teledyski i videoclipy o Wing Chun
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Materiał interesujący poglądowo, natomiast bardziej zaciekawiło mnie co innego. Nie wiem czy zwróciliście uwagę kto go publikuje
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy zwróciliście uwagę kto go publikuje
aaa....taki jeden
Napisano Ponad rok temu
zeby nie bylo OT
Shao Lin Kwun Chong - techniki dlugiej tyczki na drewnianym manekinie w wykonaniu Mistrza Kwong Chak Cheung. Material rozpowszechniany dzieki uprzejmosci i za zgoda rodziny Tang
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem przy jakiej okazji nakręcony filmik, ale pan od WingTsun robi tyle błędów, że aż przykro się robi czy ktoś może coś wiecej o tym filmiku powiedzieć? kim jest ow wingtsunista i przy jakiej okazji został nakręcony?
Napisano Ponad rok temu
A poruszanie jak w pijanym mistrzu :-)
Napisano Ponad rok temu
tu jakby widac roznice w formach
i cwiczeniach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i cos z naszego podworka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś może coś wiecej o tym filmiku powiedzieć? kim jest ow wingtsunista i przy jakiej okazji został nakręcony?
filmik zamiescil ktos anonimowo z bylej lub obecnej organizacji S.I. Wing Tjun z Holandii. Jest on bylym uczniem LT i po wielu latach zakonczyl z nim wspolprace zakladajac wlasna instytucje. Przez krotki okres wspolpracowal z A.Hoffmannem i ten klip pochodzi wlasnie z jednego z seminariow na ktore zostal zaproszony. wiekszosc instruktorow i uczestnikow to uczniowie p. Sergio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andreas Hoffman - weng chun - moze wlasnie stad to wrazenie bledow...
Ale ja technik pana Hoffmana wogóle nie poruszam - ten jego "WingTsunowy" spraingpartner robi takie stosy błędów, że aż się nie przyjemnie robi.
-DMR- no właśnie - wiesz jak jest dokładnie z Sergio? bo swego czasu znalazłem w Sieci że jego "sijo" był/jest jakiś chińczyk, który po dalszych poszukiwaniach okazał się być uczniem Leunga.
Jak - i dlaczego skonczyla sie jego wspolpraca z Hoffmanem?
Napisano Ponad rok temu
ten gosc to cwaniak i kombinator, ma bardzo zle opinie wsrod ludzi ktorzy mieli z nim stycznosc, i ja tez wiem cos o tymwiesz jak jest dokładnie z Sergio?
chodzi o tego chinczyka ktory mieszka w NY. fajny gosc ale tez "czarodziej"jego "sijo" był/jest jakiś chińczyk, który po dalszych poszukiwaniach okazał się być uczniem Leunga
ich "biznesowa przyjazn" skonczyla sie tak szybko ja szybko powstala a pomogla w tym bezczelnosc i glupota jaka okazal S - nie warto nawet o tym pisac.Jak - i dlaczego skonczyla sie jego wspolpraca z Hoffmanem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dju Su
- Ponad rok temu
-