kopa to ja bym ci zasadził chudzielcupoza tym dobrze znam swoje ciało i wiem kiedy ma juz kopa

do garów a nie koksy

A tak poważnie to wojtek chyba jedyna trzeźwo myśląca osoba w tym temacie...

Napisano Ponad rok temu
kopa to ja bym ci zasadził chudzielcupoza tym dobrze znam swoje ciało i wiem kiedy ma juz kopa

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Opłaca się, życie abstynenta i doraźnie wegetarianina
  Opłaca się, życie abstynenta i doraźnie wegetarianina  A co do badań przed jak i pod cyklu chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwości co do słuszności takiego postępowania.
 A co do badań przed jak i pod cyklu chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwości co do słuszności takiego postępowania.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

) cenie takich ludzi
) cenie takich ludzi   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze i nie jest ale zawsze mozna nastukać takim pyskaczom jak ty.bycie ochroniazem to nie jest powod do dumy

Napisano Ponad rok temu
nie chce byc niegrzeczny ale wiesz jeszcze raz takie cos napsiz to ja bede szczery i sprawiedliwy. Aha znawca nie jestem to przyznaje bo nie kazdy musi byc orlem w kazdej dziedzinie lecz przyznam czytajac opinie ludzi ktorzy brali ten produkt mieli problemy i potem sie dziwili dlaczego to tak jest ale skoro jestes na tyle inteligentny i wiesz co robisz i jak sam piszesz ze boli to znaczy ze dziala to cieszy mnie zycze zdrowia za 10 lat no z kulturka zeby nie bylo znacie swe ciala tak dobrze to tez fajnie.Ramzes Ty lizodupie, Ty jestes nawiekszym znawcą koksu przyznaje TYPIE.
Napisano Ponad rok temu
 ) bede tego załować ale na tą chwilę niczego nie żałuje.
) bede tego załować ale na tą chwilę niczego nie żałuje.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Ćwiczenia na 6 pack oraz intensywność tych ćwiczeń. | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| MUAY THAI lub THAI BOX W TYCHACH | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
|   OPINIA...co myślicie o tym projekcie | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Mój dotychczasowy trening na siłowniWarto coś zmienić? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| odżywka białkowa - opinia | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu