Firmowa technika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sądzę, żebyś coś zdziałał jak byś dostał w mordę.Troche prawdy w tym jest. Jednak nie warto uderzać jako pierwszy. To nigdy nie będzie samoobrona, a nóż coś poważnego stanie się dresikowi.
Po pierwsze. Wolę ponieść odpowiedzialność karną niż stracić zdrowie przez takiego drecha.
Po drugie. Jest jedna zasada. Jezeli juz zajdzie sytuacja o ktorej rozmawiamy, to po zakonczonej akcji, jezeli cos stanie sie klijentowi nie czekamy na policję, tylko spieprzamy jak najdalej, a jesli zachodzi potrzeba wezwania pomocy, robimy to z budki telefonicznej parę przecznic dalej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli czujesz ,że coś się święci niedobedgo
napierdalasz pierwwzy
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam/// Tomek papieros
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lewy (ew podwojny lewy), prawy. potem moze byc np, lewy sierp/prawysierp albo lewy sierp/prawy podbrodek albo lewy hak na watrobe/prawy sierp gora...
zamiast prawego sierpa moze byc skrocenie dystnsu i prawy lokiec.
pozdro
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
No, niezle poklon ... 10 Prostych , zanim pacjent gardę podniesie - limo to musi poskutkować :peace: ...
Pozdrawiam/// Tomek papieros
Wiecie, ze 10 prostych, to zaledwie 4 sekundy, a nawet mniej (w miejscu). Dodatkowo, malo ktory zbir wie, jak wyjsc z takiej kontry...
Ja bym chyba zrobil Potezne KIA i zlazl z lini ataku z kontra natychmiastowa i najlepiej taka sama :-) Ale jak dla mnie super metoda na ulice - dluga kontra wypracowana do perfekcji - kombinacja z ostatniego egzaminu :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
technika
- Ponad rok temu
-
krew z nosa