Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bójka z dresiarą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
191 odpowiedzi w tym temacie

budo_lbartekl
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 637 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Bójka z dresiarą

kurde....chyba jestem za stary na taki tamat..młodziezy nie rozumiem czy co???laski walą sie po mordach na dyskotece a chłopak sie przygląda..inny by zabił za krzywe spojrzenie...a gdzie siła ducha??...wymiekam...normalnie wymiekam..

No, ja aż taki stary to nie jestem, ale nie znósłbym widoku mojej laski piorącej się z jakąś dresiarą... :evil: Nawet na jej wyraźne życzenie. Po prostu bym tego nerwowo nie wytrzymał. A koleś jescze pisze o ciekawości, z jaką przyglądał się bójce... :?
  • 0

budo_3mbri0n
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 195 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ech...wieczysty temat normalnie. Jeszcze przyszłe pokolenie-ba, nasze wnuki będą tu robić schadzki postując jak to sie koleś ciapciakowato zachował...
  • 0

budo_marta
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1028 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

:lol: :lol: :lol: Itak absolutnym rekordzista jest temat liczacy sobie 40 stron 8O :lol:
  • 0

budo_lbartekl
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 637 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:lol: :lol: :lol: Itak absolutnym rekordzista jest temat liczacy sobie 40 stron 8O :lol:

To można spokojnie pobić... :D
  • 0

budo_lord von banan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2917 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie schodzić off topic.
  • 0

budo_natalia
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wam jest ciezko patrzec na to jak wasza dziewczyna sie bije, a jej to co?
Ma z tego radochę?Jesli widzi ze dostajesz po gębie. Dla żadnej ze stron nie byloby milo patrzec jak bliska osoba sie tłucze i dlatego nie pozwalacie kobietce sie prac. Tyle ze ona jesli naprawde chce to bedzie sie biła i tego juz nie powinniscie komentowac. Z drugiej strony to ostra ta kobietka byla zeby tluc dresiarę. :D Ja się do tego nie nadaję. Na ulicy jest inaczej.

'' Gdziekolwiek jesteś, musisz pozwolić wyciszyć się, by odebrać czestotliwość ziemi, na której właśnie się znalazłeś ''

Tori Amos
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Natalia ty jednak masz jakis dziwny dar odkopywania starych postow :D
  • 0

budo_natalia
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no i co z tego?
  • 0

budo_slaszysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no i co z tego?

Mało kto pamięta o co w nich chodziło, szczególnie jeśli chodzi o dłuższe wątki.
Zerknij na to: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_imadło
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 336 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kobiety są bardziej zawistne od mężczyzn. Trzymaja glęboko w sobie urazę, szukają sposobności żeby sie zemścic i sa mistrzyniami w grze pozorów. Relacje męsko- męskie sa proste jasne i czytelne. Facet nie nosi urazy powie to co myśli czasmi impulsywnie i jest dobrze. A kobiety raz jedna coś powie druga zamyka sie w sobie i nosi zadre, potem sie odgrywa a w szystko w pięknych krzywych uśmiechach.
Z kobietami nie ma żartów i trzeba sie z nimi liczyć (w znaczeniu - Uważać na nie) Mit o niewinności to tylko mit !!!
Pozdrawiam
  • 0

budo_sidd
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To ja chyba zuce swoja dziewczyne i bede życ w celibacie Jessu zyć się odechciewa
  • 0

budo_lord von terrorist
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakies 3 miechy temu moja laska napadla jakas "spita" laska i zaczela ja wyzywac, a potem ciagnac ja za wlosy to raczej nie moglbym pozwolic, zeby to dalej trwalo... Kazdy wie chyba jak to sie skonczylo :)
Laska skladala sie z ziemi jakies 10 min, ale nie wstala bo byla zbyt schlana. Moja dziewczyna raczej z sily nie slynie, wiec trzeba jej bronic. :) Oczywiscie w momencie gdy ona tego chce i wymaga tego sytuacja, a ze w tej sytuacji, ktora przedstawilem nie dalo sie uniknac proby sily to juz inna sprawa. Zwykle staram sie zalatwic wszystko unikajac przemocy, ale nie zawsze to wychodzi. Np. dziwne by bylo, zeby dresow, ktorzy chca Cie skroic z telefonu wytlumaczyc, ze robia zle itp. Albo zwiewac, albo lac.
  • 0

budo_smieszek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 199 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Santiago heh tak samo mysllem wktorem momecie on wkroczy do akcjii ;];] ale jesli ona sama mu powiedziala hmm a tak pozatym nietrzeba odrazu kogos nazywac "palantem" :twisted: ;]
  • 0

budo_cocosh
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 215 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Właściwie, to cała ta sprawa została doszczętnie skomentowana. Ale mimo wszystko, jestem stale ciekaw jak wyglądałeś oglądając jak twoja panna zbiera na mordę. Ciekawe czy jej dopingowałeś, czy przyglądałeś się z miną ostrego nauczyciela. Kurwa, nawet gdyby dresiara miała kolegów, to nie dał bym lać swojej panny. I tyle bohaterze.
  • 0

budo_sidd
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W życiu bym nie pozwolił jezeli wyzywa ja laska i chce sie z nia bic zabieram ja ztamtad jesli tamta dalej furczy to jednego mocniejszego w rzuch i tyle bez zadnej krepacji mam to gdzies co inni pomysla jesli ma klegow bede sie z nimi prał nigdy ale to nigdy nie dałbym zaatakowac kochanej przeze mnie osoby
  • 0

budo_gumiś
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Gilmur ,powinien dostać jakąś nagrode za najgłupszy i najdłuższy temat.

A zaczeło się tak niewinnie...
  • 0

budo_sidd
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

popieram ten pomysl bo ten temat mial w sobie kilka innych pare klootni kilka zniewag pare nudnych textoow
  • 0

budo_drastyk
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 59 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale zajebisty post no ja pier... koles jest zajebisty :D :D
  • 0

budo_mala
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:? Jak można pozwolić, żeby ktoś uderzył kobietę... Nawet, jeżeli to miałaby być druga kobieta... :?
  • 0

budo_szpieg
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 207 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Można. Bo życie jest wredne niestety :) Lekka przesada z tym najeżdżaniem na gościa. Panna sama chciała się bić, zasady były ustalone, gościu mógł wkroczyc w każdej chwili - nie było az tak tragicznie. A że podczas walki mogła stracić zęba, czy rozbić sobie głowę o krawężnik...cóż, równie dobrze mogłaby pośliznąć się na schodach albo zostać pobita w ciemnym zaułku... shit happens :( Co innego, gdyby dresiara lała jego pannę a on stał jak sparaliżowany, albo bał sie wkroczyc ze względu na kolesi. STrasznie się tu wszyscy na superbohaterów kreują... :evil:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024