Dretwienie lewej reki
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Mam problem bo niedawno w przedwczoraj zauwazylem ze dretwieje mi lewa reka a dokladnie maly palec i dolna czesc dloni, do tego zauwazylem ze jak zacisne lewa dlon w piesc to na wewnetrzenej stronie przedramienia tam gdzie sa dwie glowne zyly zaraz przy nadgarstku pojawia sie zaglebienie, taki rowek, tak jakby mi brakowalo kawalka miesnia. Reka jest sprawna potrafie zginac wszystkie palce, a dretwienie po czasie przechodzi i znowu wraca..... Czy to moze byc zerwane sciegno ? Czy po prostu przetrenowalem reke? (bo w sumie w piatek robilem super serie na biceps i triceps - to moze dlatego)
Co do dołka to ja owy też mam a to znaczy ze nic ci nie brakuje
A jak coś cie boli to wal to bo jak ja sobie zaczelem wyliczac co mnie po silce boil (nadgarstki,kolki serca,jakies sciegno w nodze itp) to wyszlo mi ze jestem inwalidą
PS: te drętwienie to może być chwilowe niedokrwienie spowodowane np uciskiem.
Napisano Ponad rok temu
Mam problem bo niedawno w przedwczoraj zauwazylem ze dretwieje mi lewa reka a dokladnie maly palec i dolna czesc dloni, do tego zauwazylem ze jak zacisne lewa dlon w piesc to na wewnetrzenej stronie przedramienia tam gdzie sa dwie glowne zyly zaraz przy nadgarstku pojawia sie zaglebienie, taki rowek, tak jakby mi brakowalo kawalka miesnia. Reka jest sprawna potrafie zginac wszystkie palce, a dretwienie po czasie przechodzi i znowu wraca..... Czy to moze byc zerwane sciegno ? Czy po prostu przetrenowalem reke? (bo w sumie w piatek robilem super serie na biceps i triceps - to moze dlatego)
Ja też Cię pocieszę, bo mi też czasami tak po prostu ręka zaczyna drętwięć bez żadnej przyczyny, a jak ją powyginam to drętwienie przechodzi. Według mnie us_strike ma rację, może to być spowodowane uciskiem np. w okolicach łokcia...
Napisano Ponad rok temu
Co do dołka to ja owy też mam a to znaczy ze nic ci nie brakuje
A jak coś cie boli to wal to bo jak ja sobie zaczelem wyliczac co mnie po silce boil (nadgarstki,kolki serca,jakies sciegno w nodze itp) to wyszlo mi ze jestem inwalidą
PS: te drętwienie to może być chwilowe niedokrwienie spowodowane np uciskiem.
Wglebienie zaczelo znikac, mysle ze przetrenowalem reke po prostu
Swoja droga polecam ALRI REstore , sila skoczyla zajebiscie w gore
A jesli chodzi o kolatanie serca, to ja bym tego nie ignorowal, bo mozesz miec nadcisnienie albo cos w tym stylu. Jaki masz puls ?
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miałem podobnie ból w okolicy serca i okazało sie że to zapalenie mięśni okołożebrowych spowodowanych nadmiernym wysiłkiem,kilka dni ketonalu+ćwiczenia oddechowe i przeszło jak reką odjął.P.S.oby nie nadcisnienie.....ale warto je zbadacTo nie jest kolatanie serca trudno to wyjasnic. Nagle zaboli to wstrzymam powietrze na 15-20 sek i przestanie i jest git
Napisano Ponad rok temu
Ps: to nie moj temat wiec koniec o moich problemach