Przygody z kanarami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak ja jade komunikiacja miejska to zawsze bez biletu /no chyba ze tych trasach gdzie wiem, ze kanarow jak psow/ i traktuje to jako taki sport. Troche doswiadczenia i kanara od razu sie wyczuwa.
Napisano Ponad rok temu
do kanarow nic nie mam, niektorzy sa chamscy inni nie, jak wszyscy.
A jak ja jade komunikiacja miejska to zawsze bez biletu /no chyba ze tych trasach gdzie wiem, ze kanarow jak psow/ i traktuje to jako taki sport. Troche doswiadczenia i kanara od razu sie wyczuwa.
i jesteś z tego dumny?
sport to by był gdybyś zamiast jechać na gapę przebiegł sobie ten kawałek - to co robisz to najwyżej marnej jakości hazard ( i w dodatku kradzież)
[interesuje mnie jedna sprawa - jak jedziesz komunikacją i zdarzy sie wypadek albo cuś to oni w jakiś sposób odpowiadają za Twoje straty, a jak się okaże, że nie miałeś biletu ? ... :twisted: fajnie by było, żeby takim nic nie dawali ale pewnie będzie to wyglądało tak "byłem w szoku i wyrzuciłem bilet" albo "ukradli mi bilet jak leżałem nieprzytomny" ]
Napisano Ponad rok temu
Wogóle w trójmieście bo tam mieszkam żeby zostać kanarem to trzeba mieć wyższe wykształcenie i conajmniej 190 cm wzrostu :roll: o tym nawet w tv było. Według mnie takcy kanarzy powinni być tępieni na osiedlach bo prawo ich nie dośięga
Napisano Ponad rok temu
Nagle jeden z kanarów daje znak wszyscy idą to niego i "dawaj bilet bo ci kurwa zajebie" i jeden z nich wymierzy 2 ciosy w brzuch i wyrzucił go na następnym przystanku.
[...]
Według mnie takcy kanarzy powinni być tępieni na osiedlach bo prawo ich nie dośięga
zadzwoniles na Policje? zglosiles to gdzies? bylo od chuja ciezkiego swiadkow przeciez!
prawo by ich dosiegnelo - tyle ze nie da sie kazdemu czlowiekowi postawic policjanta za plecami, jak to ma dzialac - to trzeba pomoc. A nie narzekac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, czytałam o tym artykuł, bodajże na Interii. Chcieli absolwentów AWF-u albo psychologii, a najlepiej to po dwóch fakultetach. Ciekawe, czy kogoś znaleźli. U nas brakuje kanarów nawet mimo znacznie niższych wymagań...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co zasial - to zebral, nalezalo mu sie jak jasna cholera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze nie ale on tak robi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurestwo, moim skromnym zdaniem.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
splukany student
Napisano Ponad rok temu
Bo testy mieliśmy i wogóle ciężki dzień. A najbardziej zaskakujące jest to że nas puścił.
Tak więc sądze że troche kultury w kontaktach między ludzkich nie zaszkodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie, ze nie, bo ja jechalem 2 przystanki z plecakiem i prosilem ladnie z 15 minut i sie pytalem, czemu i dlaczego, nie ma bata, jak trafisz na chuja, to nic nie ugadasz(ja tak mialem, caly czas bylem bardzo mily i kulturalny), a jak na kulturalnego czlowieka, to moze cos...
Ode mnie zawsze chcą "łapówki", to samo od moich znajomych i to w całym trójmieście. Jak nie zachęcają to i tam możemy mieć prawie pewność, że przyjmą.
Napisano Ponad rok temu
Potrzebny jest kumpel i przeprowadzacie taką akcję:
Wystarczą wam jakieś dwa bilety i jak kanar do was podchodzi to kumpel udaje psychicznie chorego itd. Kanar mówi "Bileciki do kontroli" ty mówisz do kumpla "Maciuś daj bileciki panu" a twój kumpel takim zamulonym głosem mówi "Bileciki, mniam" i zjada bilety. Wtedy ty robisz zakłopotaną minę i zazwyczaj kanar odchodzi. Mi 2 bilety starczyły na jakieś 40 darmowych przejazdów skontrolował mnie kanar i wtedy zrobiliśmy taką akcję. Potem znowu kupiłem bilety i jeżdzimy na nich do teraz. Tylko jest wada, ze to wypala tylko z kumplem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
małe obdartusy
- Ponad rok temu
-
Piotrkowska Noca
- Ponad rok temu
-
Reportaz z poprawczaka
- Ponad rok temu
-
The last crusade ;))
- Ponad rok temu
-
;)
- Ponad rok temu
-
karate rulezzzzz!!!!
- Ponad rok temu
-
Ehh a jednak da się obronić! :P (napad na kierowcę)
- Ponad rok temu
-
Życie, choć piękne, tak kruche jest, czyli o ryzyku na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pierwszy kontakt
- Ponad rok temu
-
butelka
- Ponad rok temu