Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
Napisano Ponad rok temu
Uważam, że jeśli ktoś jest/był palaczem nie powinien korzystać z bezpłatnej opieki zdrowotnej.
Również osoby sporzywające alkohol w jakiejkolwiek formie nie powinny być leczone bezpłatnie.
Podobnie ma się sprawa z tymi którzy wąchają lub wbijają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Założenie szwów na łuk brwiowy ustawkowicza to koszt kilkudziesięciu złotych. Leczenie osoby chorej z powodu spożywania wymienionych przezemnie używek jest liczone w tysiącach złotych. I o ile kibiców bijących się w Polsce w ustawkach łącznie jest nie więcej jak tysiąc, to osób które aktualnie wymagają leczenia/będą wymagały leczenia w bliższej/dalszej przyszłości z powodu używek są miliony... Niech każdy płaci za swoje 'obrażenia' samemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jedną z bardziej pojenbanych rzeczy w tym systemie jest to, że ja oddaję moją krew honorowo.ZA DARMO (upominek: 6 czekolad, wafelek i kawa). Natomiast szpital musi za otrzymywaną krew płacić pieniądze.
Napisano Ponad rok temu
Ale to offtopik juz jest okropny :roll:
Napisano Ponad rok temu
No nie do końca... ja swoim stwierdzeniem odniosłem się do wypowiedzi kolegów którzy powiedzieli:Ale to offtopik juz jest okropny :roll:
Poza tym jak pracuje jako piekarz to placi 30pln miesiecznie. Koszt ego leczenia to kilkaset pln. Jak bedzie prywatna sluznba zdrowia to niech sie napierdalaja do zgona.
Zabrałem głos, bo ja też nie mam ochoty by jakakolwiek część płaconych przeze mnie podatków, była przeznaczana na leczenie ludzi nie potrafiących żyć bez używekPotrafię zrozumieć że są niewyżyci o potrzebują nakłaść sobie po ryjach z podobnymi sobie. Prosze bardzo, ale pod dwoma zastrzeżeniami.
1. Za leczenie bulą sami - dlaczego ja mam za to płacić?
2.Nie zasłaniają się walką o kluby - to nie ma nic wspólnego ze sportem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niezle filmiki :)
- Ponad rok temu
-
ebooki dla kobiet
- Ponad rok temu
-