:blus:
brzuszek Cie boli?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no.. najwyższy czas.. tylko po co narzekać ,ze sie cos stracilo?Zrozumiał że TKD nie jest tylko ...walką, ale również sztuką.
zaden z nas nie jest cieprietnikiem i nie ma ochoty sie doswidczać sie cierpieniami , by osiagnąc kolejny poziom , labo mieć sile do nastepnego treniengu.Bo każda (...) postanowieniu.
Napisano Ponad rok temu
Dosłownie kazdy moj dzien zaczynal sie "taekwondo" i konczył "taekwondo". Wtedy myślałem , wiedziałem - bylem przekonany o tym , ze jestem lepszy od innych. Wedziałem ze mam w sobie jakąs wartosc , jakis cel w życiu. Byłem bardziej wartosciowy niz moi rowiesnicy stojacy pod blokiem bo miałem cel w zyciu , wspaniały cel.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CHOONG, ciekawe są Twoje reflkeksje, ale czy pomyślałeś, że na to można również spojrzeć z zupełnie innej strony? Ja np. żałuję, że swojego czasu przerwałem treningi, i to w dodatku w swojej szczytowej formie. Były wyróżnienia, nawet miejsca na podium, ale w pewnym momencie totalnie to porzuciłem.
Będąc już trochę starszym wróciłem do MA, aby... po paru latach znowu przestać. I zgadnij co dalej, hłe hłe... Tyle tylko, że dzisiaj - już czysto rekreacyjnie, "po godzinach". Nie wylewam łez, natomiast czegoś mnie to nauczyło.
Sztuki walki są czymś fantastycznym i jeśli ktoś jest zakręcony na tym punkcie, to już nigdy nie przestanie. Rób to, co cię pasjonuje, bo to dobra droga. A pięć lat treningów - to wcale nie jest wiele, i nie uwierzę, że nie jesteś w stanie nadrobić zaległości towarzyskich czy jakichkolwiek innych (zwłaszcza mając dwadzieścia lat - toż to dopiero co pełnoletniość osiągnąłeś). Natomiast nie dopuszczaj do ich "powstawania".
Sukcesów i zadowolenia z życia !
Choong lee wez sobie to jeszcze raz przeczytaj.. polecam szczegonie kometarza Choonga do naszych wypowiedzi.. Bardzo twórczy..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i bylo to zrobic od razu..Wybaczcie ten zapewne przygłupi post (chyba i tak go skasuje)
- tu nie trzeba sily a inteligencji...poprostu nie mam juz do was sily
ja, Mr.Smail, Wallace tez to zrobilismy..Aiki:
Ja wyraziłem swoje zdanie, jak wygląda to w moim odczuciu...
Napisano Ponad rok temu
no i co z tego wynika?Btw choong ile ty masz lat.. wychodzi mi ,ze jestem od ciebie starszy jakies 2 rzaqy.. jak sadiesz kto moze miec wieksze doswiadczenie zyciowe? O ilośc lat na tatmi nie wpomonam..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczekaj kufna ja stracis zeby ... ja stracilem 3/4 jednego i 1/4 drugiego co wykazuje, ze stracilem na rzecz sztuk walki jeden zab.hmm.
Co straciłem ??
Nic. ( no może dwa złamania i bolące kolana )
Zyskałem na przykład przyszłą żąnę
Napisano Ponad rok temu
hehe, no właśnie zle napisałem, żąnę hehe jasne że żoneA zony nie znalazles ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu