Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może mieli ciężkie zabawki w dzieciństwie ??? Może leczą w ten sposób swoje kompleksy(mały członek, wieczny trądzik, etc.)???
Ja też lubię wyzwania i "bójki" (formie walki czyli MIĘŚNIE+TECHNIKA*ROZUM). Nie podnieca mnie w jakiś szczególny sposób lanie się po mordach na ustawkach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi tu o okradanie starych babć z torebek tylko sposób zrozumienia tych ludzi którzy to robią.
To jest tak głębokie,że nie jestem w stanie objąć sensu tej wypowiedzi swoim umysłem.
Proszę rozwiń...
Mariusz nie potrzeba wielkiej wyobrażni,aby uświadomić sobie,że kibole(Ci najbardziej agresywni) stanowią idealny materiał na żołnierzy mafii.
Na gangsterów większego formatu się nie nadają,ale w wymuszeniach,pobiciach sprawdzją się w 100%.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi tu o okradanie starych babć z torebek tylko sposób zrozumienia tych ludzi którzy to robią.
Ja ich rozumiem w taki sposob, ze jak to rtobia na moich oczach to ich czestuje gazem i roznymi milymi rzeczami ktore mam przy sobie.
Jakby ktos skroil moja babcie, to by nastepna polowe zycia uczyl sie chodzic. Wez ty sie kurwa jebnij w ten pusty leb.
Napisano Ponad rok temu
mam ich zrozumieć ? ...
kradną bo nie mają pracy ? ...
bo za gówniarza zamiast chodzić do szkoły to zapierdalali kraść innym dzieciakom telefony i portfele ? ...
bo nie robią nic w kierunku znalezienia uczciwej pracy, bo po co jak za jedną kradzież mają tyle ile zarobili by przez tydzień ? ...
zwykłe nieroby i skurwysyny ...
i ja mam ich zrozumieć ? ...
weź nie zartuj człowieku ...
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy na forum ale już teraz wiem że się niedogadamy, więc nie będe was niepokoił moimi herezjami
3majcie się i pozdroo dla was.
Napisano Ponad rok temu
Od tych facetow w gajerkach przynajmniej nie dostane wpierdolu za nic
Nie, oni tylko dodatko oprocentują twój kredyt w banku, i wejda na pensje. Niebędziesz mial za co życ, i albo: zaczniesz głodowac, krasc, albo niewytrzymasz nerwowo i popełnisz samobójstwo.
A co do
Spiderowski - sory, ale typek okradajacy babcie to dla mnie najgorszy z mozliwych śmieci i wcale niemam zamiaru sie w niego "wczuwac".
Napisano Ponad rok temu
Jak się ze swoimi poglądami czujesz niezrozumiany, to świadczy całkiem nieźle. O NAS. Jak masz chęć sławić honor i klasę ulicznych wojowników wyrywających torebki i napie*dalających się bejzbolami, to prosze Cię kulturalnie - rób to sobie ku*wa w towarzystwie tak samo ograniczonych ludzi jak Ty. Pewnie będziecie się bawić świetnie. Krótko mówiąc - idź sobie, odejdź, precz, nie szargaj moich - i jak mniemam nie tylko moich - nerwów.
Napisano Ponad rok temu
Jest to moja pierwsza wypowiedz na forum i zaluje ze bedzie ona miala wydzwiek taki a nie inny, bo pewnie zostane posadzony o "probe wejscia na forum przebojem", ale trudno.
Chcialbym odniesc sie przedewszystkim do wypowiedzi AdamD, ktora pokazuje pewien trend jaki na tym forum sie wyksztalcil, tzn.: najezdzasz na Spiderowskiego za jego poglady twierdzac ze jest tak samo ograniczony jak kibole...dlaczego? Wyolbrzymiles sprawe mowiac ze wzywal on do gloryfikowania ulicznych napierdalaczy, robienia z nich bohaterow itp. Ja raczej wywnioskowalem z jego postow, ze chodzilo o umozliwienie wypowiadania sie na forum ludziom, ktorzy nie podzielaja w 100% waszej opini. Podobny watek rozpoczal Dran, ja mam bardzo podobne odczucia tzn - robienie z forum calkowicie hermetycznego srodowiska nie ma sensu, bo jak dlugo mozna przytakiwac jeden drugiemu? Prosze nie posadzac mnie o prokibolskie sympatie, nic z tych rzeczy. Po prostu dobrze by bylo gdyby wszyscy obroncy "jedynych slusznych pogladow" nie przepedzali z forum kazdego kto odwazy sie miec inne zdanie w jakims temacie.
P.S. Bede bardzo wdzieczny za niedopisywanie do tego postu tresci ktore sie w nim nie pojawily
P.S.2 Odnosilem sie do wypowiedzi AdamD, tak ja tez adresowalem, poniewaz zawiera ona w sobie esencje zjawiska o ktorym pisze (hermetyzacji), ale dotyczy ona rowniez innych userow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
terefere
te ziomuś a te prochy i trawkę to sobie z dupy wyciągają ? ...
lol ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A argumentacją dotyczącą braku zrozumienia tematu, oraz nieczułością na takie "wartości" jak lojalność i szacunek pośród bandy neandertalczyków to ja już rzygam.
To tak dla zobrazowania o co chodzi w tej "hermetyzacji"
A Spiderowski? Cóż, może nie zauważyłeś ale napisał konkretnie tak:
powinien być bardziej wyrozumiały dla tych ludzi. W życiu nie wyszystko jesz równo poukładane ani zaszufladkowane.
Chodzi także o wartości takie jak lojalność czy szacunek.
Przykro mi bardzo, ale nie będę wyrozumiały dla bandyty, a motywację do nawoływania o taką wyrozumiałość jestem w stanie wyobrazić sobie jedynie jako sympatyzowanie z ludźmi bandytami będącymi.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko ja tak mam, panowie, czy terz mam tak za sprawką pewnego moda ??
Napisano Ponad rok temu
jakoś tak to jest ...
chyba o to chodzi ...
Napisano Ponad rok temu
i tyle
wwszystkim kibolom CHWD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niezle filmiki :)
- Ponad rok temu