Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
249 odpowiedzi w tym temacie

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Re: Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
stary, ty mi wytlumacz: co jest do rozumienia w tym, ze 2 bandy napakowanych kolesi sie ze soba klepia? Oswiec mnie, prosze.
  • 0

budo_samael
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 206 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Może lubią się dotykać ? A może mają za dużo testosteronu ? Hm... :roll:
A może mieli ciężkie zabawki w dzieciństwie ??? Może leczą w ten sposób swoje kompleksy(mały członek, wieczny trądzik, etc.)???
Ja też lubię wyzwania i "bójki" (formie walki czyli MIĘŚNIE+TECHNIKA*ROZUM). Nie podnieca mnie w jakiś szczególny sposób lanie się po mordach na ustawkach...
  • 0

budo_gold_lion
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od tych facetow w gajerkach przynajmniej nie dostane wpierdolu za nic
  • 0

budo_druss
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 513 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie chodzi tu o okradanie starych babć z torebek tylko sposób zrozumienia tych ludzi którzy to robią.

To jest tak głębokie,że nie jestem w stanie objąć sensu tej wypowiedzi swoim umysłem.
Proszę rozwiń...

Mariusz nie potrzeba wielkiej wyobrażni,aby uświadomić sobie,że kibole(Ci najbardziej agresywni) stanowią idealny materiał na żołnierzy mafii.
Na gangsterów większego formatu się nie nadają,ale w wymuszeniach,pobiciach sprawdzją się w 100%.

Pozdrawiam
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ta... i jeszcze niech mi ktoś wytłumaczy jak to się dzieje, że człowiek który nie ma w sobie zrozumienia dla ustawkowiczów automatycznie ma wykazywać zrozumienie dla złodzieja w garniturze robiącego grube przekręty?
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie chodzi tu o okradanie starych babć z torebek tylko sposób zrozumienia tych ludzi którzy to robią.

Ja ich rozumiem w taki sposob, ze jak to rtobia na moich oczach to ich czestuje gazem i roznymi milymi rzeczami ktore mam przy sobie.
Jakby ktos skroil moja babcie, to by nastepna polowe zycia uczyl sie chodzic. Wez ty sie kurwa jebnij w ten pusty leb.
  • 0

budo_smoke
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1960 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

będe kolejnym który się do Ciebie przyczepia ...

mam ich zrozumieć ? ...
kradną bo nie mają pracy ? ...
bo za gówniarza zamiast chodzić do szkoły to zapierdalali kraść innym dzieciakom telefony i portfele ? ...
bo nie robią nic w kierunku znalezienia uczciwej pracy, bo po co jak za jedną kradzież mają tyle ile zarobili by przez tydzień ? ...
zwykłe nieroby i skurwysyny ...
i ja mam ich zrozumieć ? ...
weź nie zartuj człowieku ...
  • 0

budo_spiderowski
  • Użytkownik
  • Pip
  • 34 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No widzicie, to nie ma sensu. Wiedziałem że będzie na mnie zmasowany atak.
Jestem tu nowy na forum ale już teraz wiem że się niedogadamy, więc nie będe was niepokoił moimi herezjami :)

3majcie się i pozdroo dla was.
  • 0

budo_)pit(
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1105 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od tych facetow w gajerkach przynajmniej nie dostane wpierdolu za nic

Nie, oni tylko dodatko oprocentują twój kredyt w banku, i wejda na pensje. Niebędziesz mial za co życ, i albo: zaczniesz głodowac, krasc, albo niewytrzymasz nerwowo i popełnisz samobójstwo.

A co do

Spiderowski - sory, ale typek okradajacy babcie to dla mnie najgorszy z mozliwych śmieci i wcale niemam zamiaru sie w niego "wczuwac".
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pająkowaty, Ci powiem prywatnie, nie moderatorsko.

Jak się ze swoimi poglądami czujesz niezrozumiany, to świadczy całkiem nieźle. O NAS. Jak masz chęć sławić honor i klasę ulicznych wojowników wyrywających torebki i napie*dalających się bejzbolami, to prosze Cię kulturalnie - rób to sobie ku*wa w towarzystwie tak samo ograniczonych ludzi jak Ty. Pewnie będziecie się bawić świetnie. Krótko mówiąc - idź sobie, odejdź, precz, nie szargaj moich - i jak mniemam nie tylko moich - nerwów.
  • 0

budo_sacred
  • Użytkownik
  • Pip
  • 19 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam wszystkich.
Jest to moja pierwsza wypowiedz na forum i zaluje ze bedzie ona miala wydzwiek taki a nie inny, bo pewnie zostane posadzony o "probe wejscia na forum przebojem", ale trudno.

Chcialbym odniesc sie przedewszystkim do wypowiedzi AdamD, ktora pokazuje pewien trend jaki na tym forum sie wyksztalcil, tzn.: najezdzasz na Spiderowskiego za jego poglady twierdzac ze jest tak samo ograniczony jak kibole...dlaczego? Wyolbrzymiles sprawe mowiac ze wzywal on do gloryfikowania ulicznych napierdalaczy, robienia z nich bohaterow itp. Ja raczej wywnioskowalem z jego postow, ze chodzilo o umozliwienie wypowiadania sie na forum ludziom, ktorzy nie podzielaja w 100% waszej opini. Podobny watek rozpoczal Dran, ja mam bardzo podobne odczucia tzn - robienie z forum calkowicie hermetycznego srodowiska nie ma sensu, bo jak dlugo mozna przytakiwac jeden drugiemu? Prosze nie posadzac mnie o prokibolskie sympatie, nic z tych rzeczy. Po prostu dobrze by bylo gdyby wszyscy obroncy "jedynych slusznych pogladow" nie przepedzali z forum kazdego kto odwazy sie miec inne zdanie w jakims temacie.

P.S. Bede bardzo wdzieczny za niedopisywanie do tego postu tresci ktore sie w nim nie pojawily
P.S.2 Odnosilem sie do wypowiedzi AdamD, tak ja tez adresowalem, poniewaz zawiera ona w sobie esencje zjawiska o ktorym pisze (hermetyzacji), ale dotyczy ona rowniez innych userow.
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Niedziel to widze ze chyba Ty mało wiesz....co za kolo.... :D to ze ktos sobie sprzedaje trawke to juz jest w mafi...??buhehahahae Powiem tak...popieram swojego poprzednika...POjezdzacie osoby za ich poglady...i w dodatku niektóre osoby co sie wypowiadaja nie maja pojecia o tym co pisza..."Chuligani w mafii..."hrhrhrhhrhrh dobre dobre..
  • 0

budo_smoke
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1960 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

terefere

te ziomuś a te prochy i trawkę to sobie z dupy wyciągają ? ...
lol ...
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

POzatym druga sprawa...piszac Niedziel o tym ze zabieraja pieniadze od lokali za ochrone..mylisz pojecia..tacy ludzie to gangsterzy którzy czasem jada na mecz i czasem na ustawke z czystej przyjemnosci..a nie chuligani którzy sa werbowani do mafii....a to dwie inne sprawy.....:/:/:/Ja nikogo nie bronie ale dla mnie jest to smieszne...
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chłopie, króko mówiąc - tak hermetyzacja to nic złego nie jest. Ja się z przyjemnością odetnę od wszystkich przejawów bandytyzmu, chuligaństwa, oraz od ludzi przekonujących mnie że "to wcale nie chodzi o wyrywanie babciom torebek, tylko o sposób zrozumienia ludzi którzy to robią". Są pewne granice, wewnątrz których poruszają się cywilizowani ludzie, i ja proponuję dla dobra ludzkości ich nie przekraczać. Sprawić, że będą hermetyczne 8) Wewnątrz jest naprawdę dużo miejsca na różne zdania, na bogactwo spojrzeń na świat, na koloryt tęczowy wręcz poglądów. I jest OK - możemy sobie w ramach dyskusji na temat kary śmierci skakać do gardeł. I to jest OK. Ale jak wejdzie koleś, i zacznie przekonywać że gość o którym toczy się dyskusja (np tutaj: http://www.forum-kul...howtopic=72754) to tak naprawdę fajny koleś, i suce się należało, ale my tego nie zrozumiemy, bo nie należymy do honorowej elitarnej kasty pociągowych morderców, a potem będzie jeszcze z głębokim przekonaniem opowiadał o zasadach, podziale terytoriów i bóg wie czym jeszcze - to ja to serdecznie pie*dolę. I mam nadzieję że nikt nie będzie ode mnie oczekiwał zrozumienia dla tego gościa. I naprawdę, to że w tym samym czasie co pacjent zarzynał dziewczynę dla paru złotych ktoś zrobił przekręt na pięć nowych baniek nie umniejsza w żaden sposób zła wyrządzonego przez tego pierwszego.

A argumentacją dotyczącą braku zrozumienia tematu, oraz nieczułością na takie "wartości" jak lojalność i szacunek pośród bandy neandertalczyków to ja już rzygam.

To tak dla zobrazowania o co chodzi w tej "hermetyzacji"

A Spiderowski? Cóż, może nie zauważyłeś ale napisał konkretnie tak:

powinien być bardziej wyrozumiały dla tych ludzi. W życiu nie wyszystko jesz równo poukładane ani zaszufladkowane.
Chodzi także o wartości takie jak lojalność czy szacunek.

Przykro mi bardzo, ale nie będę wyrozumiały dla bandyty, a motywację do nawoływania o taką wyrozumiałość jestem w stanie wyobrazić sobie jedynie jako sympatyzowanie z ludźmi bandytami będącymi.

Pozdrawiam,
AdamD
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Smoke a kiedy ja napisałem "trerefere"??? hehehe co Ty stary sie zbakałaes???i nie nazywaj mnie sowim ziomkiem bo Cie nawet nie znam
  • 0

budo_)pit(
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1105 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja troche z innej beczki - dlaczego nieprzychodza mi powiadomienia o nowych postat z tego tematu. Jakos z knajpy i tematycznych mi przychodza, ale z tego tematu (i pewnie z calego zdiału) jakos niechcą.
Tylko ja tak mam, panowie, czy terz mam tak za sprawką pewnego moda ??
  • 0

budo_smoke
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1960 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

zaznacz sobie na dole "śledź odpowiedzi w tym temacie" ...
jakoś tak to jest ;) ...
chyba o to chodzi ...
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Sacred: wiekszośc uzytkowników forum uważa kiboli za degeneratów. Ludzie, ktorzy nie zgadzaja sie z tym stanowiskiem twierdzą że kibole nie sa degeneratami. pozwalając im bronić kiboli dopuszcza się do głoszenia poglądów tolerujących albo i gloryfikujacych zjawisko chuliganki. Istnieja pewne normy, których przekraczac nie mozna gdyz ich przekroczenie prowadzi prosto do katastrofy. Z tego powodu np. wolnośc słowa ograniczona jest zakazem dłoszenia treści rasistowskich, faszystowskich itp. Dlatego też uważam, że ostracyzm w przypadku Pająkowatego jest uzasadniony - broni on ludzi, których system wartości jest w swoich założeniach prymitywnym, pseudoplemiennym szowinizmem klubowym czyli taka podwórkową odmianą nazizmu.
i tyle
wwszystkim kibolom CHWD
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tobie tez CHWD....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024