No, ja aż taki stary to nie jestem, ale nie znósłbym widoku mojej laski piorącej się z jakąś dresiarą... Nawet na jej wyraźne życzenie. Po prostu bym tego nerwowo nie wytrzymał. A koleś jescze pisze o ciekawości, z jaką przyglądał się bójce... :?kurde....chyba jestem za stary na taki tamat..młodziezy nie rozumiem czy co???laski walą sie po mordach na dyskotece a chłopak sie przygląda..inny by zabił za krzywe spojrzenie...a gdzie siła ducha??...wymiekam...normalnie wymiekam..
Bójka z dresiarą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To można spokojnie pobić...Itak absolutnym rekordzista jest temat liczacy sobie 40 stron 8O
Napisano Ponad rok temu
Ma z tego radochę?Jesli widzi ze dostajesz po gębie. Dla żadnej ze stron nie byloby milo patrzec jak bliska osoba sie tłucze i dlatego nie pozwalacie kobietce sie prac. Tyle ze ona jesli naprawde chce to bedzie sie biła i tego juz nie powinniscie komentowac. Z drugiej strony to ostra ta kobietka byla zeby tluc dresiarę. Ja się do tego nie nadaję. Na ulicy jest inaczej.
'' Gdziekolwiek jesteś, musisz pozwolić wyciszyć się, by odebrać czestotliwość ziemi, na której właśnie się znalazłeś ''
Tori Amos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mało kto pamięta o co w nich chodziło, szczególnie jeśli chodzi o dłuższe wątki.no i co z tego?
Zerknij na to: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Z kobietami nie ma żartów i trzeba sie z nimi liczyć (w znaczeniu - Uważać na nie) Mit o niewinności to tylko mit !!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Laska skladala sie z ziemi jakies 10 min, ale nie wstala bo byla zbyt schlana. Moja dziewczyna raczej z sily nie slynie, wiec trzeba jej bronic. Oczywiscie w momencie gdy ona tego chce i wymaga tego sytuacja, a ze w tej sytuacji, ktora przedstawilem nie dalo sie uniknac proby sily to juz inna sprawa. Zwykle staram sie zalatwic wszystko unikajac przemocy, ale nie zawsze to wychodzi. Np. dziwne by bylo, zeby dresow, ktorzy chca Cie skroic z telefonu wytlumaczyc, ze robia zle itp. Albo zwiewac, albo lac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zaczeło się tak niewinnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kędy uciec !!!
- Ponad rok temu
-
Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
- Ponad rok temu
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu