Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do nog wole kyokushin i tam sie zapisuje od wrzesnia
Napisano Ponad rok temu
no gratuluję. Faktycznie, jak we środy mam 1,5 godziny samych sparringów na wtf, to wszystko jest lajtowe, przed zadaniem kopnięcia zawsze zwalniamy nogi, a ochraniacze mam tylko po to, żeby laski wyrywać. Kiedyś lajtowo miałem złamany nos od jednego sparringu, ale to tylko dlatego, że trener nie nauczył mnie wykręcać ręki od noża 8O W ogóle napisałeś 'u nas ręce są bardzo dobre', a piszesz, że zapisujesz się we wrześniu... planujesz jeszcze 3/4 roku robić za obserwatora, a potem wypisywać swoje spostrzeżenia na forum? i co to za stwierdzenie 'nas' jesteś jakimś ma rasistą?Rece przynajmniej u nas sa bardzo dobre praktycznie prawie boks.Co do nog wole kyokushin i tam sie zapisuje od wrzesnia duzym mankamentem taekwondo jest jego podejsie do walki typu light kontakt poprostu wtedy sparingi i sama metodyka treningu jest poprostu nie zyciowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..., to jeszcze do tego miałem trenera był wielkim fanem układów (ma wiele medali za układy).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..., to jeszcze do tego miałem trenera był wielkim fanem układów (ma wiele medali za układy).
Hm, to wiele tłumaczy... tyle, że są sekcje taekwondo, w których ludzie wyznają zasadę "tarcza i sparing najlepszymi przyjaciółmi taekwondoki". Może w układach nie zachwycają, ale przy &*%$#yć potrafią ;-)
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu