No wiesz, zawsze Cie mozna o cos skrocic :twisted: :wink:No ja mam tez taki problem co offieczka, bo juz nie chce rosnac!!!!!! ( juz i tak nie rosne ale na skurczenie sie nie mam co liczyc) a moze sa jakies tabletki
Tafia wzburzona
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, zawsze Cie mozna o cos skrocic :twisted: :wink:No ja mam tez taki problem co offieczka, bo juz nie chce rosnac!!!!!! ( juz i tak nie rosne ale na skurczenie sie nie mam co liczyc) a moze sa jakies tabletki
Napisano Ponad rok temu
"proces tworeznia sie szkieletu kostnego u czlowieka trwa dlugo, do okolo 12-30 roku zycia"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swieta prawda. A male latwiej przytulic .. przeniesc ... obronic.. objac ...wycalowac itp .. same wygody i dobre strony...ehh jak nie można czegoś zmienić to trzeba to pokochać.
Ja mam 155 cm wzrostu - ale małe jest piękne
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Jednego dnia zaczepiła mnie "babcia" i zapytała mnie co ja takiego robiłem, że jestem taki wysoki, bo ona daje wnuczkowi rózne witaminki a wnuczek jaki był, taki jest
A swoją drogą, małe jest piekne, tylko w moim przypadku trochę nieporęczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm nieporęczne powiadasz...hmm wiesz, kiedyś tak prawie przez 1,5 roku chodziłam z koszykarzem....... miał 2, 03 m wzrostu i jakoś to w niczym nie przeszkadzało :wink:
heh jak to ktoś kiedys powiedział: 'W łożku wszystko się wyrównuje....."
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu