![B)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cool.png)
Zaciekawiło mnie też, że jeden z aresztowanych miał koszulkę z wielkim logiem Bad Boya.
Jeśli ktoś nagrał ten dokument, był bym bardzo wdzięczny za jego udostępnienie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaciekawiło mnie też, że jeden z aresztowanych miał koszulkę z wielkim logiem Bad Boya.
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem ze już są tanie podróbkiZaciekawiło mnie też, że jeden z aresztowanych miał koszulkę z wielkim logiem Bad Boya.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczą ... miesiąc, maksimum dwa ;PNo tak zazwyczaj cwicza KB, tajaski i combaty... znam kilku takich...
Napisano Ponad rok temu
Wiekszosc nosi nie dlatego ze coś tam cwiczy...tylko ze sie na oglądali... no i w koooncu chca uchodzic za bad boyow. Osobiscie uwazam ze takie zwierzeta powinno sie pozabijać.
Napisano Ponad rok temu
Jak u mnie w mieście utworzyli sekcje boksu na pierwszych zajęciach zaroiło się od kiboli i ludzi, którzy nagle nienaturalnie się rozpakowali ;P. Wszyscy odpadli po kilku treningach, ci co zostali "walczyli z cieniem".A co do tego, że goście coś trenują - taa trenują :wink:
oglądałem wiele filmów z walk kiboli (w kazaa wpisz hooligans lub soccer oraz fight) i nie widziałem ani jednego gościa dobrego technicznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem powinny polecieć głowy we Wrocławskiej policji, ale chyba się na to nie zanosi.
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie dokońca, chodzi żeby do czegoś takie wogóle nie dochodziło, a szum zrobił sie bo jeden z nich zginął, a to pewnie nie pierwsza taka sytuacja.Nawet jesli koniecznie by sie gdzies musialy odbywac, to na pewno odbywaly by sie w miejscach mocno odludnych, a to wlasnie chodzi.
Słuchaj Siewco nie wiem czy byłeś na treningu albo znacz ludzi od Mirka, wydaje mi się że nie. Ja trenowałem tam krótko i dawno temu, ale znam ludzi trenujących tam nadal i uwież mi, że nie jest to wylęgarnia huliganów.Chuliganem nie jest
ale chuliganów szkoli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec pomysl, zeby tworzyc jakies superwyszkolone bojowki policjantow, ktorzy beda jezdzili i bili sie z kibolami, uwazam, za niedorzeczny. Przeciwko nim, trzeba wysylac madrych ludzi z bronia, gotowa do strzalu.
Chyba nie dokońca, chodzi żeby do czegoś takie wogóle nie dochodziło
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno, u nas ok. 2 lata temu na thai box tez masowo zapisali sie kibole
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu