odżywka białkowa - opinia
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekaw Waszych opini odnośnie odżywki białkowej. Sam kupiłem Iron Horsa, poniewaz ktos mi polecił, lecz dzisiaj przegladam allegro i zdziwiłęm wrecz sie cena za "WPC ŁOWICKIE 1800g BIAŁKO SERWATKOWE" nawet 100zl nie kosztuje... i tak moje pytanie do osob, które mialy styczność z tymi specyfikami. Czy Łowicke jest pod jakims wzgledem gorsze? cenowo jest 2 razy tansze od iron horsa. Jesli oba uwazacie za słabe to prosił bym o polecenie czegoś lepszego w rozsadnej cene
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Spoko, ale najpierw poczytaj o diecie- masz odpowiednie działy, suplementacji i wróć i zapytaj o co dokładnie chodzi. Najlepszy jest izolat, tak w skrócie
Chodzi tu o wchłanialność ale też i o firmę.
Odżywki białkowe: http://www.fabrykasi...odzywki-biakowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to które widziałeś za tak niską cene, jest po prostu słabej jakości, firmy i serwatka.
kancik podał Ci izolat, fakt dobre za nie malą cene.
Ja kieruję sie smakiem i rozpuszczalnościa przy białku. Polecam Ci myofusion z Gaspari'ego. Nie zawiedziesz sie. Srednia cena 130 zł za 2,27kg.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
bo 3 razu bez sensu
WŁAŚNIE MINEŁY 2 LATA CIĘŻIEŻKIEJ CHARUWY !!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
...mówiłem już o tym kilka razy to gówno warte białko ...odpad mleczarski ...."WPC ŁOWICKIE 1800g BIAŁKO SERWATKOWE
Polecam Ci myofusion z Gaspari'ego. Nie zawiedziesz sie. Srednia cena 130 zł za 2,27kg.
...a ja ci odradzam.....dlaczego .....ponieważ te białka sa przewalone ...po ostatnich badaniach wyszło na jaw że nie maja one nawet 50% białka w 100g więc .....to nie białko tylko jakies pseudo gainer-bulk....
....dobre i sprawdzone PEAK INT .WHEY DELICIOS , HI-TEC WHEY MATRIX , MVP PRO WHEY , FA WHEY PROTEIN , FA GOLD IZOLAT .....te moge ci polecić w ciemno sprawdzone i jakość świetna....
Napisano Ponad rok temu
no, właśnie szamałem w tą zimę o odrobine zostało. Cóż - rozpuszczalność dość chujowa, smak nie powala, a zapach sama chemia. Jedyne co jadłem jeszcze z białek to był Olimp SP80 i jak dla mnie to w ogóle bez porównania. Olimp o niebo lepszy. A te białka, o których pisze Geloo to już w ogóle muszą być dobre. Sam fakt, że izolaty, to wchanialność dużo szybsza, ale też smak pewnie dobry, w końcu np. FA to bardzo znana marka."WPC ŁOWICKIE 1800g BIAŁKO SERWATKOWE