kobieta na ulicy - z innej strony
Napisano Ponad rok temu
Jak byście zareagowali, gdyby zaatakowała(y) was kobieta(y), np. wspominan dresiara? Czy komuś zdarzyła się taka sytuacja?
Napisano Ponad rok temu
Nie zdarzyla sie.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma przebacz , strzaly o tym samym natezeniu co zwykle.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wpierw negocjacje jak nie zadziała to wpierdziel 8)
A co do kwestii równo uprawnienia ....to jak we wszystkich dziedzinach to we wszystkich :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek
Napisano Ponad rok temu
Narcyz albo jak taka ladniejsza to na ziemie i karna rundke :sex_algida:Mi sie niestety ( :twisted: ) nie zdażyło... Ale gdyby... To biłbym tak żeby bolało, ale też tak żeby za bardzo nie zmienić jej wyglądu Bo po co łamać jej szczękę, nos albo wybijać zęby skoro można obtłuc troche brzuch, piersi, uda...?
Napisano Ponad rok temu
Czytam te topiki o bójkach kobiet itd. i przyszło mi do głowy taka kwestia:
Jak byście zareagowali, gdyby zaatakowała(y) was kobieta(y), np. wspominan dresiara? Czy komuś zdarzyła się taka sytuacja?
Niestety zdarzylo mi się to. Wolałbym aby nie, ale stało się.
Jej ręka nawet mnie nie sięgnęła.
Jak to mówią policjanci, "zneutralizowałem obiekt"
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do 3 lat więzienia grozi mieszkance Bielawy, która pobiła 18-miesięczne dziecko swojej sąsiadki. Chłopczyk z urazami głowy i wstrząśnieniem mózgu trafił do wałbrzyskiego szpitala.
Dziecko doznało obrażeń podczas kłótni sąsiedzkiej w Bielawie. Policja ustaliła, że Patryk został celowo uderzony przez skłóconą z jego matką kobietę i upadł na betonowa posadzkę.
To już czwarty przypadek pobicia dziecka w powiecie dzierżoniowskim w ciągu ostatnich 5 dni. W miniony czwartek do szpitala została odwieziona roczna dziewczynka, której ojcu udowodniono wielokrotne pobicia córki. Podobny los spotkał siedmiomiesięczne niemowlę, które pod opiekę lekarzy trafiło w sobotę. Natomiast w niedzielę policjanci i strażacy uratowali 4-tygodniowego chłopca. Wszystkie poszkodowane dzieci trafią do placówek opiekuńczych.
03.09.2002
wiadomości Onet
Nic dodac nic ująć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EEEEEE ^_^' kobiety usosobienie delikatnosci piekna spokoju cierpliwosci matczynych instynktoow Jezuuuuuuu tu jakies piekło jest belzebub
ano, a najgorsze jest to ze tym razem to nie my robimy za diably...
Pzdr
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Aż ręka swędzi
Tym razem tej "KOBIECIE" zajebał bym najmocniej jak potrafie zeby poczuła jak to jest jak ktoś mocniejszy sie wyżywa
Ps. przepraszam za wyrażenie ale gotuje sie we mnie cały dzień po przeczytaniu tego
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
25 gosci + 5 lomow + 20 kijow = o kurwa co za swiat
- Ponad rok temu
-
Noz na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
dwa kopniecia
- Ponad rok temu
-
Poszukiwanie chętnych do sparrignu.
- Ponad rok temu
-
Styl-laczony -> jedyna alternatywa ulicy.
- Ponad rok temu
-
Rozczarowanie Policja - chyba off-topic (off-forum?)
- Ponad rok temu
-
Uzbrojony napastnik
- Ponad rok temu
-
Bójka z dresiarą
- Ponad rok temu
-
Kędy uciec !!!
- Ponad rok temu
-
Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie