Jak jestesmy postrzegani?
Napisano Ponad rok temu
Tylko przy mieczach i zbrojach czasami ludzie jak pomachają to się pukają w głowę, ale z reguły życzliwie.
Napisano Ponad rok temu
ale zupelnie mnie przerazilo jak kiedys mialem bardzo powazna kontuzje.
Poszedlem do chirurga a on jak sie dowiedzial (z koniecznosci) ze cwicze sztuki walki to calkowicie zmienil do mnie nastawienie, sprawe kontuzji praktycznie olal i powiedzial "Kup łuk! Strzelając z łuku tez mozesz zabic!"
Napisano Ponad rok temu
A tak poza meritum, i BTW: czy komukolwiek zdarzylo sie kiedykolwiek, ze agresor probowal zlapac go za nadgarstek... ? :wink:
A zdarzyło ci się kiedykolwiek że próbowała cie przymknąć policja ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zauwazyliscie oczekiwania odnosnie trenujacych MA? Wychodzac gdzies ze znajomymi zdazaja sie rozne nieprzyjemne sytuacje. Mozna potem uslyszec 'szkoda, ze ci nie bylo' albo 'na pewno bysmy sobie poradzili' czy 'co mialem zrobic zeby bolalo go bardzo'. Slowem: zwiekszam morale co moze byc troche niebezpieczne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wlasnie sam chce zaczac cwiczyc!!!
Napisano Ponad rok temu
Zauwazyliscie oczekiwania odnosnie trenujacych MA? Wychodzac gdzies ze znajomymi zdazaja sie rozne nieprzyjemne sytuacje. Mozna potem uslyszec 'szkoda, ze ci nie bylo' albo 'na pewno bysmy sobie poradzili' czy 'co mialem zrobic zeby bolalo go bardzo'. Slowem: zwiekszam morale co moze byc troche niebezpieczne.
Hyhyhy- od czasu gdy paru znajomych chcieli skroić w mieście, to teraz prawie codziennie słyszę: "...a pojedziesz z nami tam a tam..."
Napisano Ponad rok temu
no fakt, jakie oni moga miec o tym pojecie na AWFiS faktycznie liczba czytajacych gazety to bardziej wiarygodne podstawy do wyciagania wnioskow.moro .. podac ci mogli.. ale jezeli dyskutujesz z wydawca pisma ktore ma 20.000 tysiecy abonentow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tutaj nie jest napisane ze liczymy wszystkie sztuki/sporty walki razem tylko chodzi o karate. poza tym nawet gdyby tak zrobic to i tak nie 'prezgonilibysmy' np pilki noznej..A. Drewniak [przyznal mi sie ,ze wg. jego statystyk karate jest 3 sportem w PL. pod wzgeldem cwiccych..Wyszlo mu to z m.in prenumeraty pism.
Napisano Ponad rok temu
a przegonienie kopanej nie jest moja ambicja.. i tak nas jest wiecej od np. skaczacych z Krokwi ... ale czy tu chodzi o ilosc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jesty niemozliwe.. niewiele klyubow rozlicza sie z ilosci studentow. Mozna policzyc zawodnikow ( sekcje sportowe) ale nie np aikido..chodzi tylko o ustalenie faktow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy zauwarzyliście iż ostatnio coraz więcej osób zaczyna ćwiczyć na siłowniach i wogóle dbać o kondycje fizyczną przynajmniej u mnie tak jest, że paru gości poszło na pakownie a paru na kilka stylów tak, że jest luz przynajmniej na osiedlu można o czyms innym porozmawiać niż ostatni film na polsacie. Cociarz i tak koszykówki jednak chybanie przegonimy a o piłce kopanej to raczej można zapomnieć.
u mnie jest dokladnie tak samo - kolega mowi ze po co isc na sporty walki skoro jak pojdziesz na pakernie i bedzie sz wygladac jak szafa to i tak kazdy bedzie bal sie podejsc...
Napisano Ponad rok temu
u mnie jest dokladnie tak samo - kolega mowi ze po co isc na sporty walki skoro jak pojdziesz na pakernie i bedzie sz wygladac jak szafa to i tak kazdy bedzie bal sie podejsc...
No a jesli polaczysz te dwie dziedziny... ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawaiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Egzaminy.
- Ponad rok temu
-
Style walk i ideologia
- Ponad rok temu