ćwiczenia redukujące tłuszczyk ... pomocy
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuje zestawu ćwiczeń na spalenie tkanki tłuszczowej ( sporo na brzuchu i bokach - czyli chyba standard). Otrzymanie jakiejś konkretnej wagi nie jets dla mnie ważne, chciałabym stracić fet z w/w obszarów oraz chciałabym ujędrnić pośladki, uda i biust. Niestety jak spadają mi kg to od razu leci mi tyłek i piersi, na szczęście jeszcze mam jako takie i chciałabym żeby tak zostało hehehe jestem do nich hmmm.. przywiązana hehe
Jeśli chodzi o moją kondycję to nie mam czym się pochwalić niestety. Przyrządy jakie mam w domu to twister. Planuje iść na siłownię, ale nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać żeby osiągnąć zamierzony cel.
Prosze o zestaw ćwiczeń na siłownie i do domu, żeby nie zawalać dnia treningowego jak mi coś wypadnie i nie będe mogła iść na siłke
Napisano Ponad rok temu
na silowni cwiczenia z samymi sztangielkami
typu wyciskanie sztangielek
unoszenie na boki
wyciskanie na suwnicy (na nogi)
z malymi ciezarami
w domku mozesz romic pompki przysiady tabata squad
dieta jest najwazniesza:)
wstawiaj fote, my ocenimy co jest do poprawy ;p
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec tak jak już pisałam stosuje dietę Dunkana od 1,5 miesiąca jestem zadowolona w miarę z efektów. a co do zdjęcia to jak znajdę odpowiednie to napewno wstawie
Napisano Ponad rok temu
co do zdjęcia to jak znajdę odpowiednie to napewno wstawie
W imieniu całego forum mogę chyba powiedzieć że czekamy z niecierpliwością
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A6W jak wytrwasz do końca to są fajne efekty.Jeśli chodzi o areoby to jakie najlepsze są??
Napisano Ponad rok temu
Powiem szczerze, że nigdy nie odbierałam A6W jako areoby, myślałąm ze to tylko bieganie, pływanie, jazda na rowerze.
Napisano Ponad rok temu
co do kształtowania ładniej sylwetki jest wiele alternatywnych drog, nie tylko silownia . mozna wykorzystac wiele dyscyplin , rolki , bieganie , plywanie , tenis , siatkowka . codzienna aktywnosc + cwiczenie brzucha i utrzymanie odpowiednich posilkow moze zdzialac wiele . samo plywanie na basenie nie tylko wplynie na poprawe sylwetki ale tez na poprawe kondycji i samopoczucia . warto wiec zastanowic sie co by Cie najbardziej interesowalo i pozniej zabrac sie do ukladania konkretnego planu
Napisano Ponad rok temu
a do innego mam daleko i nie będzie mi sie chciało jeździć taki kawał. Dlatego pomyślałam o siłowni. Zależy mi też na zdobyciu siły, ponieważ nogi mam dosyć silne ale neistety z rękami jets inaczej ;/ Wszystkie zajęcia z areobików w okresie wakacji są odwoływane, i zaczyna się sezon dpiero od września co uważam za totalną głupotę dlatego została mi tylko siłownia.
Napisano Ponad rok temu
Rowerek albo bieganie
Ja to sobie ostatnio robię tak że podjeżdżam pod siłkę rowerem i potem 40 minut zamiast areobów po trenigu robię
Chociaż fakt ze rower Ci jeszcze bardziej nogi rozwinie
Napisano Ponad rok temu
A jakei ćwiczenia moge robić na ujędrneinie pośladków ud i biustu?
Weim mało męskie ćwiczenia więc możecie nei wiedizeć hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu