teledyski i videoclipy o Wing Chun
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten gosc to cwaniak i kombinator, ma bardzo zle opinie wsrod ludzi ktorzy mieli z nim stycznosc, i ja tez wiem cos o tymwiesz jak jest dokładnie z Sergio?
chodzi o tego chinczyka ktory mieszka w NY. fajny gosc ale tez "czarodziej"jego "sijo" był/jest jakiś chińczyk, który po dalszych poszukiwaniach okazał się być uczniem Leunga
ich "biznesowa przyjazn" skonczyla sie tak szybko ja szybko powstala a pomogla w tym bezczelnosc i glupota jaka okazal S - nie warto nawet o tym pisac.Jak - i dlaczego skonczyla sie jego wspolpraca z Hoffmanem?
Sergio pierwotnie był uczniem EWTO z Holandii, miał 2. stopień mistrzowski kiedy pojawił się w Hongkongu, w sumie uczył sie tam kilka miesięcy, miał bardzo niski poziom techniczny ( jak to w EWTO ) ale po powrocie nadał sobie 7. stopień mistrzowski (!) , musiał też znalezć chińczyka więc wybrał Allana Fonga który odszedł z Leung Ting Gym w 1982 roku, Fong zazyczył sobie 10 tys dolarów za forme Bart Cham Dao, ale podczas pobytu w Europie zademonstrował zupełnie inne techniki niz te za które zapłacił mu Sergio, wszyscy byli zdziwieni a Fong odpowiedział: "Sijo Leung Ting pokazał mi to 20 lat temu i to tylko raz, moze cos pomyliłem.... " no i tak współpraca się zakonczyła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marek, to co napisales powyzej to tylko czesc pol-oficjalna, ktora znana jest w srodowisku WT sa jeszcze inne rzeczy ktore powstaly przy okazji wspolpracy z Andreasem, a ktore dowodza jaki charakter ma ow kolega z 7 stopniem :?
czyli niezły ściemniacz z niego, to pewnie niedługo będzie miał 10 stopień
Napisano Ponad rok temu
(ten palant ma poprostu za duzo kasy ze sprzedazy narkotykow, wiec szasta nia na lewo i na prawo myslac, ze wszystkich kupi)
Napisano Ponad rok temu
GM Chan Wing Yu i Mistrz Ignacy Siu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sa tam dwa klipy video z prezentacja formy - ocene pozostawiam wam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale przyznacie, że szołmeńsko-medialne
Mam DVD'ka gdzies mastera Wonga - szkoleniowka, podstawy Wing Chunu - fajny podklad muzyczny jest
A techniki calkiem fajne i dobrze pokazane, forma z zastosowaniami z 2ch kamer, pokazany sparring na same nogi i inne ciekawe rzeczy. Nie jest to na pewno "czysty" Wing Chun, ale dosc zyciowo to wszystko wyglada.
Napisano Ponad rok temu
Mam DVD'ka gdzies mastera Wonga - szkoleniowka, podstawy Wing Chunu - fajny podklad muzyczny jest
A techniki calkiem fajne i dobrze pokazane, forma z zastosowaniami z 2ch kamer, pokazany sparring na same nogi i inne ciekawe rzeczy. Nie jest to na pewno "czysty" Wing Chun, ale dosc zyciowo to wszystko wyglada.
Czy chodzi Ci o film "Wing Chun: the Science of In-Fighting" mistrza Wong Shun Leunga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy chodzi Ci o film "Wing Chun: the Science of In-Fighting" mistrza Wong Shun Leunga
Nie - Master Jeremy Wong z UK "Wing Chun Sil Lim Tao".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dju Su
- Ponad rok temu
-
Czerwona jaszczurka incognito?
- Ponad rok temu
-
super rozciagniecie prezentuja zawodnicy wushu
- Ponad rok temu