cnd

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o jezu
Brak mi slow
Po pierwsze w wojsku bylem podoficerem zandarmerii wojskowej a z lisciami to to nie ma za duzo wspolnego choc faktycznie zamiatalem ale zlymi zolnierzami)ty pewnie nie wiesz bo cale zycie ogladasz dragona balla.Nie bede ci pisal jakie ma zadania ZW bo itak nie zrozumiesz,i nie bede ci pisal o co chodzi w wojsku bo sie poplaczesz i powiesisz....
Nie rob szczeniakku ze mnie zlodzieja bo ... no wlasnie bo co bo nic bo tak nie wypada nie mam juz 17 lat i kreconych wlosow zeby cie za to scigac bo mam swoje rzeczy na glowie ale kto wie moze kiedys sie spotkamy i jak duze dzieci wyjasnimy sobie czyja jest to piaskownica....A beda tylko 2 uderzenia ja o ciebie ty o ziemie...Fajny tekst nie? ,rozumieszz go chociaz?
Co do wojska to jeszcze jedna sprawa bylem ochotnikiem i chcialem tam zostac ale z brakow etatow nie wzieto mnie tam(redukcja sil zbroinych)na studia nie probowalem si dostac sa wazniejsze rzeczy niz wyksztalcenie np pomoc rodzinie,ale ty jeszcze nie wiesz o co chodzi bo sypiasz z rekami
pod koldra zamiast na koldrze.
Co do kolesia ktorego pokonalem faktycznie byl leszczem i trenowal prawie tyle co ty(dziwny zbieg okolicznosci)ciekawe jest to ze ja pokonuje samych leszczy a ty samych mistrzow.Co do tego ze twoj mistrz trenowal bjj hmm nie rozumiesz tego ze nawet twoj mistrz wie ze capoeira sie nie nadaje i ni warto jej ufac?(bjj jest w polsce 3 lata oczym to swiadczy?)
Ostatnia sprawa piszesz ze wypowiadam sie jak bym mial dziesiec lat,coz musze wybierac taka forme przekazu ktora trafi do niezrownowazonego emocjonalnie i psychicznie mlokosa......
NIE BADZ TAK RADYKALNIE ELOKWENTNY W SWEJ EKSCENSYWNEJ EURODYCJI BO PERCEPCJONALNIE RZECZ BIORAC SKONDENSOWANY ANARCHIZM SCEPTYCZNY ZMUSZA MNIE DO SUKCESYWNEGO FEROIZMU CO Z KOLEI PROWADZI DO AKUMULACJI WYZEJ WYMIENIONYCH ARGUMENTOW KTORE SA BIONICZNIE WYOLBRZYMIONYM SKLADNIKIEM O DZIALANIU DURUJACYM.
(takie maslo maslane nic z sensem zupelnie tak jak ty)
lepiej?
Kiedy czytam twoje wypowiedzi zastanawiam sie czy fazy ksiezyca maja wplyw na dorozkarstwo w polsce(tak sa bezsensowne)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PRZEPRASZAM BARDZO ZE ROZGRZEBUJE TEMATY NO ALE JA JUZ WYTRZYMAC NIE UMIE JAK JAKIS BARAN CO ZDANIA SKLECIC NIE UMIE WYPISUJE TU SWOJE MĄDROSCI. I PRZEPRASZAM ZA TO ZE NAPISALEM CHOC TEMATU DO KONCA NIE DOCZYTALEM.
No niezly tekst, niezly...A beda tylko 2 uderzenia ja o ciebie ty o ziemie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jak cwiczysz Krav Mage* to nie znaczy ze sie obroniszna ulicy bo mozesz byc ci**, a ktos moze wogule nic nie cwiczyc ale po prostu bedzie miec przyslowiowe jaja i wyjdzie na tym lepiej.a czy to capoeira czy bjj czy muai to nie ma zadnego znaczenia , liczy sie efekt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu