Wzrost
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj lekarka powiedziala mi (to nie mualo bezposredniego zwiazku ze mna), ze dlugie trenowanie MA prowadzi do czegostamsiezrobienia ze stawami. Zapytalem ja co to znaczy po ludzku, a ona na to, ze to spowalnia / zatrzymuje wzrost. Jezeli intensywnie cwiczysz. To ma chyba znaczenie kiedy zaczynasz trenowac majac 6-7 lat. Teraz juz wiem, czemu kumpel jest taki niski :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gorzej ze przez 6 bitych lat mialem wielka nadzieje ze urosne tak do 190 - baaaaardzo chcialem zostac koszykarzem... ale coz, chyba nie wszystkie marzenia sie spelniaja i nie wystarczy tylko chciec :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Porostu nie chce juz rosnac ani centymetr, moglby mi ktos dorzdzic jak nie ROSNĄĆ?? :roll:
Najlepiej by było obiąć głowę.... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może np. ktoś poradzi "Jak nie oddychać?", "Jak uniknąć menopauzy?", "Jak się nie zestarzeć?"....
Jak mówił stary majster "Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb!" (wężykiem, wężykiem!!! :wink: )
Napisano Ponad rok temu
a dziewczyny kreca mnie takie od 160-172 wiec wole raczej sredniego zwrostu dziewuchy
hehe a co ciekawe moja siostra ma tez 177 cm zwrostu i chodzi z kolesiem 170 cm ;];] i sa ju zdlugo i swietnie sie im uklada ja np nie moglbym chodzic z wyzsza dziewczyna odemnie jakos glupio bym sie czul i do calowania musialbym stawac na palcach no ale coz kazdy ma swoj gust jedni wola takie inni takie a czasem znajduje sie kogos kto zupelnie odchodzi od naszych idealow i jest ta jedyna osoba hehe tak tez bywa
PS. 15 lat to spooko jeszcze mozesz urosnac nawet 30 cm !! wiec nei mart sie napewno urosniesz faceci rosna do 19 rOku zycia (przewaznie ) a kobitki do 16-17 ;]
Jak chcesz maxymalnie si ewydluzyc to podstawowa rzecz DOBRZE SIE ODZYWIAJ I DOBRZE SI EWYSYPIAJ (minimum 8 godzin dziennie al emozna wiecej :-) ) i jedz duzo bialka i pij mleko jedz z.sery ;];]
O a kosciec sie rozwija od 12 do 35 roku zycia ale chodzi tez o rosniecie w szerz bo na dlugosc przewaznie sie konczy wczesniej :-)
Napisano Ponad rok temu
to tak jak ja :wink:Mleka to ja pije dużo ale już w sumie nie chce rosnąć...
Napisano Ponad rok temu
Jestem wcześniakiem urodziłem się jakies 1,5 miesiąca za wcześnie i jak sie urodziłem ważyłem 1kg 750g :-)
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzisz regularnie, to oprocz poprawy budowy kregoslupa mozesz urosnac jakies 5cm. Ale jezeli masz wiecej niz 21 lat to raczej ci juz to nic nie da.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polska - Łotwa :/
- Ponad rok temu
-
Co na strzelanie w barkach ?
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
oddawanie krwi
- Ponad rok temu
-
Nokaut
- Ponad rok temu
-
odżywki a MA
- Ponad rok temu
-
jakie czy może jak wkon. ćwiczenia na siłowni żeby...
- Ponad rok temu
-
rozciąganie dynamiczne przed treningiem walki
- Ponad rok temu
-
Dyskopatia - żadnych przywilejów?
- Ponad rok temu
-
BJJ a siłownia
- Ponad rok temu