Kuna... moze ja tez jakas zona znajde...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe, wszystko przed tobą, no bo gdzie ją spotkasz, w kościele?Nabycia za posrednictwem SW zony teeez...
Napisano Ponad rok temu
W tym wieku? Przecież Choong jest młody, jeszcze bardzo młody
Nie róbmy kalek z dwudziestolatków, przecież to bardzo dobry wiek na intensywne trenowanie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Btw choong ile ty masz lat.. wychodzi mi ,ze jestem od ciebie starszy jakies 2 rzaqy.. jak sadiesz kto moze miec wieksze doswiadczenie zyciowe? O ilośc lat na tatmi nie wpomonam..
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie .. porzadne kobiety mozna spotkac w bibliotekach...w bil\bliotece .. w bibliotece,....
Napisano Ponad rok temu
Choong jak miales 14 lat to byles dzieciakiem, a teraz po 6 latach wydoroslales i juz wiesz czego chcesz/
Sory, ale nadal jestes dzieciakiem dla mnie, a dla Aikiego jeszcze wiekszym.
Czlowiek cale zycie przechodzi etapami...
Tez kiedys myslalem, ze jestem wielki..
Teraz znowu tak uwazam...
Co bedzie z dzien, rok...
Napisales ladny post, taki "o wojnie i o milosci"...
Wniosek z niego dla mnie - pogadamy za la kilka i wtedy powiesz czy Aiki az tak zle sie wyrazal...
Odbiegajac od zawartosci Twojego posta, to wartosc jego lezy w tym ze jest szczery - malo tu takich.
Ale tak samo wartosciowy jest post Aikiego
I mój.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm...Choong, powiedz mi proszę jak udało Ci się przetrwać trudny etap "przebudzenia", bo ja właśnie rozpoczynam swoja egzystencję na tym etapie.
No, może nie do końca w taki sam sposób (nadal uważam, że karate to moje życie), ale zdążyłem zauważyć, że robi się nieciekawie ("lata trenigów, wyrzeczeń- i nic- nadal masa roboty przede mną... nawet nie jestem w tym dobry...ale kocham to...").
Rady, porady, wskazówki i własne przemyślenia mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi Aiki właśnie się nią wykazałeś , bo powyższa "porada" była odpowiedzią na post Kirin a nie Mr. Smile :wink:- tu nie trzeba sily a inteligencji...poprostu nie mam juz do was sily
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu