SOke Ryszard Murat .(jego autentycznosc)
Napisano Ponad rok temu
Co Poznańskiego wyznawcy IKO Matsushima to jest to sempai legenda: swoja kariere rozpoczął w kyokushin pZK nastepnie ze stopniem kyu przeszedł do seitedo po negatywnie zaliczonym egzaminie na czarny pas ,Tam sie dorobił ponoć 2 dana i został wykluczony z szeregów seitedo , a teraz jest w IKO Kyokushin Matsushima-czołowym instruktorem.
Napisano Ponad rok temu
Akurat sensei Kucfir ocenia umiejętności zdajacego a nie to, czy ma naklejkę na dupie - wszak jedno jest pewne, że zawsze sprawdza certyfikaty z innych organizacji i stylów.
A co do poznańskiego przedstawiciela Matsushimy to się nie wypowiadam, bo i nie dysponuję własną wiedzą na ten temat i jak sądzę ty także nie.
Napisano Ponad rok temu
Kto jest oszołomem i jak zdobył 1 dan nie mam ochoty rozmawiać, a nikt nie obrażał kucfira ok.Twoje prowokacyjnym zachowaniem nic nie osiągniesz. Najpierw trzeba samemu być w porządku ,a potem możesz jak lubisz wyzywać innych.
Nie musisz sie wysilać na odpowiedz ,gdyz nie zamierzam kontynuować tej pyskówki !.Ja oszołomem nie jestem ( mam nadziej,że moderator to zauwazył,że złamano regulamin forumi usunie wcześniejszego posta ),gdyz od kilku lat podorzam ta sama droga zdając na stopnie kiedy uznam to za stosowne !!! raz się uda raz nie , ale się nie obrażam i zdaje ponownie jak umiem to zdam od cała prawda o tajemniczych egzaminach w kyokushin PZK czy w moim klubie ! :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Superkomandos nr 1/91
Mam chyba wszytkie numery tego szmatlawca no moze bez jednego.
Zastanawialem sie wtedy jak czlowiek z taka wiedza i wyksztalceniem moze na czyms takim chciec forse kosic.
Szmatlawiec podobny do Czarnego Pasa w tym okresie tylko bardziej debilny i uzywajacy non stop wulgaryzmow no ale coz pismo typowo dla narodku 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BYŁO CUDOWNIE - uśmieszech na twrzy gówno psa mistrza na dywanie i te komentarze ---- podał mi ręke nie będe jej mył
Polemcam każdemu warszawa-radosc 15zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tutaj stanę w obronie karateki-każdy,kto obraca się w środowisku poznańskich sztuk walki zna postać tego nieszczęsnego człowieka.To zakała,czarna owca,enfant terrible polskiego karate.Krętacz i lawirant jakich mało Zresztą,nie chcę już więcej o tym pisać i się wpieniać,bo temat ten był ruszony już wcześniej przy Seitedo...A co do poznańskiego przedstawiciela Matsushimy to się nie wypowiadam, bo i nie dysponuję własną wiedzą na ten temat i jak sądzę ty także nie.
Co do kwestii Murata-MasterX-opowiedz coś o tym treningu.Jestem bardzo ciekawy,jakie metody stosuje teraz czcigodny soke
Napisano Ponad rok temu
belzebub
Napisano Ponad rok temu
A to juz będzie przesada, zły pomysł.
Napisano Ponad rok temu
Niestety,stałoby się tak,jak pisze marcin-pod tym pręgierzem znaleźć by się mogli niezasłużenie porządni ludzie...
Swoją drogą,ten delikwent o którym mowa ma na swojej stronce taką listę-"osoby,których nie lubimy"
Napisano Ponad rok temu
a co do jego stronki... ja za woeloma osobami nie przepadam, ale nie ogłaszam tego wszem i wobec... podobnie jak większość z Was.
Napisano Ponad rok temu
Jak macie ochote sie posmiac i poczytac o wielkim Mistrzu tsunami , to polecam przesmieszny artykol Vortalowego Pawla D. napisany 100 -lat temu na Gorinkan :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
LOL
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
czy coś wiecie o wielkich mistrzach Tsunami-do?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.Proponuję Tsunami ustanowić oficjalnym stylem bojówek Samoobrony oraz nadać temu systemowi godło "Teraz Polska" :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Związek Shotokan
- Ponad rok temu
-
Obóz Shidokan w sierpniu
- Ponad rok temu
-
POJEDYNKI POLAKÓW W JAPONII
- Ponad rok temu