Super, po prostu ekstra. I jak ja mam się czuć bezpieczny. Skoro nie dość, że policja często na patrolu omija bójki ( jestem świadkiem ) to jeszcze nia mamy możliwości samemu się bronić, a przynajmniej jest to utrudnione. Zostają nam alarmy osobiste które trąbią jak ktoś nam chce zerwać torebke. Tyle ze ja ku...wa nie noszę torebek~!
Całe szczęście, że gaz jest legalny. Jednak, jak znam życie, policja spokojnie będzie mogła mnie aresztować za gaz, a jak będę próbował się sprzeciwiać, tłumaczyć że legalne to mi jeszcze ryj obiją teleskopami ( , bo: "...co sie będzie gówniarz stawiał..." - mam 17 lat ). Nawet jak tego gazu nie zabiorą i uda mi się w jakiejś z jakiejś opresji dzięki niemu wyjść to w sądzie :
-Jak można było bronić sięprzed tym złodziejem? Prziecież on jest biedny! Matke i dzieci musi wyżywić!
-A skąd ja to miałem wiedzieć?
-Brudny, obdarty był - mógł się pan domyślić!
Nie chcę żyć w kraju gdzie jestem traktowany nie lepiej niż przestępca. Prawdopodobnie niedługo powstaną u nas Stowarzyszenia Obrony Praw Przestępców, które będą dbały o to żeby złodzieje nie zostali skrzywdzeni za bardzo przez wymiar sprawiedliwości.
Tylko czekać aż w rządzie powstanie partia morderców w koalicji z gwałcicielami .
KURWA
Wiem, że to się raczej nadaje na Hyde Park, ale jak może zauważyli ci bardziej spostrzegawczy - jestem troszkę zdenerwowany.
powinno u nas powstać państwo policyjne... ze 30 lat faszyzmu nauczyłoby ich i nas porządnego zachowania