Od czego zacząc. I co lepsze..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze to powtarzam
Przy tym stażu można uzyskać jeszcze spore efekty.Kreatyną się zainteresuje kiedy oraganizm Ci o tym powie
Dieta bezwzględnie ważna chociaż jakiś zarys
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z dieta byłby problem chociaz odzywiam sie dosc dobrze duze ilosci serków kurczaka ryby troche tłuszczy. Zawsze mozna złapac jakąs diete. Ale powiedzcie mi od czego mam zacząc co kupic...Wiem ze na efekty trzeba długiego czasu ale zawsze go mozna jakos przyspieszyc
Jak nie masz czasu na diete to możesz ją uzupełniać białkiem lub gainerem w zależności jakich składników Ci brakuje
Napisano Ponad rok temu
Jak nie masz czasu na diete to możesz ją uzupełniać białkiem lub gainerem w zależności jakich składników Ci brakuje
Czas mam ale trudno przestrrzegac codziennie diety. Ogólnie załozenie jest takie ze musze wyrobic mase i co mi w tym pomoze gainer+lepsze odzywianie?? Jestem bardzo chudy brzuch zebra itp i szerki w barach i troche smiesznie to wyglada.....
Napisano Ponad rok temu
Czas mam ale trudno przestrrzegac codziennie diety. Ogólnie załozenie jest takie ze musze wyrobic mase i co mi w tym pomoze gainer+lepsze odzywianie?? Jestem bardzo chudy brzuch zebra itp i szerki w barach i troche smiesznie to wyglada.....
Jeśli jesteś strasznie chudy to lepszym wyjściem będzie gainer + więcej węglowodanów oraz zdrowych tłuszczy w diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
weź michę z jedzeniem kup troche mety i jazda hehehehe ;p;p;p;p, na odzywki troche za wczesnie, przyłóż się do jedzenia. pozdro
Odżywki to jest sproszkowane jedzenie i jak ma braki to może spokojnie sobie wziąść jakiś gainer lub białko
Napisano Ponad rok temu
Malo tego caly czas malo ale trace na wadze
btw. Czytałem o gainbolicu ale nie cieszy sie on najlepsza opinia cos lepszego mozecie polecic?
Napisano Ponad rok temu
Kup miche z jedzeniem ;/ Człowieku ja jem o 7:00 sniadanie I 9:30 sniadanie II 11:30 obiad 15:00 drugi obiad 17-18 jakies bułeczki i o 21-22 kolacje.
Malo tego caly czas malo ale trace na wadze
btw. Czytałem o gainbolicu ale nie cieszy sie on najlepsza opinia cos lepszego mozecie polecic?
NO tak nie ktorzy gadaja roznnie o gainbolic, ja bardziej wole MCT OLIMP i masz nawet 9 g bialka wiecej w jednej porcji.
Takze lepiej dolozyc 1zl(mowie o 1 KG) i kupic MCT OLIMP.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To co mam wkoncu kupic zeby wmiare bez diety sie dorobic masy? Czytalem troche opisów na allegro i sa ciekawe proszki złozone z róznych składników ale nie wiem co wybrac. Moze ta kreatyna+dekostroza na 40 dni sprobowac?
Jesli jeszcze nic nie brales, to sam gainer wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
Podajcie mi konkretny produkt badz produkt wraz z uzupełniaczami.
Bo wkoncu kupie kreatyne i sie napompuje;P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napompuj się,dasz rade,będziesz wielkiTylko sam gainer nic nie da musi byc dieta..Chyba ze znacie jakiegos który i bez diety pomoze to byłbym wdzieczny.
Podajcie mi konkretny produkt badz produkt wraz z uzupełniaczami.
Bo wkoncu kupie kreatyne i sie napompuje;P
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]