasłużone gratulacje Kenjiro. Nasze wyrazy uznania.
Informuję o naszej - mojej gotowości do treningów i Mojej Dziewczyny, jak mniemam pierwszej chętnej kobiety.
Do zobaczenia na pierwszym treningu i pozdrawiam serdecznie. Na razie pa pa.
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Mojej Dziewczyny, jak mniemam pierwszej chętnej kobiety.
Nie, no już wczesniej musiały być jakieś chętne kobiety, bo inaczej nie byłoby nas na świecie
Napisano Ponad rok temu
Mojej Dziewczyny, jak mniemam pierwszej chętnej kobiety.
Nie, no już wczesniej musiały być jakieś chętne kobiety, bo inaczej nie byłoby nas na świecie
Witam uprzejmie
Dobrze mówi, dać mu wódki! :wink:
Oczywiście pierwszej chętnej kobiety, by uczestniczyć we wspomnianych powyżej zajęciach.
Hmm, to by było w ramach sprostowania! :wink: Ciii...
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z czystej ciekawości, ilu jest chętnych z Budo Forum na treningi we wrześniu, policzmy nas...
MAciek (my się spotkaliśmy chyba kiedyś w Zeppelinie), lBarteKl - my się nie spotkaliśmy Krvavy - a my się spotkamy, hue hue Dalej Macias, Charly, ^Hast^ - jak się masz? ...dalej Viki - Moja Kobieta, niejaki VAMET i jeszcze 3 gości poza Budo Forum. Razem ile? Hmm wyszło mi 11 osób - e jestem cieńki z matmy, kończyłem tylko klasę z profilem matematyczno-fizycznym 8)
Jak wymieniłem kogoś, kto nie jest zainteresowany, niech się odezwie, hue hue :wink:
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
to co?moze zrobimy jakas liste obecnosci,czyli takich przedwpisow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze ja!doliczcie jeszcze Maciasa!!!!!wlasnie na cos takiego czekalem i w koncu drims kam tru!
to co?moze zrobimy jakas liste obecnosci,czyli takich przedwpisow?
Witam uprzejmie
Macias przecież jesteś w moim spisie chętnych, hue hue :wink: Pozdrówka!
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
kurna,i tak to jest,jak sie nieuwaznie poprzednie posty czyta.....dlatego tez takie glupoty wyzej powypisywalem....w kazdym razie wchodze w to!oczywiscie zakladajac,ze sie miejsca znajda jeszcze.i tu pytanie do Kenjiro-sadze,ze jeszcze kilku chetnych znajde,ale jesli ma byc limit miejsc,to czy jest w ogole sens innym ludziom o tym mowic?
Witam ponownie 8O
...hue hue! Spoko Macias, wyprzedziłeś mnie o niecałą minutkę, hue hue
Sprawę miejsc i organizacji pozostawmy Kenjiro, lecz mimo wszystko ja uważam, że jest sens innym o tym powiedzieć. Hmm. Poza tym reklama jeszcze nie poszła, a już jest 11 osób 8O Hue hue!
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vamet - Czy Twoja pani bedzie chodzic na 100%? Jezeli tak to mam obok siebie taka jedna niezdecydowana :wink: , ktora moze zaczelaby z nami chodzic od pazdziernika.
Witam uprzejmie
Viki będzie chodziła na 101%, a jak mógłbym Cię prosić to VAMET
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
no to ruszamy! Od 9 wrzesnia, wtorki, czwartki godz. 20.00. YMCA w Gdyni, sala lustrzana.
Jesli cos sie zmieni to poinformuje.
Zaopatrzcie sie w rekawice bokserskie i skakanki.
Do zobaczenia na treningu.
Napisano Ponad rok temu
super!!!! na to czekalem!!!jest tylko jeden problem.skakanka to pol biedy.,ale gorzej z reakwicami bedzie.co jesli ktos nie bedzie mial ?a i w najblizszej przyszlosci krucho z kasa na taka zabawe?hey!
no to ruszamy! Od 9 wrzesnia, wtorki, czwartki godz. 20.00. YMCA w Gdyni, sala lustrzana.
Jesli cos sie zmieni to poinformuje.
Zaopatrzcie sie w rekawice bokserskie i skakanki.
Do zobaczenia na treningu.
i jeszcze jedno-sala lustrzana,to ta gfdzie sa fitnessy itd.?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu
-
Pady... czas na zmiany ?Porównanie padów
- Ponad rok temu