Leczenie kontuzji własnym sumptem.
Napisano Ponad rok temu
Do jakich granic można doprowadzić samodzielną medycynę a kiedy trzeba skorzystać z pomocy specjalisty?
Ja na przykład mam już niezłą wprawę w bandażowaniu i plastrowaniu, usztywnianiu kończyn itp. Ale jak ból nie zmniejsza się po, powiedzmy, 48 godzinach, lecę do doktorka.
A wy? Sami się leczycie?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i niech Was wszystkich Wielki Manitou chroni przed kontuzjami i konowałami
Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zlaman nie mialem raczej problemy z miesniami, stawami i sciegnami. W ogole nie chodze do lekarza. Probuje rozne rzeczy na sobie, ale nie lykam zadnych pastylek, ostatnio experymentuje z roznymi masciami z apteki chinskiej, maja rozne bardziej i mniej smierdzace, wszystko napisane robaczkami, ale co tam. Tak ze metoda prob i bledow eliminuje nic nie warte barachlo, i stopniowo coraz lepiej wiem jak moje cialo na co reaguje, treningu nie przerywam, najwyzej zmniejszam intensywnosc, albo obciazenia na poszczegolne miesjca ktore sa chore.
Acha, ostatnio zaczelismy chodzic do kinezyterapeuty, masazysty i do goscia co nastawia kosci - Majce to pomoglo, mnie nie. Tak ze mam co do tego mieszane uczucia.
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys mialem powbijane 4 kostki palcow do srodka od uderzania w sciane i jakos to nastawilem ,ale kostke od najmniejszego palca mam dalej wbita do srodka.
W ścianę? przestraszony Kolega znerwicowany?
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Windsurfing
- Ponad rok temu
-
BASE Jumping
- Ponad rok temu
-
Różne obwody w bicepsie.
- Ponad rok temu
-
Oferta pomocy (gratis)
- Ponad rok temu
-
potencja
- Ponad rok temu
-
piwo a silownia
- Ponad rok temu
-
Skoki bungee
- Ponad rok temu
-
Bieganie po asfalcie a stawy - jakie buty?
- Ponad rok temu
-
PARALOTNIE
- Ponad rok temu
-
czy są tu rowerzyści?
- Ponad rok temu