Fajna sytuacja, ....A staruszka i tych trzech debili nawet mnie nie przeprosili. To jest dopiero paranoja :twisted:
popatrzcie jak te dresy mają przerąbane - pobiją małolata to źle, pomogą staruszce - też niedobrze...... co za czasy
Napisano Ponad rok temu
Fajna sytuacja, ....A staruszka i tych trzech debili nawet mnie nie przeprosili. To jest dopiero paranoja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurm28 - nie chodzi mi o to, że źle zrobili pomagając starszej pani, ale mogliby chociaż przeprosić za taką pomyłkę. Wkurza mnie to, że nie patrzą na to kogo mają lać, tylko od razu leją. Ja nie dostałem na szczęście, ale nie życzę nikomu, żeby dostał za nic, bo przy takim podejściu, jakie te dresy zaprezentowały wszystko jest możliwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spojrzal na mnie jak na kretyna i pobiegl jeszcze 5 metrow pod wiate sprawdzic o ktorej ma tramwaj
Napisano Ponad rok temu
to dobrze ze kobiet nie mozna bic nawet kwiatkiem, bo jak bys tej babince pojechal doniczka przez ueb to uoo... :roll: :twisted:A staruszka i tych trzech debili nawet mnie nie przeprosili.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kumpel szedl sobie w naszej miescince tak kolo 21 ciemnawo juz nagle widzi ulica jedzie buma zaladowana karkami jak dojezdzali do niego to nagle dali po hamulcach kumpel jak to zobaczyl to wystrzelil jak z procy
a z bumy wyskakuje kilent i krzyczy za nim : eej nie uciekaj jak mamy dojechac do dyskoteki?
Napisano Ponad rok temu
tez mialem cos podobnego
stoje se wieczorkiem na przystanku, czekam na tramwaj a tu podjezdza czarna beemka, otwieraja sie drzwi od strony pasazera i wysiada fajna laleczka poszla sprawdzic rozklad jazdy, wracajac przeszla max blisko mnie :roll: jeszcze sie na jej tyleczek spojrzalem i wsiadla do autka. w tym samym czasie otwieraja sie drzwi kierowcy - wyszedl gosciu dwa na trzy, popatrzal sie na mnie i do tej laleczki "co on se kur*** nie mysli !!!" 8O
no i zaczyna isc wokol samochodu w moja strone. mysle sobie a taki fajny dzien byl a tu mi szczeke beda dlutowac :? no ale gosciu idzie w moja strone, zatrzymal sie przy bagazniku i otwierajac go mowi 'ja to kur** zalatwie"... juz mi sie ciemno przed oczami robilo - dostac jak dostac ale on zaraz wyciagnie bejzbola z tego bagaznika albo siekiere jakas :? no wiec gosciu otworzyl bagaznik.... zamknol, wsiadl i pojechal 8O
okazalo sie ze mial go nie domkniety i to go tak wq 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no autentycznie mial taka wielka plame na kroczu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdzie straszne ? a gdzie smieszne ? a gdzie moral ?Noooo to ja teraz opowiem historyjke z kategorii "zabawnie nieprzyjemne"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu