Kobiety w sportach walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pot kobiet ma inne PH, mniej smierdzi testosteronem, poza tym kobiety statystycznie bardziej dbaja o higienę i czesciej stosuja pachnidla.pot na treningach wylewaja taki sam przeciez.
Napisano Ponad rok temu
No chyba o mniej intensywnym zapachuja nie mam nic przeciwko kobietom w sportach walki... jezeli ktoras ma ochote to niech trenuje, pot na treningach wylewaja taki sam przeciez.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[Pot kobiet ma inne PH, mniej smierdzi testosteronem, poza tym kobiety statystycznie bardziej dbaja o higienę i czesciej stosuja pachnidla.
Przy intensywnym treningu nawet najlepsze pachnidlo nie pomorze bo zmieszane z potem smierdzi jak....
Nic nie zastapi mydla i wody, no chyba ze zel pod prysznic
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
A co do kobiet w sportach walki to byle by nie wygladaly jak ruskie atletki Chyba, ze to lubia ich sprawa.
Patrzac jednak na taka Laile Ali stwierdzam, ze boks nie musi byc destrukcyjny dla urody, a wrecz dodaja one pewnego uroku ... Inne kontaktowe sztuki walki rowniez jak mniemam.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Akurat Laile Ali widziałem i nie zgadzam się.Patrzac jednak na taka Laile Ali stwierdzam, ze boks nie musi byc destrukcyjny dla urody, a wrecz dodaja one pewnego uroku ... Inne kontaktowe sztuki walki rowniez jak mniemam.
Ładna jest to fakt ale nie zgrabna. Na oko widać, że powinna 10kg schudnąć.
A ona chce jeszcze przejść do wyższej kategori, bo tam czekają lepsze zawodniczki, a ona szuka nowych wyzwań.
Zresztą ona ma 25 lat i nie przyjęła zbyt wielu mocnych ciosów.
Ciekawe co byś powiedział jak by jej złamali nos.
Napisano Ponad rok temu
Tak jak napisalem dodaje im to pewnego uroku. Co do przejscia do wyzszej wagi to coz takie sa jej ambicje, taka wybrala droge w zyciu i jak chce to niech przechodzi, lecz moim zdaniem tam juz nie bedzie taka dobra jak w swojej aktualnej wadze, bo bedzie troche "pompowana" coz ...
Hmm jest ona w zawodowym boxie z tego co wiem ? Wiec gdzie indziej ma zebrac te super ciezkie ciosy ? A co do zlamanego nosa to przy jej zarobkach operacja plastyczna korekcji nosa to raczej nie problem Pozatym niewiem co bym powiedzial bo bym musial ja wtedy zobaczyc wiec nie ma co gdybac.
Z reszta o gustach sie nei dyskutuje, moim zdaniem wyglada naprawde niezle, szczegolnie jak na zawodowa zawodniczke boksu ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A to opinia samych fighterek na ten temat [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nie mam tu bynajmniej nic złego na myśli . Trenujcie dziewczyny jeśli tego chcecie i sprawia wam to przyjemność. poklon poklon poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
a ja mam jedna prosbe
obejrzyjcie sobie ten filmik :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trzeba stwierdzić, że bardzo niewiele kobiet tak dobrze porusza się w walce jak ta zawodniczka. Spójrzcie na pierwszą przeciwniczkę Debi - porusza się sztywno i nieudolnie i to niestety obserwuję u większości walczących kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Ja niemam nic przeciwko temu że panie naparzają sie na zawodach.
Ale nielubie gdy dziewczyny trzaskaja sie na ulicy.Nie potrafie na to patrzeć .
Niepotrafie też uderzyć dziewczyny szczególnie na treningach.
Uprawiam TKD i jak przychodze na treningi prosto ze szkoły to czasem am ochote sie wyżyć.A naprzykład trafiam na klijentkę z którą musze ćwiczyć cały trening, i nie potrafie sie przemóc żeby udrzać w tarcze tak samo jak to robie gdy trenuje z gośćmi, niemówiąc już o sparingach, jak bym miał sparować się z jakąs kobietą to pewnie by miała by niezłą zabawe bo nieodważył bym się uderzyć kobiety.
Ale treningi z paniami mają zato inne plusy
Napisano Ponad rok temu
Ja niemam nic przeciwko temu że panie naparzają sie na zawodach.
Ale nielubie gdy dziewczyny trzaskaja sie na ulicy.Nie potrafie na to patrzeć .
Niepotrafie też uderzyć dziewczyny szczególnie na treningach.
Uprawiam TKD i jak przychodze na treningi prosto ze szkoły to czasem am ochote sie wyżyć.A naprzykład trafiam na klijentkę z którą musze ćwiczyć cały trening, i nie potrafie sie przemóc żeby udrzać w tarcze tak samo jak to robie gdy trenuje z gośćmi, niemówiąc już o sparingach, jak bym miał sparować się z jakąs kobietą to pewnie by miała by niezłą zabawe bo nieodważył bym się uderzyć kobiety.
Ale treningi z paniami mają zato inne plusy
Napisano Ponad rok temu
głównie w stylach parterowychAle treningi z paniami mają zato inne plusy
Napisano Ponad rok temu
przy rozciąganiu w parach też jest fajniegłównie w stylach parterowychAle treningi z paniami mają zato inne plusy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziekuje za uwage...to było tylko moje skromne zdanie na ten temat :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Z ciekawości(nie czepiając się) spytam, jakie Twoim zdaniem nie są dla kobiet?I równiez przyznam wam racje że nie każda sztuka walki jest dla kobiet...
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem nie ma takiej SW która byłaby tylko dla męzczyzn, ale to moje - skromne - zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jestem leszczem
- Ponad rok temu
-
a moze zawody?
- Ponad rok temu
-
"spioch"