wesołe(nieprzyjemne) zdarzenia
Napisano Ponad rok temu
ostatnio byłem swiadkiem bijatyki miedzy dwoma kolesiami, jeden złapał drugiego i sciagnął go do parteru, i zaczał nawalac jego łbem o chodnik.
kolesiowi polała sie krew z łba i stracił przytomnosc(potem wykrylismy wstrzasnienie mozgu i zanik pamieci) kiedy udzielilismy mu pomocy wstał podszedł do swojej dziewczyny objął ja i powiedział
-"zawsze jak wale ze łba to mi krew z czoła leci"
duzo jeszcze było historii, ale licze ze i wy czyms sie podzielicie.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Fakt, że kumpel ostro boks ćwiczył pewnie miał jakiś wpływ na przebieg tego starcia :wink: .
Napisano Ponad rok temu
WOW jakiś honorowy menel :wink:Jakiś czas temu kumpel miał kłopotyy z osiedlowymi menelami i jeden go wyzwał na solo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś wracałem z dyskoteki i na pl. Dominikańskim "biło " się dwóch kompletni pijanych meneli. Ledwo stali. My pełen ubaw aż nagle jeden krzyknął, że musi być przerwa, bo si zesrał w gacie. :) Powaga taki tekst padł.
ale hard core rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koozie powtarzal tylko "Puuuść!Puuuść!Walcz normalnie!" - w pewnym momencie gdy zdal sobie sprawe ze nic jego prosby nie daja i zaraz zabraknie mu powietrza spial sie maksymalnie i bylo slychac takie "nnnnnggggghhh!!!!" i nagle bach! wstal odrzucajac goscia na bok.
Bedac duszonym...wstal.
Zaprawde nowa to technika byla. Wszyscy co to ogladali kopara do ziemi.
Tak sobie pomyslalem pozniej ze jakby nie wiedzial ze z duszeniami malo kto ma szanse to by sie nie wydostal z opresji - blogoslawiona niewiedza :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak sk8 walnął o ziemie to sie walka skonczyła, bo nikt ze smiechu nie mógł na nogach ustać !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to było po prostu obezwładniahjące
Napisano Ponad rok temu
byłem świadkiem bójki dwóch gości ( tzn zamieszanych było więcej ale biło sie dwóch ). pojedynek był bardzo jednostronny, jeden z gości tylko sie zasłąniał przed gradem ciosów ( nazwijmy to ciosami ) drugiego. po kilku sekundach okładania swojego rywala kibic śląska ( jak sie później okazało ) sprowadził go do parteru wieszając sie na nim , tamten położyłsie kryjąc twarz w rękach. i wtedy sie zaczeło. kibol zaczął tego drugiego okładać rękoma z takączęstotliwością że dosłownie mnie zmroziło 8O po prostu szok! byłem pewien że dawno go już zabił, a on bił i bił... próbowałem jakoś policzyć, ale byłem za bardzo wyprowadzony z równowagi. mysle że mogło polecieć grubo ponad 30 ciosów.
koledzy kibola odciągnęli go ( też sie pewnie bali ) i zaczęli razem z nim uciekać krzycząc: "WKS!" ( to po tym sie domysliłem
myśle sobie: ja pierdole, on nie żyje!
w sekunde po tym gość energicznie wstaje z ziemi, spluwa na ziemie i krzycząc : "Chuju już skończyłeś?!" zaczyna biec za napastnikami!
jak tamci to zobaczyli zaczęli przerażeni krzyczeć: "pomocy!" i uciekać
Napisano Ponad rok temu
Żartuje to nie byłem ja!!
Napisano Ponad rok temu
Niedawno bylem swiadkiem smiesznej bojki pomiedzy dwoma malymi gnojkami: jeden okolo 7-8 lat, drugi z 10-12 lat. W sumie byli sami, nie widzialem zeby stali gdzies w poblizu nich jacys "koledzy".Stosunek wagowy jakos 1:2. No i ten maly zaczal tak napieprzac w tego starszego (starszy byl o 2 glowy wyzszy od tego malego), ze ten starszy tylko schowal glowe w garde. To ten maly poczekal chwile, pomyslal i zaczal go kopac (cos w rodzaju kopniecia bocznego), tyle ze nie rozciagniety jakis i kopal na kolano, to jak ten wiekszy opuscil garde to znowu ten maly przechodzil do ataku na twarz. Na koniec jeszcze spojrzal sie na tego duzego, sprzedal mu pare miesniakow i poszedl. Potem ten mlody mowil ze nie chcial go bic mocno w pysk, bo moglby sobie palce polamac... A wiec panowie... wielkosc nie gra roli, tylko technika :-)
Napisano Ponad rok temu
Jeden z niech (nazwijmy do heniek dla klarownosci opisu) chcial drugiemu (niech bedzie zdzichu) przyladowac z bani.
Tak wiec heniek cofnal glowe to tylu i 'strzelil' z glowy w przod ; pech chcial ze zle wymierzyl i zamiat przylozyc zdzichowi czolem w nos- przylozyl mu wlasnym nosem w jego czolo 8O .
Agresor padl jak niezywy a zdzichu stal chwile oniemialy bo nie wiedzial co sie stalo .
Z 30 typa ktorzy wiedzieli akce lacznie z ochroniarzami tarzalo sie ze smiechu...
Napisano Ponad rok temu
kiedys na dyskotece bylem swiadkiem szarpaniny dwoch podpitych kolesi.
Jeden z niech (nazwijmy do heniek dla klarownosci opisu) chcial drugiemu (niech bedzie zdzichu) przyladowac z bani.
Tak wiec heniek cofnal glowe to tylu i 'strzelil' z glowy w przod ; pech chcial ze zle wymierzyl i zamiat przylozyc zdzichowi czolem w nos- przylozyl mu wlasnym nosem w jego czolo 8O .
Agresor padl jak niezywy a zdzichu stal chwile oniemialy bo nie wiedzial co sie stalo .
Z 30 typa ktorzy wiedzieli akce lacznie z ochroniarzami tarzalo sie ze smiechu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to widzialem dobre byloa inny nie umiał kasy otworzyć to wział ją całą ( kase z gotówką w środku )
mojego qmpla stary opowiadal mi jak kolo kradl benzyne z autobusu (w TV to bylo )
zatrzymal sie autobusik na jakims parkingu a ten podbiega z werzykiem i zasysa i nagle zaczal kaszlec a komentator mowi "Nie martwcie sie panstwo jemu nic nie jest tylko pomylil bak z benzyna z pojemnikiem z nieczystosciami z toalety" jak go gliny zabieraly po pol godzinie to dalej wymiotowal
Napisano Ponad rok temu
1. jakiś steryd vs. gosc zwykłych rozmiarów. dres siedzi już na tym pierwszym i bardzo metodycznie kasuje mu twarz. dziewczyna klepanego bierze kij (rozmiary bejsbola) i zaczyna steryda prać po plerach i łepetynie. wali tak dobrą minute w końcu gość zniecierpliwiony odwraca się : 'weź mnie k...a kobieto nie rozpraszaj, bo zadzwonie po swoją siostrę..."
2. (akcji nie widziałem, widziałem twarz gościa) najazd dresów z sąsiedniej dyskoteki. efekt: karetka zwozi gościa z praktycznie płaską twarzą. dostał z obrotu ławką ogrodową...
wild wild east (europe)...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szukamy zawodnika do stworzenia gry wideo.
- Ponad rok temu
-
uniewinniony
- Ponad rok temu
-
Wrocław
- Ponad rok temu
-
Porażka bramkarza
- Ponad rok temu
-
WALKI ULICZNE
- Ponad rok temu
-
filmy z walk ulicznych
- Ponad rok temu
-
tyle sie mowi o skutecznosci...
- Ponad rok temu
-
Napad na oczach kilkudziesięciu gapiów
- Ponad rok temu
-
Łódź to normalne miasto!! :)
- Ponad rok temu
-
Aleja politechniki noca - tez Lodz, w nocy ogladane.
- Ponad rok temu