Kazama człowieku przeciez napisalem ze zjewają to aluno z białym cordao(czyli tac :bad-words: y początkujący)
ej, ja biały byłem przez półtora roku :> a Buki ma biały od 2.5 roku i wcale poczatkujacy nie jest
Napisano Ponad rok temu
Kazama człowieku przeciez napisalem ze zjewają to aluno z białym cordao(czyli tac :bad-words: y początkujący)
Napisano Ponad rok temu
Na pokazach gracze praktycznie nie zwracają uwagi jak wykonują ginga (i niewiem dlaczego), niezwracają uwagi na ułożenie rąk poniewaz zdają sobie zprawe ze to tylko pokaz a nie prawdziwa walka o przetrwanie i nie boją sie o to ze dostanią po ryju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Woytasa to masz racje tylko ze on trenuje w ADG od ok. 2 lat ,a cordao ma nadal białe bo nie ma kasy na batizado a w dodatku musi sie uczycMaras a twoj brat?? Ma bialy corda i dobrze robi ginga i nie mozna go nazwac poczatkujacym bo umie dokopac niektorym z bialo-zoltym lub zoltym corda wiec....
Napisano Ponad rok temu
Maras a twoj brat?? Ma bialy corda i dobrze robi ginga i nie mozna go nazwac poczatkujacym bo umie dokopac niektorym z bialo-zoltym lub zoltym corda wiec....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo ze Alunos po czasie 2 lat niebeda robic ginga tak jak trener lub mestre, ale slyszalem ze nasz trener Trojmiejskiej sekcji ADG (Veneno) rusza sie oraz wykonuje duzo rzeczy w tym ginga tak jak Mestre Nem (niemoge sam tego potwierdzic poniewaz "jeszcze" niewidzialem jak Mestre sie porusza na zywo a z filmikow trudno to wylapac) a cwiczy okolo 5 lat lub wiecej (tak mi sie zdaje, nigdzie dokladnych informacji niemoglem znalesc wiec z gory duzo sory) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedys robilem ginge na sali, ktora byla wylozona jakims typem syntetycznej wykladziny. Jak sie wszyscy spocili, to podloga byla tak sliska, ze ledwo co nie zrobilem mimowolnego szpagatu. No ale, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma... (sytuacja z Warsztatow AdG w Warszawie, Luty 2003)Co do ginga-czy którykolwiek z Was wykorzystał ją na ulicy?Tak?A na lodzie ?
Napisano Ponad rok temu
Co do ginga-czy którykolwiek z Was wykorzystał ją na ulicy?Tak?A na lodzie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu