ja sam chodze na krav mage i uwazam ze jest bardzo dobra jak chcesz sie szybko nauczyc walczyc!moim zdaniem jest najleprza ze wszystkich sztuk walk. poprostu na treningach niema opierdalania sie tylko wszystko idzie na hardcorachcialabym dowiedziec sie czegos a propos "krav maga"co sadzicie o tym typie samoobr.mile widziane konkretne przyklady.A moze cos innego?...
krav maga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. już przestaje nabijać 8)
Napisano Ponad rok temu
chcialabym dowiedziec sie czegos a propos "krav maga"co sadzicie o tym typie samoobr.mile widziane konkretne przyklady.A moze cos innego?...
krav maga jest bardzo dobrym i przydatnym systemem walki. duzo fajnych ale skomplikowanych technik jednak bardzo przydatnych w ulicznych walkach.
jednak najlepiej zanim sie zapiszesz na krav mage to potrenuj cos innego np. kickboxing
moze pomyliles to z Krav Joga?
Napisano Ponad rok temu
szkoda że nie jestem moderatorem....
Napisano Ponad rok temu
nie masz racji
on tu trafil zamierzenie
zauwaz ze co drugi jego post konczy sie: wiem bo cwicze kravmage:)
a u kogo cwiczy???
tararrara kto to wie?
ja nie a chetnie sie dowiem
Napisano Ponad rok temu
i dzięki takim przyjebom opinia o adeptach KM jest jaka jest
Napisano Ponad rok temu
CZY TYLKO DLATEGO OPINIA O KRAVMAGA JEST TAKA A NIE INNA?CZEMU TAK CZESTO MOZNA SIE SPOTKAC Z OPINIA ,ZE KRAVMAGA-OWSZEM ......ALE NA PODBUDOWIE CZEGOS INNEGO(boks,kick-boxing itp.) CZEMU KRAVAMAGA JEST TAK CZESTO KRYTYKOWANA NP.W ODROZNIENIU OD BJJ KTORE MNIEJ WIECEJ W TYM SAMYM CZASIE CO KM, ZACZELO SIE ROZWIJAC W POLSCE?CZEMU TAK WIELE OSOB TWIERDZI ,ZE KM BEZ DODATKOWYCH TRENINGOW INNEGO SYSTEMU JEST NIEWIELE WARTA?
i dzięki takim przyjebom opinia o adeptach KM jest jaka jest
Napisano Ponad rok temu
CZY TYLKO DLATEGO OPINIA O KRAVMAGA JEST TAKA A NIE INNA?
tak
bo kolega Combat często pisze na forum i jest konsekwentny w swoich poglądachCZEMU TAK CZESTO MOZNA SIE SPOTKAC Z OPINIA ,ZE KRAVMAGA-OWSZEM ......ALE NA PODBUDOWIE CZEGOS INNEGO(boks,kick-boxing itp.)
bjj też jest krytykowane, np. jeśli chodzi o zastosowanie na ulicy, gdzie często można spotkać więcej niż jednego przeciwnika i/lub sprzętyCZEMU KRAVAMAGA JEST TAK CZESTO KRYTYKOWANA NP.W ODROZNIENIU OD BJJ KTORE MNIEJ WIECEJ W TYM SAMYM CZASIE CO KM, ZACZELO SIE ROZWIJAC W POLSCE?
Pozdro
M2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
COMBAT ma swoje zdanie-poparte duza wiedza -co moze budzic frustracje i niechec u niektorychCombat może nie jest lubiany za jego bezkompromisowość, jednakże wszyscy czytają jego posty. I jest konsekwentny w tym co pisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz!skoro COMBAT nie ma najlepszego zdania o kravmaga to niezrozumialym byloby gdyby trenowal ten system:) i zapewne- jak wielu innych doswiadczonych zawodnikow o dlugim stażu treningowym w sportach/sztukach/systemach walki- potrafi oceniac przydatnosc technik i metod treningowych ,niekoniecznie bywajac regularnie na treningach ......nie chce byc tutaj jego adwokatem,a jedynie doceniam jego duza wiedzeJeżeli Combat twierdzi, że swoje zdanie o kravce wyrabiał w Szczecinie, to go sobie specjalnie nie nawyrabiał, bo osobiście na treningach nie bywa. A że raz czy dwa (raczej raz) był na seminarium, to chyba nie styknie. Głupio też robić za eksperta na podstawie opinii brata (również nieczęsto bywającego).
Napisano Ponad rok temu
"duza wiedza" "bezkompromisowosc" "dlugi staz treningowy"
dobre dobre
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Znowu pyatanie o Bryla
- Ponad rok temu
-
combat w Poznaniu
- Ponad rok temu