najlepszy gainer bez limitu kasy
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym porady w temacie gainera, jaki jest najlepszy waszym zdaniem gainer ktory da najlepsze efekty, wiem zeby miec efekty maxymalne trzeba tez sie prawidlowo odzywiac ale sa pewnie lepsze i gorsze, poleccie cos. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witam
Chciałbym porady w temacie gainera, jaki jest najlepszy waszym zdaniem gainer ktory da najlepsze efekty, wiem zeby miec efekty maxymalne trzeba tez sie prawidlowo odzywiac ale sa pewnie lepsze i gorsze, poleccie cos. Pozdrawiam
Jak masz sporo pieniedzy to zainwestuj w kilka paczek MHP Up your mass albo Syntrax Goliath - najlepsze gainery dla endomorfikow
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Jak masz sporo pieniedzy to zainwestuj w kilka paczek MHP Up your mass albo Syntrax Goliath - najlepsze gainery dla endomorfikow
cena, jakosc, smak - Mutant Mass
WTF ?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Goliath tez jest w smaku zajebisty i się zajebiście rozpuszcza w odróżnieniu od Mutanta,po 100g.Goliatha czuje się bardziej najedzony niż po 150-170g.Mutanta.
Nie rozumiem jak można być najedzonym jak się wypije 150 /200gr gainera
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi o to ze napchanym jak bym w chuj zjadł,dlatego tak napisałem.Nie rozumiem jak można być najedzonym jak się wypije 150 /200gr gainera
Napisano Ponad rok temu
Przeczytaj nazwę tematu: "najlepszy gainer bez limitu kasy" Ja oczywiście polecam Goliatha.cena, jakosc, smak - Mutant Mass
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Przeczytaj nazwę tematu: "najlepszy gainer bez limitu kasy" Ja oczywiście polecam Goliatha.
IsoMass Xtreme Gainer
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli cena nie gra roli to można przecież wziąć 2 a nawet więcej jak dwa opakowania GoliathaJadłem i Goliatha i Mutanta, masa lepiej poszła mi po mutancie ale wiadomo 2700 kg - 6800 kg . Jak bez limitu to brałbym 3x Goliath xD
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a co powiecie na temat UNIVERSAL Gain Fast 3100, bral moze to ktos ??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś jadłem Gain Fasta i było okej, ale powiedzmy sobie szczerzę jego czas już minął - dziś na rynku są dużo lepsze gainery od GF.dzieki wszystkim za sugestie.
a co powiecie na temat UNIVERSAL Gain Fast 3100, bral moze to ktos ??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja teraz zakupie Up Yuor Mass lub Goliath wiec bede mogl cos wiecej powiedziec na tem tematTeż miałem kilku znajomych co go wcinali i było dobrze, ale g i mm są zdecydowanie lepsze ;-)
WTF ?