co zamiast splitu
Napisano Ponad rok temu
robie wszystko jak nalezy a na drugi dzien czuje tylko leciutkie zakwasy ( kiedys byly mocne zakwasy i to mi sie podobalo czuc bylo ze miesien dostal po dupie ) i efekty tez byly zadowalajace
myslalem nad FBW - ale ten rodzaj treningów nie odpowiada mi
moze ktorys z naszych forumowiczow mial podobny problem i jakos sobie z nim poradzil,
prosze was o propozycje Planow Treningowych badz sposobow na dalsze uzyskiwanie efektow z treningow
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
wiec tak.. tradycyjny split nie wiem dlaczego ale przynosi coraz slabsze efekty ;/
robie wszystko jak nalezy a na drugi dzien czuje tylko leciutkie zakwasy ( kiedys byly mocne zakwasy i to mi sie podobalo czuc bylo ze miesien dostal po dupie ) i efekty tez byly zadowalajace
myslalem nad FBW - ale ten rodzaj treningów nie odpowiada mi
moze ktorys z naszych forumowiczow mial podobny problem i jakos sobie z nim poradzil,
prosze was o propozycje Planow Treningowych badz sposobow na dalsze uzyskiwanie efektow z treningow
Właśnie im większy staż tym mięśnie potrzebują nowego bodźca do rozwoju.
Może czas wreszcie na 5x5, drop sety lub Push & Pull?
Napisano Ponad rok temu
Po mojej ostatniej siłówce zwiekszylem maxy o 15-17%
Ja gdy przestaly dzialac splity zrobilem sobie Push & Pull bylo pięknie , a na siłe robiłem trening tez podobny do Push&Pull ale z elementami 5x5, moze jakies HSS?
http://www.fabrykasi...cena-t5565.html
od nastepnego tygodnia zaczynam
a tu propozycje moje
Masa :
http://www.fabrykasi...PULL-t4958.html
Siła: (mój trening , ostrzegam , ze katorga po , której trudno bylo wyjsc po schodach)
pon i czw klatka, barki, triceps, łydki wt. i czw. plecy, biceps, nogi klatka -wyc. gł. w dół 5x5 -wyc w sksie 2-3 x 8 barki wyc. siedząc 5x5 -unoszenie szt-ek bokiwm połaczone w unosz. w opadzie 2-3x8 triceps -francuskie od czoła 4x8 -prostowanie ram. na wyc. 2 x8 łydki -wspięcia na palce stojąc 5x5 -siedząc 2-3x10 plecy -podciaganie na drążku 5x5 -wiosłowanie w opadzie- podchwytem 2-3 x6-8 -martwy ciąg 5x5 biceps -uginanie ram. ze szta-gą stojąc 5x5 -młotkowe stojąc 2x8 nogi -przysiady 5x5 -prostowanie ud 2x8-10 -uginanie ud 4x5
do tego doszly brzuch i przedramiona
Jakbys mial pytania , pisz
qrde , Bart szybszy ;f