![Zdjęcie](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_images/FK/profile/default_large.png)
Smazenie vs. gotowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
czyli najlepszym rozwiazaniem bedzie na surowoHaha, białko to się ścina zawsze w temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Co do tłuszczu to zawsze uzywam oliwy do smazenia.
Napisano Ponad rok temu
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
czyli najlepszym rozwiazaniem bedzie na surowo
Haha, białko to się ścina zawsze w temperaturze powyżej 45 stopni Celsjusza![]()
No nie bardzo, bo mimo, że białko jest ścięte, to profil aminokwasowy zachowuje ten sam, czyli dla naszego organizmu ma takie same wartości odżywcze
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
Edit: Oliwa z braku laku może być, ale ciężko się na niej smaży, gdyż zaczyna dymić już w niskiej temperaturze. Znacznie lepszym wyborem będzie olej kokosowy lub właśnie masło, tak jak pisała Aurelia. (tylko prawdziwe masło, a nie żadna margaryna czy cos
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
Napisano Ponad rok temu
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
Napisano Ponad rok temu
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
![:cool:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cool.gif)
Guest_pietronwwa_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Gotowanie w terenie |
TACTICAL GEAR |
|
![]()
|
||
Przygotowanie do walki MMA/Boks |
Sztuki walki |
|
![]()
|
||
Bezpośrednie przygotowanie sie mentalne do walki. |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
![]()
|
||
Przygotowanie do zawodow... |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
![]()
|
||
Przygotowanie do siłowni - 17 Lat - Początkujący![]() |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
drożejące jajka
- Ponad rok temu
-
posiłki kwaśne katalizujące
- Ponad rok temu
-
Nowa dieta
- Ponad rok temu
-
Czy moze byc taka dieta?
- Ponad rok temu
-
DIETA
- Ponad rok temu
-
kcal
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase do oceny. 72kg
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
na mase do oceny
- Ponad rok temu
-
masa
- Ponad rok temu