Pozdrowienia... wujku :wink:
Oj, młoda, ty wiesz co... :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia... wujku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tak ja juz mloda... za 4 dni koncze 22 lata przestraszonyOj, młoda, ty wiesz co...
Napisano Ponad rok temu
Mi to sie moze marzyc, ale zdecyduje sie jak beda pewne czesci ciala wymieniac na tytan (np ) chociaz, a kulbace, moze... skoczekMnie to sie mazy taki "rajd" paruset kilometrowy.....(wiecie dziki zachod albo Wolodyjowski...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...maly konim moze (ale nie musi) sie zarwac pod "dorodnym" jezcem Ja osobiscie preferuje "postawne" konie. Chodzi mi o "wzrost" konia mam 187cm i 85 kg. wiec wole jak konik jet proporcjonalny tzn. ma tak w okolicy 180 cm w klebie. Ale z koleji jak kon bedzie za duzy to nie bedziesz mogl nim prawidlowo powodowac (znaczy sie kierowac)...
Napisano Ponad rok temu
To w przypadku koni rzecz troche irracjonalna, ale tez to mamJa ze względów bezpieczeństwa wolałbym coś małego...
jasne, wszystko zalezy rozumiem ze wzrost i waga to wyklucza ale apropos telepania wiesz jak sie jezdzi na kucyku szetlandzkim? te to tak tymi maymi nozkami przebieraja, jakbys po tarce jechal, nie wiem jak inne, jezd ilam na jednym egz, nie meczylam wiecej kucykowA so i takie co lelepia jak maluch na wybojach...
Napisano Ponad rok temu
zarcik :wink:PS. Tafia i Lord. Jestescie rodzina czy to taki zarcik?
Napisano Ponad rok temu
zarcik :wink:PS. Tafia i Lord. Jestescie rodzina czy to taki zarcik?
Napisano Ponad rok temu
Tyyyy, nie wypieraj sie rodziny!!!!
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, jakie są koszty? Przypuśćmy, że chciałbym się nauczyć jeździć :wink: . Ile kosztuje wypożyczenie konia na powiedzmy godzinę? I czy można najpierw pojeździć na czymś małym... kucyk może? I gdzie można wypożyczyć gdzieś w Warszawie lub okolicach...?...ostatnio jezdzilam jakis miesiac temu, to dosc drogi sport...
Qrde... Polakowi aż wstyd się przyznać, że nie umie jeździć konno... takie mamy przecież tradycje :roll:
W sumie to niegłupi pojazd... sam się tankuje za friko... Może jak wyczerpią się złoża ropy naftowej to i na konie przyjdzie renesans
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Z tego co sie orientuje w wawie jest drozejPozniej juz za godzine to jakies 20-30zl.
Napisano Ponad rok temu
Ok... cenowo nie tak znowu najgorzej... może spróbuję w te wakacjeNie wiem jak w stolicy, ale w Krakowie to jakies 250-300zl. Pozniej juz za godzine to jakies 20-30zl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
później mam straszne kłopoty z rozciąganiem(a ćwiczę taekwondo)Czy ktoś ma na to jakiś sposób?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu