Różne obwody w bicepsie.
Napisano Ponad rok temu
Ps. jestem praworęczny.
Help!
Czy mam np. zrobic treningi, na których będę ćwiczył więcej na prawą łapę???
Napisano Ponad rok temu
U wielu jest rowniez roznica w obwodzie, ale te twoje 2 cm to troszq sporo. :>
Nie polecalbym cwiczenia na jedna reka inaczej niz na druga (jakis wiekszy towar czy ilosc powtorzen) poniewaz to moze doprowadzic do roznicy sily pomiedzy lapami i bedziesz tak gonil raz jedna lape raz druga...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem cwicz jak cwiczyles, obserwuj moze wyrowna sie samo. Ja tez kiedys mialem taki klopot i teraz obserwuje, ze powoli cos sie zaczyna wyrownywac. Tylko ze u mnie to lewa jest mniejsza od prawej, a rowniez jestem praworeczny :>
Napisano Ponad rok temu
Aczkolwiek za bardzo sie na tym nie znam.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Człowiek jest lekko niesymetryczny i ma (praworęczni- mańkutów zamienić :wink: ) odrobnę lepiej rozwiniętą prawą stronę.
A Ty Pontonik to wychodzi, że ukryty mańkut jestes tylko sie przyznać nie chcesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje zdanie jest takie, ze jesli wykonujesz poprawnie wszelkie cwiczenia a roznica obwodu w bicepsie jest rozna, to na prawde nic nie szkodzi. Sa rozni ludzie, ich ciala roznie sie zachowuja. Ja np mam podobny problem z motylem. Lewy jest jakis taki malutki ale dlugi, a prawy dosc wypukly ale krotszy niz lewy. Przyzwyczaj sie do tego i na prawde sie tym nie przejmuj. Przeciez nie wystepujesz na pokazach kulturystycznych, gdzie trzeba byc idealnie zbudowanym.
No po prostu musisz sie z tym pogodzic.
A Ty Pontonik to wychodzi, że ukryty mańkut jestes tylko sie przyznać nie chcesz
Heh, nie nie :> nie wiem od czego to zalezy ze mam silniejsza lewa a jestem praworeczny, chociaz oczywiscie prawa reke mam bardzie skoordynowana ruchowo. Tak samo sie zdziwilem tym ,ze Lord takze jest praworeczny a to lewa lape ma wieksza... :turn-l:
Napisano Ponad rok temu
Moze to dlatego że jeśli lewa ręka jest słabsza to bardziej się męczy i dlatego rośnie większa. No ale jeżeli rośnie większa to nie powinna być słabsza... Sam niewiem... wariat
Napisano Ponad rok temu
A po co mierzyc obwód bicepsa?
Do tej pory mierzyłem się tylko wklatce- jak kupowałem nową marynarkę lub w pasie jak nowe spodnie...
Co kupujecie, że mierzycie biceps?
R.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
R.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co kupujecie, że mierzycie biceps?
Ja często muszę zmieniać rękawki do pływania
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Zazwyczaj występuja pewna niesymetria... aż tak to widoczne że się tak bardzo przejmujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaszkodzić nie zaszkodzi :? , a pomóc może lepiej niż nasze domowe sposoby...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam kontaktów, nawet do Warszawy, ale zadzwoń do lokalnej kasy chorych- muszą Ci podać namiary...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oferta pomocy (gratis)
- Ponad rok temu
-
potencja
- Ponad rok temu
-
piwo a silownia
- Ponad rok temu
-
Skoki bungee
- Ponad rok temu
-
Bieganie po asfalcie a stawy - jakie buty?
- Ponad rok temu
-
PARALOTNIE
- Ponad rok temu
-
czy są tu rowerzyści?
- Ponad rok temu
-
Pływanie wandą ;>
- Ponad rok temu
-
Tematyka forum SPORT, TRENING, ZDROWIE I ODŻYWIANIE