Załóżmy, że................
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stoje walkmana slucham w sumie luz a tu podchodzi gosc i mnie w ramie stuka (jak ja tego nie nawidze) zdejmuje sluchawki grozna mina a koles:
-sluchaj, ty sie mnie nie boj ja cie nie chce okrasc (ja mina zdziwiona na maxa nie wiem co jest grane) nie mam gdzie mieszkac potrzebuje tylko cos do jedzenia albo z 50 gr
-ale nie boj sie
-nic nci nie zrobie
Dalem gosciowi zeta a on momentalnie do sklepu poszedl kupil bule i jeszcze mi podziekowal. Przynajmniej uczciwy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No zeby ja.... Krew mnie zalala jak to uslyszalem!!!
Odprowadzam żone i koleżankę na pociąg. Dw. Centralny, peron. Podchodzi gościu i do panienek nawija, że go okradli, że nie ma na bilet do domu i pare złoty itp. One niepewne, ja uśmiechnięty (bo wiedziałem co będzie) do przodu i spokojnie, łagodnie mówię gościowi (procedura jest prawdziwa):
"Uda się pan na komisariat, zgłosi pan kradzież dokumentów, otrzyma pan potwierdzenia zgłoszenia i na tej podstawie PKP wystawi panu bilet kredytowy II klasy do miejsca zamieszkania"
Facet się zapienił (głośno mówiłem, inni też słyszeli) zaczął bluzgami rzucać, rękami machać, aż musiałem porzucić dobre maniery i kazać mu sp...
Kiedyś na tymże dworcu, jakaś para młodziaków zbierała "na bilet do domu". Ale przez dni kilka to robili i pamięc słabą mieli. Jak drugi raz zaczepili tę samą babkę, to ta się wydarła
"Co wy k..., w Pekinie mieszkacie, że tak dużo na bilet wam trzeba"
Napisano Ponad rok temu
"Uda się pan na komisariat, zgłosi pan kradzież dokumentów, otrzyma pan potwierdzenia zgłoszenia i na tej podstawie PKP wystawi panu bilet kredytowy II klasy do miejsca zamieszkania"
No ja bym się też wkurwił, bo takich biltów już niestety nie ma, PKP wycofała się z kredytowych...
Napisano Ponad rok temu
Kiedys jakaś dziewczyna łaziła po pociągu i zbierała na bilet, że już leżałem na siedzeniach wypięty dupą do gury to tylko coś bąkła pod nosem i poszła dalejk ale słyszałem jak płakała że ja okradli!!!
Dzień później też już leżałem i nynałem a ona płakała że zbiera na operacje bo jest chora na białaczke!!!!
trzeciego dnia nie zdążyłem się juz ułożyć do snu i zagadała że biedna niema pieniędzy bo mama nie pracuje, brat chory i ona musi żebrać....dosłownie łzy w oczach miała, babcia obok juz po portfel sięga a ja:
-Przepraszam ale nie słyszałem jeszcze o przypadku białaczki który wyleeczono w jeden dzień!!!
Laska 8O
-A poza tym jak mozesz zbierac na rodzinę skoro cię okradli i zbierasz jeszcze na bilet
Laska 8O 8O
-No oczywiście rozumiem że głodujesz bo tak dobrze wyglądasz a ubierać się niemasz też w co bo widze same firmowe naszywki jak adidas, o buciki nike..... nie no tylko żebrac....tylko na co?
Laska 8O 8O 8O
Jak zaczeła jechać z bluzganiem tak skączyła kiedy pociąg ruszył...
Ale miałem ubaw razem z innymi pasażerami jak dziewczynka próbowała otworzyc drzwi od wagonu na peron a one nie chciały (jak wiadomo nowsze wagony maqja wmontowaną blokade drzwi tak że podczas jazdy ich z chu... nie otworzysz).
Przysdzedł pan konduktor i koloeżanka kulturalnie nabyła bilecik na najbliższą stacje
I tyle ja widcywałem od tamtej pory :twisted:
Ale są też tacy co na prawde potrzebuja kasy bo na życie nie mają to wtedy kupuje im coś do jedzenia.
Ale żuli menelów i narkomanów to dosłownie nie nawidze
jakieś 3 lata temu na dworcu PKP w Katowicach podszedł do mnie jakiś narkoman po drobne,ja że nie mam a akurat jadłem a ten chuj mi palca w hamburgera włożył
Kur... jak się wku.. to mu tego hamburgera w buźkę wmontowałem , ale byłem z kobieta i większej burdy nie chciałem zaczynać a juz gapie stali a inni menele suneli w moim kierunku więc zrobiłem taktyczny odwrót do pociągu
Ale zauważyłem że coraz mniej rumunów żebr na dworcach,czyżby udało im się deportować wszystkich?
Napisano Ponad rok temu
No ja bym się też wkurwił, bo takich biltów już niestety nie ma, PKP wycofała się z kredytowych...
Wtedy były
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tajski czy bjj
- Ponad rok temu
-
Walka z wyższym przeciwnikiem
- Ponad rok temu
-
Oyama Karate
- Ponad rok temu
-
kobieta na ulicy - z innej strony
- Ponad rok temu
-
25 gosci + 5 lomow + 20 kijow = o kurwa co za swiat
- Ponad rok temu
-
Noz na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
dwa kopniecia
- Ponad rok temu
-
Poszukiwanie chętnych do sparrignu.
- Ponad rok temu
-
Styl-laczony -> jedyna alternatywa ulicy.
- Ponad rok temu
-
Rozczarowanie Policja - chyba off-topic (off-forum?)
- Ponad rok temu