Własnie jestem na redukcji i zastanawiam sie jakim planem mam cwiczyc na siłowni...mozecie cos doradzic? najlepiej plan 3 razy w tygodniu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 dorzuć aeroby po i będzie git
 dorzuć aeroby po i będzie git  do ilu chcesz zjechać z wagą?
 do ilu chcesz zjechać z wagą?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 oczywiście możesz ćwiczyć normalnie, dopnij dietę na redukcję, kup jakis spalacz i wal aeroby (albo interwały - poczytaj o tym) po treningu minimum 30 min a zjedziesz z wagi szybko i przyjemnie
 oczywiście możesz ćwiczyć normalnie, dopnij dietę na redukcję, kup jakis spalacz i wal aeroby (albo interwały - poczytaj o tym) po treningu minimum 30 min a zjedziesz z wagi szybko i przyjemnie  Dla mnie przy FBW plus był taki, że robiąc każdy obwód robiłem go szybko bo i ciężar mniejszy (za to 15 powt.) i gdy wchodziłem na aeroby byłem już ostro zdyszany i były one bardziej efektywne. Chyba ;D Przy zwykłym treningu na mase tak nie zapindalam ^^
 Dla mnie przy FBW plus był taki, że robiąc każdy obwód robiłem go szybko bo i ciężar mniejszy (za to 15 powt.) i gdy wchodziłem na aeroby byłem już ostro zdyszany i były one bardziej efektywne. Chyba ;D Przy zwykłym treningu na mase tak nie zapindalam ^^ 

Napisano Ponad rok temu
 A powiedz mi ile udalo ci sie schudnac i w jakim czasie ?
  A powiedz mi ile udalo ci sie schudnac i w jakim czasie ?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A na pewno Scorch ma bardziej wyrobioną markę niż thermo speed. Ale rób jak uważasz
 A na pewno Scorch ma bardziej wyrobioną markę niż thermo speed. Ale rób jak uważasz  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 No zdrowie pozwala to jade aeroby, diety jako takiej nie mam ale najważniejsze ze leci w dół
  No zdrowie pozwala to jade aeroby, diety jako takiej nie mam ale najważniejsze ze leci w dół  a o jakiej porze dnia sprawdzać wage odrazu po przebudzeniu ? czy po porannej toalecie
  a o jakiej porze dnia sprawdzać wage odrazu po przebudzeniu ? czy po porannej toalecie   
   ?
 ?

Napisano Ponad rok temu
 (rano na czczo po toalecie ^^)
 (rano na czczo po toalecie ^^)

Napisano Ponad rok temu
jade aeroby, diety jako takiej nie mam ale najważniejsze ze leci w dół

Napisano Ponad rok temu
Ja chciałbym te 7-8 kilo jeszcze pojechac i bedzie ok

^^
 ^^

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- ja w styczniu będę już dwa lata redukował[...]szkoda że redukcja tak późno jak się zima zbliża, no ale redukuj, lepiej późno niż wcale

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Redukcji czas start! | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Który zestaw na redukcji? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Białko podczas redukcji | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||