chłopie ! nic sie niemartw..jak ja miełem 17 lat to miałem 167cm wzrostu i ok.65kg wagi...teraz mam nieco wiecej lat i bez żadnej chemii 184cm i ponad 100kg ..poczekaj...i nie "chemizuj " sie...Otoz mam pytanie: co robic by podrosnac? (mam 172 cm i 15 latek)
Kolego wcinal tran w kapsulkach i mu to dosyc pomoglo... Co wy na to?
Wzrost
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wzrost jest uwarunkowany genetynczie i żarcie świnstw nic nie pomoże - o hormonie wzrostu zapomnij - tą kuracje stosuje sie tylko osobom o bardzo niskim wzroście i gdy jest nadzieja, ze to zadziała - bez wskazan - za dużo niepotrzebnych powikłan (jak to po hormonach bywa).
Generalnie da sie troszke wyciągnąć nasz kręgosłup stosując tzw. ćwiczenia elongacyjne - czyli wyciągające - np. zwisy na podudziach (jak z trzepaka - głową w dół) ale to trzeba wieki wisieć, a do tego może sie okazać, że potem to będziesz miał nieproporcjonalną budowę.
ehh jak nie można czegoś zmienić to trzeba to pokochać.
Ja mam 155 cm wzrostu - ale małe jest piękne
Pozdrawiam
KAsiaG
Niektorzy biora hormony wzrostu aby byc wyzszym :-)
Ja na szczescie bez zadnych specyfikow uroslem do 184 cm
A co do niskiego wzrostu u kobiety Kasiu to w pelni sie zgadzam ze male jest piekne bo cos o tym z zycia wiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
marta...oszalałas???...175 wzr. to idealny wzrost dla dziewczęcia...z mojego pkt.widzenia...z wlasnego doswiadczenia(175cm) wiem ze lepiej byc mala kobieta...niestety mi nie zostalo tio dane....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm moze i tak o ile wiekszosc mezczyzn w waszym towarzystwie nie jest z wami rowna wzrostem lub ciut nizsza...ogolem faceci uznaja zasade ( z moich obserwacji) ze im mniejsza tym lepsza...
zgadzam sie. Nie lubie wielkich bab. a jeśli jeszcze taka jest gruba, to mnie przeraża. Moi koledzy nazywają wielkie baby "wielorybami"
Napisano Ponad rok temu
btw. jak macie niski wzrost, jestescie b. chudzi, macie lysy placek na glowie, siwa brode i skosne oczy to macie duze szanse na powodzenie w aikido
Napisano Ponad rok temu
pozdrowionka
Sei
Napisano Ponad rok temu
Ooo.. a po co ?Tez sie zgodze... zeby choc miec tak 160 cm wzrostu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osoby niskie maja lepsze krazenie a co za tym idzie i wydolnosc.
Ale oczywiscie nie jest to regula.
Zreszta takich zestawien za i przeciw mozna zrobic wiele.
Od wzrostu wazniejsza jest psychika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko prosze nie udowadniaj mi ze wiekszosc tak mysli
O gustach sie nie dyskutuje.
Poza tym moje drogie jak juz zauwazono wszytsko ma swoje zady i walety.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A co do babeczek to moze miec wzrostu ile chce, byle nie wiecej niz ja (180) bo jak juz jest wyzsza to nieciekawie. Ale takie od 170 do 178 :> mniaaam :>
Tylko zeby nie zakładała butów na wysokim obcasie :-) Tak do 175 cm jest do zaakceptowania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja chcialam tylko powiedziec ze podoba mi sie miec tyle wzrostu ile mam.
I takze czasami zazdroszcze nizszym dziewczynom. Ok?
Czy ktos zna jakies dobre cytatki z jogi, tai chi, czy z czegos podobnego?
Napiszcie, prosze.
"Przechodż spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój można znależć w ciszy"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polska - Łotwa :/
- Ponad rok temu
-
Co na strzelanie w barkach ?
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
oddawanie krwi
- Ponad rok temu
-
Nokaut
- Ponad rok temu
-
odżywki a MA
- Ponad rok temu
-
jakie czy może jak wkon. ćwiczenia na siłowni żeby...
- Ponad rok temu
-
rozciąganie dynamiczne przed treningiem walki
- Ponad rok temu
-
Dyskopatia - żadnych przywilejów?
- Ponad rok temu
-
BJJ a siłownia
- Ponad rok temu