Bójka z dresiarą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Średniowiecze :-)
Napisano Ponad rok temu
CVyztam to forum i ogarnia mnie przerazenie raz czytam o tym, ze ktos rzucił w dzieczyne śniezka a jej typ pobił goscia na NASTEPNY DZIEŃ, teraz czytam jak koleś wystawia swoja panne do walk, cóż za skarajnosci!!! Jkany jaks dresiara uderzyła moja dziewczynę to bym ją zatłukł, powtarzam zatłukł własno recznie. A jakby sutuacja sie zagesczała (ale nie doszłoby jeszcze do rekoczynów) to bym dziewczyne z tego miejsca po porostu zabrał. Jakby cos stało sie mojemu skarbeńku....nie wyobrazam sobie tego!
Napisano Ponad rok temu
Średniowiecze :-)
Ano. I zjazd Lancelotów Przecież nawet baby czasem musza się wziąć za łby :wink: I niby dlaczego na imprezach jak się dwie leją, jest największy ubaw? Coś w tym jest, że się ludziom podoba
Napisano Ponad rok temu
ten topik ma dwa lata heheglimur, jesteś chory. Wystawiasz swoja kobiete do walk? Co to ma być? Jabym nigdy swojego psa nie wystawił do czegos takiego a Ty wystawisłeś swoja panienke? 8O Lecz sie czubku!!!
CVyztam to forum i ogarnia mnie przerazenie raz czytam o tym, ze ktos rzucił w dzieczyne śniezka a jej typ pobił goscia na NASTEPNY DZIEŃ, teraz czytam jak koleś wystawia swoja panne do walk, cóż za skarajnosci!!! Jkany jaks dresiara uderzyła moja dziewczynę to bym ją zatłukł, powtarzam zatłukł własno recznie. A jakby sutuacja sie zagesczała (ale nie doszłoby jeszcze do rekoczynów) to bym dziewczyne z tego miejsca po porostu zabrał. Jakby cos stało sie mojemu skarbeńku....nie wyobrazam sobie tego!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ano. I zjazd Lancelotów Przecież nawet baby czasem musza się wziąć za łby :wink: I niby dlaczego na imprezach jak się dwie leją, jest największy ubaw? Coś w tym jest, że się ludziom podoba
Ta, jeszcze walki w kiślu fajne są, nie? :wink:
Może jest i największy ubaw, ale czy ktoś potem ma szacunek do takiej kobiety, czy raczej jej opinia leci w dół? Bo ja raczej o tym drugim słyszę...
Napisano Ponad rok temu
zajebiscie , chciałbym to zobaczyc HAhahaAH ale brecht
Dobrze ze dałes swojej lasce sie bić , KIEdyś musi byc pierwszy raz, chociaz bedziesz wiedzial jak sie bije, i ze w ewentualnej sprzeczki w domu , bedziesz wiedział co cie czeka:d jak ja wkurwisz:d ,hahahaha
spoko ziomuś
Napisano Ponad rok temu
Dobrze ze dałes swojej lasce sie bić , KIEdyś musi byc pierwszy raz, chociaz bedziesz wiedzial jak sie bije, i ze w ewentualnej sprzeczki w domu , bedziesz wiedział co cie czeka:d jak ja wkurwisz:d ,hahahaha
Zakładasz, że laska Cię pobije w razie sprzeczki? :twisted: Dasz się bić kobiecie? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kobiety po prostu nie sa stworzone do walki ani fizycznie ,ani mentalnie. Od tego są meżczyżni. Tak jest na tej planecie od setek tysięcy lat i nie zmieni tego żadne "równouprawnienie", "wolność" i tym podobne wymysły czerwonych.
Ja zawsze wiedzialem ,ze sa zboczency ,ktorych jara kobiecy boks albo inne walki w kisielu, ale zeby sie tak chętnie ujawniali to juz mnie naprawde zaskakuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kobiety są owiel silniejsze psychicznie od facetów.Kobiety po prostu nie sa stworzone do walki ani fizycznie ,ani mentalnie. .
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Po wymianie uprzejmości dresiara zaprosiła moją na zewnątrz aby tam roztrzygnąć spór. Moja wyzwanie podjęła."
Inna sprawa, że moim zdaniem facet nie powinien lasce w ogóle pozwolić się bić, powinien ją bronić tak czy tak... A nie sprawdzać. :wink: Ale też nie róbmy z niego jakiegoś potwora, który zmusza dziewczynę do bicia się. 8O
W końcu, jeżeli im obojgu tak pasuje, różne są zboczenia. 8O
Napisano Ponad rok temu
temu bo ja chcialbym wiedziec po jakim czasie jego sloneczko odzyskalo w pelni dawna urode
ja ogolnie moglbym spojrzec na problem z egoistycznego punktu widzenia bo... pozniej kiepsko tak kochac sie calowac dziewczyne z fioletowymi oczkami pokiereszowana twarza siniakami (zakladajac ze by nie oponowala z powodu bolu hehe) wiec takie pozwolenie na spelnianie jej ambicji by mi sie po prostu nie oplacalo
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze autor wylaczyl sie z pisnia dawno
temu bo ja chcialbym wiedziec po jakim czasie jego sloneczko odzyskalo w pelni dawna urode
ja ogolnie moglbym spojrzec na problem z egoistycznego punktu widzenia bo... pozniej kiepsko tak kochac sie calowac dziewczyne z fioletowymi oczkami pokiereszowana twarza siniakami (zakladajac ze by nie oponowala z powodu bolu hehe) wiec takie pozwolenie na spelnianie jej ambicji by mi sie po prostu nie oplacalo
Dokladnie! A wyobraz sobie sytuacje ze idziesz z dziewczyna za reke ktora ma "balkon" pod okiem :? normalne ze dla ludzi to ty jestes jej oprawca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kędy uciec !!!
- Ponad rok temu
-
Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
- Ponad rok temu
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu